Azoospermie - cap 25 -
Raspunsuri - Pagina 14

miki-miki spune:
Pisix,Ioana_p76
, Luca-Luca
,Iuca
, Dear-bambie
, Bytzi
, April 16
, Moniland
multumesc pt felicitari am fost placut impresiona sa vad cate m-ati felicitat.
Fetelor nu va mai parasesc, stau pe aproape
Am fost plecata mult timp din tara si at cand m-am intors am vrut sa stau departe DC, aveam eu o goanga pe creieras ca dc spun ceva imi zboara visul
Acum mi-am revenit, sunt aici , nu mai plec.
Pisix , da in seara aceea te-am smsit in legatura cu menopurul deoarece in Germania sunt tare scumpe medicamente , de ex o fiola de 75UI de Gonal F este 35 euro pe cand in Ro e 75 ron. Nu-mi venea sa cred ce diferenta este. Pana la urma l-am cumparat din Ro. Da, dr s-a implicat mult in cazul nostru si l-am simtit alaturi de noi poate si datorita faptului ca eram cam de aceeasi varsta. Tratamentul naturist al sotului a fost alc din Multi Maca, Panax Ginseng alternat cu Tonotil N, Vitamina E forte 1 la 2 zile, Pro 6 si carnitina de la Redis cu fructoza si bineanteles nelipsita Omega 3 cu acid folic. Le cunosti pe toate
Ieri am fost la eco , am avut emotii mari deoarece nu am deloc simptome, doar sanii sunt putin sensibili si imi era tare teama ca s-a intamplat ceva. M-am programat de urgenta la o dr f buna care stiam ca are aparatura de ultima generatie si am vazut bulinuta cu o luminita mica rosie care arata ca are activitate, inimna era prea devreme pt a fi asculatata dar luminita aceea arata ca e viu. Mi-au dat lacrimile si dr a fost tare impresionata cand am spus " manca-l-ar mama pe el" . Imi venea sa pup monitorul. De fericita ce am fost am uitat sa platesc
. M-am dus sa fac pipi inainte de a iesi din cabinet si acolo mi-am adus aminte ca nu am platit. Am rugat-o pe asistenta sa o intrebe cat tb sa platesc pt ca deja era o alta pacienta la ea si nu mai puteam intra. Eu numai la bani nu m-am mai gandit, mi-am luat pozeele cu bb am multumit si am plecat .
Cand am iesit din cabinet m-a sunat sotul sa ma intrebe cum a fost (e plecat din tara), i-am spus ca avem un bebic mic de 14,8 mm si ii bate inimioara deja. S-a bucurat tare mult. Acum sterge-ti lacrimile ca stiu ca plangi.
Si brad iti faci , da?
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki

Liana30 spune:
oauuuuuuuuuuuuuuuuu
Felicitariiiiiiiiiii olteancoooooo..ma bucur din tot sufletul..sa ai o sarcina usoara si un oltean cu putza minunat
ete vezi ca aparui daca intrebasi di mini
te pupppp.luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

nusy spune:
Wow, Miki, ce surpriza!!! Ce revenire in forta!!!!Ne-ai lipsit! Felicitari, sa fiti sanatosi si bravo voua ca nu v-ati lasat,caci uite,ati invins! Sarcina usoara si la termen!!!!Te
Nusy 9+

miki-miki spune:
Ella28 si mie mi-a fost dor de voi, m-am atasat de fetele de aici pt ca durerea uneste dar vreau si ca fericirea sa ne tina pe mai de parte unite. Intr-o zi incercam sa vad in viitor si ma vedeam in fata laptopului la vreo 60 ani
cupilul adolescent care ma ruga sa-i las laptopul ca-i tb si eu nu mai terminam o conferita pe mess cu fetele mele dragi de aici
Liana multumesc de felicitari , la randul meu te felicit si eu pe tine pt putulica
. Intrebai muica si di tini ca eram curioasa sa aflu unde ai "fabricat-o"
Nusy multumesc, felicitari si tie pt erou , ma bucur tare mult pt voi . Cum te simti? Eu cred ca o sa ai o eroina
Vreau si eu o floricica
Wau ! Acum vazui ca-mi dedici ac capitol mie, cap 25 , atatea capitole cu pagini de sperante , lacrimi dar si reusite.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki

Iyoana spune:
INCREDIBIL, INCREDIBIL, INCREDIBIL!!!!!
MIKISOR, ESTI GRAVIDAAAAAA!!!!!! Esti nebunica la cap sa ne tii departe de minunea asta 6 saptamani!
Miki, este extraordinar, o minune, pur si simplu!
Din tot sufletul meu: FELICITARI! O sarcina usoara, perioada de vis si de incantare!
imi vine si mie sa plang, dar de bucurie si de emotie pt tine. dupa atatea eforturi, cautari si "experimente" ai reusit! ATI REUSIT!
Bravo, draga mea, bravo si, dupa cum bine observi, am folosit culori masculine!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU LEGEA MAMELOR!

miki-miki spune:
Iyoana vad ca te scosai din gaoace
. Multumesc pt felicitari , am citit ca ai fost in Spania , iti tin pumnii sa mearga totul OK , sa va intoarceti cu bebic in burtik.
Am remarcat ca ai scris cu culori masculine, nu imi doresc neaparat un baietel si o fetita mi-ar place dar simt ca va fi cu putulica. Numele de baiat l-am ales de mult , dar dc e fetita nu stiu ce nume sa-i pun, nu-mi place nici unul. Acum ce-o vrea DD , sanatos sa fie. Pupicei si bagati naturiste pana la FIV sa va cresteti sansele.
Miki

georgia_c spune:
desi nu "sunt" "azoospemista", am trecut pe la voi sa o felicit pe miki ....asa che micuta ........FELICITARIIII DIN FUFLETEL ... sa-l feliciti si pe sosulica pt perseverenta...cred ca sunteti in al 9 cer
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Iyoana spune:
Dragutele mele, intrebare intrebare: hmmmmm
pentru ca a trecut atata timp de cand nu am mai luat si nu am avut nevoie de AC, as vrea sa va intreb cum se mai iau AC? ca nu am rabdare sa mai citesc pe net: in a cata zi de CM etc?
de ce, ma intrebati, probabil: pt ca facem planuri de biopsie (ne gandim deja sa facem programare si sa ne cumparam biletele de avion) si pentru ICSI. Pentru ca sunt optimista si voi ajunge la ICSI. si la BEBE!
NA!
pup pe toate
ioana

pisix spune:
miki …miki …ce bine am ajuns sa ne cunoastem … mi se prelingeau randuri de lacrimi pe obraz si m-am speriat ca m-ai surprins asa bine … E minunat tot ce povestesti tu ! Extraordinar … si …chiar incredibil .. vorba ta dupa 25 de capitole…
Iyoana – nici eu nu mai stiu cum se iau AC. Bafta maxima, sa stii ca si noi spre Spania batem #61514;
Fetelor, am facut un pact cu miki, cand va ramane gravi voi strange maxim de voturi pt subiectul nostru in general trist dar azi foarte vesel. Daca intrati chiar si ocazional nu uitati sa ne dati un vot:eu va multumesc mult muult si nusy va da o floricica

amzulica spune:
Mikilina - felicitari maxime. Incredibil. Bravooooooo hai la odisee! Numai vesti bune am avut in ultima vreme si vom fi multe sub brad anul asta. (dar cred ca 14,8 mm este sacul embrionar la 6,4 sapt nu? ca bebe e in jur de 6 mm - cred ca ai gresit de emotiones
).
Doamne ajuta - sarcina usoara si la termen babuto (cine vorbea nu?)
Cami 26+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica