Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3
Raspunsuri - Pagina 20
mcrissa spune:
ramy eu crema nu vreau sa o dau pe sani ca sa-mi calmeze durerile, chiar ma bucur cand ii simt asa tensionati, ca stiu ca lucreaza pentru bebe.dar cred ca sanii aproape mi s-au dublat in dimensiune si nu as vrea sa fac vergeturi intr-o zona atat de importanta.
blanca bine ai venit, sarcina usoara si bucura-te de sarcina!
fetelor, dar tare liniste e pe aici?sunteti cumva la somnicul de frumusete?
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
blanca000 spune:
Multumesc de urari :). Abia maine m-am programat la doctor...nu mai am rabdare. Dar dupa doua teste pozitive, dorere de sani si ceva "crampe" prin burtica..aaa si sa nu uit 5 zile intarziere, e cam sigur, nu...?
Dupa calculele mele (incepand cu prima zi a ultimei menstruatii) as fi cam in 4 saptamani si 3 zile, desi contact am avut in perioada de ovulatie (deci dupa asta as avea efectiv vreo 2 sapt juma')...voi cum va simteati atunci..sau si acum? Nu stiu ce ar trebui sa simt...Ma dor si pe mine sanii si parca am ovarele mai tari..
Spuenti-mi si mie ce simptome aveti voi...pls
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
buburuza1979 spune:
Buna fetele 
azi am avut si eu primul test pozitiv de sarcina dupa multe luni de incercari asa ca am decis sa ma mut de la aspirante optimiste aici la voi! ![]()
Sper din suflet sa avem o odisee minunata si sa mearga totul bine de-a lungul celor 9 luni superbe!!!
datele mele sunt:
DN: 02.04.1979
UM: 22.10.2008
DPN: 28.07.2009
4+
adrianafedorca spune:
blanca000 bine ai venit
sarcina usoara si zmeurel sanatos
buburuza1979
sarcina usoara si zmeurel sanatos
eu sunt prin zona dar am asa o lene ca nici nu pot sa scriu![]()
blanca000 ca smptome am GRETURI de la 5 saptamani...in fiecare zi mai rau...am inceput sa am si noaptea cand dorm , mi se face rau si ma trezesc, e bine totusi ca nu vomit, sanii m-au durut dar vad ca usor usor ma lasa, acum ma mai dor doar sfarcurile, iar somnul....e sinurul de care nu ma plang
, la 8 seara sunt deja in lumea viselor..dar la 4 dimi sunt in picioare
la prima sarcina m-am cremuit zi de zi , cu lapte de corp nivea si tot am fact cateva vergituri pe burtica si sani, dar fata de alte fete care au santuri pe burtica de la vergituri eu pot sa ma declar fericita , eu zic sa va dati ca nu strica, eu o sa incep sa ma dau ...dar sa-mi mai treaca lenea![]()
bia28 ma bucur ca bebe e bine
ramycubebei eu sunt un pic deprimata din cauza greturilor pt ca mi-e asa de rau ca nici nu gasesc comparare plus ca ma doare stomacul de foame mai tot timpul...dar o sa treaca...si vine el trim 2 sa vezi trai atunci ![]()
la burtici si zmeurici eu am fugit in pat m-a luat un somnnnn...poate daca satu la orizontala mai trec starile de greata
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
7+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Irralli spune:
Felicitari blanca si buburuza pentru sarcina! Va doresc sarcina usoara si la termen si bebic sanatos.
6+
Dienuta79 spune:
Buna seara fetelor,m-am tot laudat cu pastilele mele minune,am avut vreo cateva zile in care nu am mai avut greturi,dar azi mi-a fost rau toata ziua,nu am putut sa mananc mai nimic,ma durut si stomacul si capul,e grele.Poate imi modificati si mie anul nasterii mele,e 1979 
.Ma bag la somn,noapte buna si aveti grija de voi.

Diana
7+
adrianafedorca spune:
NEATA...vai ce vreme...bate un vant...sa tot stai in casa sa dormi...eu cred ca pe la 9 seara dormeam deja...si de la 1 la 4 noaptea am stat cu ochii in tavan si-n televizor...
de anne-mary mai stie cineva ceva? n-am mai vazut sa scrie...sper ca e bine siea si bb 

gata ma apuc de treaba
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
7+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
mcrissa spune:
Buna dimineata zmeurici!
Am facut cateva modificari la listuta, bia, buburuza v-am trecut in listuta, am modificat anul nasterii si ar trebui s adeschid si capitol nou.mai stie cineva sa deschida capitol nou?
am vorbit eu cu anne-marry de dimineata, bebe are activitate cardiaca,colul e inchis, dar pierde sange la cateva zile.eu zic ca peste ce a fost mai greu a trecut
adriana si eu am mari probleme cu somnul.ma trezesc de cateva ori pe noapte, merg si la baie de vreo 3 ori, beau apa, numai somn nu se cheama ala.
Bulina mea
8+
Rallu spune:
Neata si de la mine.
Yuhuhuuuu...de abia astept sa vina week-endul. Se pare ca o sa reusim sa ne mutam inapoi la noi acasa.
Tot santier o sa fie dar macar voi fi acasica.
Sa dea Domnul sa reusim.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
7+
Asa arat eu acum
mcrissa spune:
rallu nicaieri nu e ca acasa.eu si cand ma duc in vizita la mama si-mi face toate poftele, tot mai bine e acasa la mine.
eu am fost aseara la eco si am acsultat inimioara lui bebe.cand a dat dr drumul la sunet si am auzit bataile mi s-au inmuiat picioarele, am zis ca lesin pe pat.ne-a si masurat, avem 10.7 mm, si dupa masuratori e mai mic cu 5 zile, dar a spus dr ca nu-i nicio problema.avem 154 de batai pe minut si o mamica fericita tare.
Bulina mea
8+