Fetele din Austria (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

ADRIANA-suntem vecine. Intr-adevar e frumos Bez.18 dar vorba ta, si scump. Si noi ne gandim la un apartament mai mare sau poate o casuta la tara cine stie. Dar mai intai trebuie sa jucam la loto.
La Ckmarkt s-ar putea sa venim si noi in cazul in care nu intervine ceva ca mai e pana atunci.
Ai fost vreodata la Jörger Bad? E chiar la Alserstrasse 2 minute de mers de la U-bahn. Am vrut sa merg cu Naomi la inot acolo ca e aproape de noi dar nu stiu daca au ceva si pt copii.
SILVIA-si noi ne gandim deja sa cautam o gradinita pt Naomi ca din cate am inteles eu cam greu se mai gasesc locuri daca asteptam prea mult. Abea in mai 2010 incep eu serviciul pina atunci mai sta si ea acasa. Ai inceput cursul de germana? Cum e?

Eliza mami de Naomi 23.11.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Silvia mmmm, suna bine reteta de ciorbita, e interesant ca nu am mai mincat ciorbe cu usturoi pina acum insa in rest asa cu smintina pare tare gustoasa
Apropos, si eu vroiam sa te intreb, cum ti se pare germana? O iei la fuga sau iti place? Pup copilasii

Adriana cand veniti la Viena inapoi? Stiu ca ai spus ca faceti Craciunul aici, dar vad ca deja iti faci planuri, esti nerabdatoare nu-i asa? Cat despre statul acasa, sincer, noua ne place sa stam si mai mereu gasim cate ceva de facut. Nu stiu cum se face, dar mereu am senzatia ca weekendurile trec tare repede. Si daca ne plictisim de stat in casa, iesim pur si simplu si ne plimbam, ori pe Ring, ori prin vreun parc mai mare, ori daca e frumos fugim inafara orasului cu masina

Liana cu germana, oricand draga mea, asa mai repet si eu ce am mai facut pina acum

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

....si eu sunt pregatita sa iau cursuri de germana .
Eliza e cam dificil cu gradinitele, poate nu ar fi rau sa o inscrii pe Naomi din ianuarie pentru krippe, zik si eu. Noi la stat nu am gasit nimik, nici in Bez. 22 nici in 21, abia la Kinderfreunde am gasit in 21 speram din ianuarie.
Dana ciorbita e delicioasa, iar germana merge - inca nu fug. Daca nu as uita sa scriu substantivele cu litera mare si daca mintea ar pune articolele(der, die, das) corect - ar fi mai bine.
Mihaita tocmai a invatat-o pe Maria cum se zice la scuze .
Adriana noi plecam in Ro pe 19 dec, deci nu o sa ne vedem .
Liana pupam burtic.
Oare unde gasec informatii despre cursul " Meine Mutter lerne deutsch"? Am cautat pe wien.ro si nu am gasit nimik .

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:

Oare unde gasec informatii despre cursul " Meine Mutter lerne deutsch"? Am cautat pe wien.ro si nu am gasit nimik .

silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)

http://www.wien.gv.at/integration/deutschlernen/mama-lernt-deutsch.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua - azi iar vizita la dentist - tocmai bine cu tusea mea, da trebuie sa ma duc odata, ma injura dentista cu atatea amanari.

Eliza, pai ar fi frumos daca ne-am vedea duminica (21dec) la un Kinderpunch sau whatever.
Cum spuneam, noi oricum vom fi acolo, ca venim pe 20 dec - Dana intrebai - si n-o sa mai avem cand sa bem un vin fiert pana la Craciun.
Dana, si mie imi place program de voie in weekend, o plimbarica, un tralala-- da', zic eu, asa suntem noi romanii (nu toti, e adevarat) stam mai prost la cap. organizare.
Ce am inteles eu de la fetele de aici - sambata program intens de cumparaturi (mancare si iar mancare) cu tot familionul, duminica iesit in parcul din cartier - deci program lejer, nimic deosebit - da toata lumea-i multumita.

Silvia, si cand va intoarceti din Ro?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Adriana pe 3 ianuarie ne intoarcem.
Liana link-ul este pentru limba persiana :).
Adinaq sar'mana de ajutor , acu incerc sa vad despre ce-i vorba.
pentru toate fetele si piticutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

silar acu vazui si ioare si germana da nu merge sa'l acttivezi..nus de ce,,lasa ca oricum u ra e cautai tute pupp
va pup pe toate.

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput