Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3
Raspunsuri - Pagina 21
blanca000 spune:
Azi ma duc si eu la doctoras...sa vad ce imi zice, nu pot sa ma bazez numai pe teste si simptome, nu? Dar parca trece ziua asa incet..pana la 18:00 cand am programarea...
Sotul meu sa distrat tare cand a auzit ca am scris la "zmeurici"..ii place denumirea :))
Uf..sper sa fie totul bine si sa ma treceti pe listuta. Va dau toate datele cand ma intorc si stiu...
Voi la medici sunteti, v-ati hotarat deja?
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
buburuza1979 spune:
neata burtici si de la mine 

eu raportez azi eruptie de cosuri pe fata !!! vai si sunt din alea ca la pubertate f dureroase ...
in rest somn mult si cam atat deocamdata...
multumesc mcrissa ca m-ai trecut pe listuta... sper sa raman acolo de-a lungul celor 9 luni de data asta !!!
4+
ayda_m spune:
Neatza burtici!

Buburuza, si eu raportez o eruptie de cosuri...dar chiar nu mai conteaza, bebe e cel mai important
Aseara am fost la echo si i-am vazut inimioara....sunt atat de fericita ca e totul ok..sa dea Domnul sa fie bine pana la capat pt toate burticile
Am si eu o rugaminte....sa ma treceti si pe mine pe prima pagina: DN 02.04.1979, UM 08.10.2008, DPN 15.07.2009
buburuza1979 spune:
Ayda hehe esti sora mea geamana virtuala ![]()
![]()
![]()
vad ca suntem nascute in aceeasi zi
4+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
bluecarm spune:
buna, sunt cam timida caci e prima oara cand intru pe forum!! dar simt nevoia sa vb cu cineva si nu stiu cu cine.... azi dimineata am aflat ca sunt insarcinata si de atunci parca sunt cu capu-n nori....zic asta pentru ca am o senzatie de frica....simt asa pentru ca anul acesta prin iunie am avut un avort spontan care m-a daramat ...si acum cand am aflat ca sunt din nou insarcinata ...dupa prima senzatie de bucurie m-a cuprins frica...daca se intampla din nou??..eu nu vreau sa mai trec prin asta din nou... si tot asa...nu am curaj sa-i spun nici sotului ...nu vreau sa treaca si el iar prin ce am trecut in iunie..as vrea un sfat de la voi ...ce sa fac?....si eu sunt o viitoare mamica de zmeurici de iulie ![]()
alfa_anca spune:
Fetele, sa imi dea si mie cineva pe PM parola de la userul comun ca sa va ajut si eu la modificari de listutza, iar cele nu au fost trecute inca in listutza sa mai dea odata datele si se rezolva.
In rest eu sunt toata ziua cu greata in gat, dc nu mananc mi-e rau de tot ma doare stomacul, iar dupa ce mananc imi vine sa vars....nici eu nu stiu ce sa mai fac. Se pare ca se uita toata momentele astea neplacute, ca parca nu mai stiu sa imi fii fost asa rau si la prima sarcina (desi stiu ca spuneam ca am varsat mult si prima data). Asa suntem noi, mamele, tinem minte doar momentele placute din sarcina si de la nastere.
Diseara merg si eu la dr si abia astept, ca sa imi spuna clar cati sunt in burtica si sa vad si eu inimioara.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
7+
blanca000 spune:
Buburuza,
Vad ca ai facut testul pe 20.11, ai fost si la dr..ti-a vazut sarcina la ecograf? Vad ca ai 4 sapt...de la ultima menstruatie sau de la contact?
Trebuie sa ma lamuresc..:)
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
blanca000 spune:
Bluecarm,
linisteste-te, nu te stresa lasa corpul tau sa "savureze" ce i se intampla..eu asa incerc. Cate saptamani presupui ca ai dupa calculele tale? Mergi la doctor si o sa vezi ca va fi bine. Iti tin pumnii.
Spune-i sotului, el trebuie sa fie langa tine indiferent de ce o sa fie.
Pup
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
adrianafedorca spune:
simie mi-e rau de mor...mi-e si foame...abia astept sa ajung acasa , azi avem zi scurta pana la 13,30...cum ajung acasa cred ca-mi fac ceva de papa...sa vad ce...ca numai la gandul ca tb sa intru in bucatarie si imi vine sa vomit, dupa care trag un pui de somn ...mi-e asa de somnnnnnn, pentru somn as renunta si la mancare
bluecarm bine ai venit la zmeurici , sarcina usoara si bb sanatos, eu zic sa-i spui sotului de bb sa va bucurati impreuna si fi optimista de data asta o sa fie bine, incearca in primul trim sa nu depui efort si o sa fie bine
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
7+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler