Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3
Raspunsuri - Pagina 19
Simo78 spune:
Andreea
...ce fiori ma trec sa te vad din nou la o odisee de iul-aug! Sa treaca repede reede greturile si sa faci un bebe frumos ca Radu 
mami de Matei
1an 3luni
ramycubebei spune:
pony- nu iti face griji pentru ca ai colul scurt, si eu am la fel si am aflat cand am fost insarcinata prima data in luna a 8a, in conditiile in care am fost la eco lunar din luna a 2a. nu este nicio problema, nu iti mai face griji, pupici...
in legaturile cu "minunile" de vergituri, cred ca depinde foarte mult de pielea fiecareia, ideea e ca acestea sa nu apara trebuie ca pielea sa fie foarte hidratata, iar pentru asta nu va recomand cremele antivergituri ci cele pe baza de apa, eu le-am folosit in prima sarcina si nu am avut nicio problema. 
in rest ce sa va mai spun... am o stare de nu as face nimik...ma bate gandul sa imi dau demisia, am o functie care implica foarte muta responsabilitate si sefe invidioase si complexate, nu stiu daca merita bebe sa il supun la atat stres... decizii decizii!!!
va pupic pe toate!

ramy mamy de maria 4 ani si o luna si o burtica fericita de 6+
mcrissa spune:
ramicubebey eu tocmai vroiam sa-mi cumpar o crema ca sa ma dau pe sani, ca deocamdata e singurul loc in care am luat proportii.care sunt aceste creme pe baza de apa?unde pot gasi?cat despre munca...si eu am zis intr-o zi ca-mi dau demisia, mi-era foarte foarte rau si am avut mult de munca, dar mi-a trecut pana a doua zi![]()
andreea deci e normal sa nu te doara sanii tot timpul?ca eu cum ii simt un pic mai moi sau nedurerosi ma apuca panica.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
bia28 spune:
Buna fetelor, nu am putut sa va scriu mai devreme pt ca nu am avut net. Dupa cum va aduceti aminte saptamana trecuta eram distrusa ca la eco nu i se vedeau bataile inimii ingerasului meu si doctorita mi-a spus ca s-ar parea sa se fi oprit din evolutie sarcina. La indrumarile voastre am facut si un eco intravaginal si ....bebe e ok, ii bate inimioara, saptamana trecuta avea 7 saptamani si 2 zile, si dimensiunea de 1 cm, sacul gestational era cam mare 3,6 cm, sper sa nu fie vreo problema.
Luni ma duc in Iasi la un doctor f. bun, sper, dar mi-e frica de mor sa nu-mi zica ceva rau. De cateva zile, din cauza stresului am inceput sa si visez numai nenorociri.
bia28 spune:
O sa va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta, chiar daca eu sunt la granita dintre iulie si iunie, de prima oara am itrat la voi, asa ca aici raman DN 28.04.1980 UM 24.09.2008, DN 1.07.2009.
In rest deocamdata sunt ok, mananc si eu ca multe fete de pe aici foare multe acrituri, am avut si ceva greturi, mai ales acum cateva zile, am si vomat frumos....acum vad ca s-au mai estompat, pofte.....cat cuprinde
mcrissa spune:
bia eram sigura ca totul e bine cu bebe, ti-am spus de atunci ca asa va fi, mai ales ca eram patita, la mine nici la 7 sapt nu se vedea la eco pe burtica, doar intrvaginal.
hai ca totul va fii bine, nu ai de ce sa-ti mai faci griji
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
andreea c spune:
Bia ma bucur ca totul este bine si i-ai vazut inimioara lui bebe.
Simo
. Imediat ce am citit mesajul de la tine m-am si uitat la semantura sa vad daca e ceva nou
.
Andreea
6+ si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
blanca000 spune:
Buna fete,
Nu am mai fost de mult pe aici ca nu prea am avut ocazia...insa...aseara si de dimineata mi-au aparut doua liniute (am facut 2 teste).....nu stiu ce sa cred, o sa merg la doctor sa vad sigur. Insa daca e...iulie va fi luna :)
Pup
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
ramycubebei spune:
bia - felicitari.![]()
![]()
![]()
macrisa - maine iti voi da un raspuns cu privire la crema care mi-a facut mie bine, iar in legatura cu crema pentru sani nu stiu ce sa iti spun, avand in vedere ca durerea mea este suportabila nu m-am gandit sa folosesc asa ceva(in cazul in care exista) cred ca ar fi mai indicat un sutien special ![]()
![]()
![]()
in rest ... fetelor sunteti cam deprimate... trebuie totusi sa emanam bucurie, fericire, energie pozitiva, este perioada cea mai frumoasa din viata noastra, daca acum nu suntem rasfatate si inistite, cand vor veni zmeuricii ce vom face ? atunci sa vedeti depresii cand ne vom trezi cu 20kg peste greutatea cu care sunem obisnuite, un zmeurel plangacios alea alea....pupici dulci la toate mamicile fericite

ramy mamy de maria, si
6+