Fetele din Austria (26)
Raspunsuri - Pagina 8
tyana spune:
Salutari la toate fetele!
Silar "ciorba radauteana,samd"esti de a mea,se cunoaste ca esti moldoveanca,ca din fetele de aici prea putine au auzit de ciorba radauteanaca,sau ma rog nu le place.
Eu sant din Pascani ,si la fel de sarbatori in tara,la un loc cu tot familionul,anul asta mai mergem si la tara la tata si o sa vedem si un taiat de porc , mancam sorici proaspeti si o sa beem tuica fiartanu mai continui ca fac pofta.Apropo ca vb de varza murata ,de la Merkur sau de unde luati,atentie e fr sarata si trb lasata in apa la desarat vreo 5 ore bune si ca sa fiarba mai repede eu in afara de capac mai pun si folie pe deasupra.
la toata lumea
tyana spune:
Salutari la toate fetele!
Silar "ciorba radauteana,samd"esti de a mea,se cunoaste ca esti moldoveanca,ca din fetele de aici prea putine au auzit de ciorba radauteanaca,sau ma rog nu le place.
Eu sant din Pascani ,si la fel de sarbatori in tara,la un loc cu tot familionul,anul asta mai mergem si la tara la tata si o sa vedem si un taiat de porc , mancam sorici proaspeti si o sa beem tuica fiartanu mai continui ca fac pofta.Apropo ca vb de varza murata ,de la Merkur sau de unde luati,atentie e fr sarata si trb lasata in apa la desarat vreo 5 ore bune si ca sa fiarba mai repede eu in afara de capac mai pun si folie pe deasupra.
la toata lumea
Liana30 spune:
adina pai cum vrei muma sa'ti explic unde e?zimi unde esti tu sa ma orientez cat esti de aproape de mine..te pupp.mai stii ca nu suntem vecine?ce bine ar fi.
Flaflo avem 13 saptamani..inca nu stiu cat voi sta..daca e cazul stau si toata sarcina numai bine sa fie.felicitari!!pt examen.
dana ce face Raducu?e mai bine?
silar lasa mama nu'ti mai cere scuze..inghitim in sec si gatamie maine imi vin sarmalelee de acasa..mi le aduce grasu..adica sotzuabia astept.
miha13gina .multumesc mult..sa dea DD.te pup
va pup pe toate,,
mai vin
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
philip spune:
mey liana, olteanca austriaca, esti insarcinata! felicitari si sa fie cu noro, sarcina usoara si fara neplaceri, intra la odisee la noi, hehehe, s-ar mai anima si pe acolo discutiile. pup.
philip&andreea
adinag spune:
Tyana, ciorba radauteanca... eheheeee... ce pofta-mi e!
Liana, eu stau in apropiere de St. Pölten. Cum se mai numeste o data catunul tau? Ca-l caut pe harta
Asa deci, 13 saptamani! Atunci iti doresc sa fie de 3 ori mai mult si dupa abia un bb minunat!
silar spune:
Fetele Dr. Mirela-Greti Bogdan este medic pediatru sau de familie??
Cautam un medic de familie ca inca nu suntem inscrisi nicaieri.
adinag spune:
Silvia, nu cunosc...
Dar cum adica "inscrisi"? Adica inca nu ati fost nicaieri, ca poti merge oricand la un doctor cand ai nevoie, nu trebuie sa fii inscris. Sau nu pricep eu
silar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinag Silvia, nu cunosc... Dar cum adica "inscrisi"? Adica inca nu ati fost nicaieri, ca poti merge oricand la un doctor cand ai nevoie, nu trebuie sa fii inscris. Sau nu pricep eu Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
In Ro trebuie sa fii inscris la medicul de familie si am crezut ca la fel este si aici. Pana acum nu am avut nevoie de medic de familie, dar am zis ca e timpul sa cautam unul.