Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 3

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna fetele!!!
vad ca pe zi ce trece va tot inmultit pe listutza...si me bucur...nu stiu de ce va urmaresc pe voi desi nasterea mea a avut loc in martie si e foarte apropiata...poate vreau si eu sa vad cum se simt tinerele mamicutze si cum savureaza ele sarcina.caci eu sincer pana la 5 luni juma nu prea imi ardea de nimic,apai de savurat ceva,nici macar apa...eu as mai vrea un bb pt la anul, la fel de sanatos ca acesta si frumos...dar vreau sa fiu realista si sa fiu la zi cu toate simtomele,eu la primul nu stiam mai nimic.

In legatura cu vergeturile:eu am fost slabutza toata adolescentza mea(si acum sunt tot adolescenta ca am 22 de ani)in fine.in cateva luni m-am ingrasat doar 6 kg,asta inainte sa raman gravida pentru ca am renuntat la tigari definitiv dupa 6 ani de treaba buna.am vrut un bebe sanatos si amandoi am renuntat in acelasi timp.m-am cam ingrasat mai mult pe burtica.si cand am ramas gravida lumea ma intreba cat mai am pana nasc.poate ca din cauza asta nu am ramas cu vergeturi pt ca eu deja aveam burtica si grasime si pielea era deja largita sa spun asa.dar din luna a 6 deja ma manca burtica caci se intindea prea tare.m-am dat cu orice fel de creama,si nivea.ce prindeam.si mi-a fost de mare ajutor.
Acum in legatura cu sanii:eu nu prea aveam cand am ramas gravida,si dintr-o data s-au unflat ,inca din primele luni.nu am mai apucat sa ma dau cu crema,nici nu ma gandeam ca si acolo se vor putea face vergeturi.vreau sa zic ca pana in luna 2 cand am terminat cu lactatia am avut sanii frumosi,dar cand s-au retras,acum sunt groaznici.am numia vene albe pe ei,si pot sa ii fac ghem cand ii bag in sutien.si sutienul e cu 3 nr mai mic acum.deci da-ti si pe sani cu crema.din primele luni.burta pe mai tarziu,dar sanii acum se baloneaza la inceput.
Si Blanca000 sa ai incredere in testele de sarcina,in cel ma irau caz atuncicand esti gravida pot sa iti de-a o mica eroare depinde cate zile ai de la intarziere cum a fost la mine.a 2 zi am facut altul si a aparut o umbra de liniutza roz.cea de a duoa.dar daca iti apare 2 lini cu siguranta esti gravida,si...felicitari.
va las sa mai conversati voi.eu doar va citesc.va dca deocamdat va simtiti binisor toate eu chiar as vrea la a 2 sarcina sa nu prea am simtome...a apropo.eu acum cand am ciclu nu ma dor sanii de lok.cele ce au deja 1 bb la activ sunt ca mine...oare s-au rupt muschii sanului,sau...poate imi spuneti si mie.pup

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Buburuza,

Vad ca ai facut testul pe 20.11, ai fost si la dr..ti-a vazut sarcina la ecograf? Vad ca ai 4 sapt...de la ultima menstruatie sau de la contact?

Trebuie sa ma lamuresc..:)

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006

blanca ieri am aflat ca sunt gravi ... nu am ajuns inca la dr pt ca nu raspunde la telefon

am 4 saptamani si cateva zile de la prima zi a ultimului CM pt ca de obicei se calculeaza de la UM nu de la contact. si la ecograf probabil ca ma va trimite dr sapt viitoare pt ca acum e mic la 4 sapt si nu s-ar vedea mare lucru ... se poate sa nu se vada deloc chiar.

4+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Multumesc NeliaCris pentru incurajari :)

Buburuza deci tu te bazezi doar pe test? Eu am dupa ultima zi a CM 5 saptamani...sper sa se vada la eco.Ma duc azi la dr...sper sa vada el acolo ceva si sa imi zica de bine...greu mai trece ziua asta...uffff....

Dupa calendarul de nasteri pe pe site...data mea ar fi 25.07.2009...dar pana nu zice nea Dr. nu zic nici eu...Si apoi sa fac toate analizele si tot...dar e frumos

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

ma bazez pe test care a iesit f pozitiv si pe senzatiile ciudate care le am ...

acum eu stiu exact cand am ovulat si cat are bebicul meu si de aia zic ca nu se vede ... luna asta am ovulat in Z14 a CM si fix atunci s-a produs si evenimentul ... ceea ce inseamna ca am 4 sapt de la UM si 2 sapt e varsta gestationala a mazaricii.

tu poti fi la 5 sapt de la UM dar daca ai ovulat de ex. in Z17-20 a CM atunci si mazarica ta e la fel de mica ca a mea si se vede mai greu la eco...

nu toate femeile ovuleaza la fel si eu zic sa nu iti mai faci probleme ca totul va fi bine

4+

zmeurica mea

Mergi la inceput

si inca ceva ...varsta de la UM se calculeaza din prima zi a CM nu din ultima

4+

zmeurica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

da....am vrut sa zic prima zi a ultimului CM ...mersi mult de info...oricum azi ma duc la control si vedem daca e

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

fetele vreau sa va intreb si eu ceva...

am vbit cu dr dar era la un targ de carte si a ramas ca maine sa merg la cabinet ... nu prea putea sa vbeasca ...

acum ... eu am pierdut o sarcina acum un an si mi-e tare frica la asta... sa merg la farmacie sa iau urogestan de capul meu de azi sau sa astept pana maine sa vad ce zice nea dr?

are ce sa imi faca rau daca iau?

4+

zmeurica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Blanca, Bluecarm si Buburuza bine ati venit la odisee! va tin pumnii sa fie totul bine cu zmeuricile voastre si la vara sa va tineti puiutii in brate.
Blanca pe la ce subiect ne-am mai intalnit? Mi s-a parut cunoscut nick-ul tau si cand m-am uitat si pe pozele tale mi-am dat seama ca sigur le-am mai vazut. Ma gandeam ca de la mirese de 2005, dar vad ca tu te-ai casatorit in 2004.

Andreea 6+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Va invit la capitol nou aici

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

buburuza iti raspund aici, ca vad ca noul capitol inca nu este moderat.rau nu face daca iei utrogestan, am vazut ca acum e o moda ca mai toate gravidutele sa ia utrogestan, dar mie nu-mi place deloc sa-l iau.daca te doare burta sau ai sangerai ia o pastiluta in seara asta, mai e foarte putin pana maine si vezi ce spune dr-ul tau.eu cand l-am sunat pe dr-ul meu i-am spus ca mi-a iesit testul pozitiv si ca sangerez destul de rau si atunci m-a trecut pe utrogestan si pe no-spa.si am inteles ca daca incepi sa-l iei nu e bine sa-l intrerupi pana la 14-16 saptamani, sau poate e folclor si asta, nu stiu.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 8+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput