Fetele din Austria (26)
Raspunsuri - Pagina 17
adiutza spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare: sunt deschise magazinele in Viena in perioada 27-30 decembrie?
Eu am fost acolo acum doua saptamani, dar as vrea sa revin sa fac ceva cumparaturi... nu prea am avut banuti pentru asta data trecuta si am vazut niste hainute frumoase......
Multumesc frumos!
http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
adinag spune:
Da, sunt deschise. Sambata pana la orele 17-18 (difera de la magazin la magazin). Duminica sunt inchise. :)
bebeluc spune:
Adinag sunt o lenesa! De cand ai intrebat ce mai fac mi-am propus sa-ti raspund dar...sunt silitoare la citit si lenesa la scris! Acum sunt in Ro dar nici eu nu mai stiu cand sunt aici si cand in At. Depinde de sot si de vreme. da mult nu pot sa stau pe aici si-mi iau lumea in cap ma sui in tren/avion si mai trag o vizita scurta la At. Nu vreau sa monopolizez discutia si am sa-ti scriu pe pm maine, promit!
Multe salutari lui Gina ( scuze ca nu am mai avut timp sa ne vedem si multi pupici blondutului cu ochi albastrii, sunt la curent cu dintucii?!
Salutari pentru Alina si Gabriela (vreau la cafea!!!!!! si promit ca data viitoare vin pregatita pt breakfest!!!)
Adriana cum a primit Annika borcanelele, ii plac?
Seara buna la toata lumea
bebeluc spune:
Alina,
LA MULTI ANI! pentru Alessia. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa ai cat mai multe bucurii de la ea si de la Elias.
Multi pupici si distractie placuta!
Simona & Luca
adiutza spune:
multumesc pentru raspuns!
http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
Violeta Nicolae spune:
Salutare fetele
la noi acum e Stefan bolnav,febra,dureri de gat si cap.Ieri a zis doctorita scolii ca nu-i grav, sa se odihneasca si sa bea lichide.Dar eu vad ca-i e rau saracu nici nu poate manca,asa ca iau in calcul varianta spitalului.
In rest cei mici sunt mai bine,Maira mai tusesete dar e pe trecere,nu a mai facut febra si asta e bine.
Va pup pe toate si sa auzim de bine.
Adriana_78 spune:
Buna seara, buna seara!
V-ati pregatit ghetutele?
Va doresc o noapte linistita si un Mos Nicolae darnic.
Violeta, sanatate lui Stefan. De obicei raceala ia la rand toata familia - pupici sa-i treaca repede.
Tusea mea s-o fi speriat de dentist sau de ceaiurile baute non-stop, nu stiu ... da cert e ca m-a mai lasat; e mult mai bine si sunt tare fericita si ma rog sa fim toti sanatosi!
Azi a fost o vreme superba la Buc. cald, soare -- ce-mi place!
Adriana
Flaflo spune:
Buna fetele, ne inscriem si noi in rindul bolnavilor, eu si Florin suntem mai bine, dar am reusit sa o imbolnavim si pe Bianca. Tuseste saracuta pina vomita (asa expectoreaza ea), in plus are o amigdalita de toata "frumusestea", inclusiv febra aferenta. Asa ca ne distram de minune.
Adriana, am auzit ca si la Timisoara au fost azi 17 grade, e incredibil pentru decembrie...
Violeta, sanatate lui Stefan.
Gina, si ingerasului multa sanatate, cum se simte?
Liana, ce mai faci?
silar spune:
Multa sanatate la toti bolnaviori. Ne primiti si pe noi cu Mariuta? Deocamdata ne tratam cu lamaie si miere de albine, parkemed si albastru de metil. Ea nu tuseste , doar ii curge nasul si stranuta :(.
La multi ani sarbatoritilor de azi, sanatate si impliniri.
carolada spune:
saliu
silar vazui c ai intrebat de mine.eu sunt in salzburg acum,fusei in conced,dar campingul e inchis.daca ai nevoie de info,sunt prin zona
www.camping-kasern-salzburg.com