Azoospermie - cap 25 -
Raspunsuri - Pagina 15

mara72 spune:
scuze fetelor da nu ma pot abtine, trebuie sa dau buzna sa felicit proaspata graviduta . Miki-miki noi nu ne stim, nu am vorbit niciodata dar asta nu are prea mare importanta pentru ca iti impartasesc bucuria si nu ma pot abtine sa nu te felicit si sa nu iti urez 9 luni minunate, o sarcina usoara si un bebic nazdravan .Si sa dea domnul sa te urmam toate
pisix eu as vota da nu stiu cum . Greu cu tehnica asta

pisix spune:
mara cand intri pe subiect in stanga deasupra barei bleo ai <Evalueaza subiect>
Selectrzi f bun si ... gata !
Multumeeesc !

sunshine4ever spune:
Miki-Miki incredibil dar adevarat.FELICITARI si din partea mea. Sa traiesti din plin sarcian asta si sa iti dea DD un bebic sanatos. M-a uimit tot ceea ce ai facut, dar uite tacerea adat rezultate. DD e mare si le arinduie pe toate.Multi
in asteptarea unui ingeras

szivarvany spune:
Nici eu nu pot lipsi, va citesc mereu
Miki-Miki, felicitari !!! Sarcina usoara si sa ne vedem la galerie
Daria & GIULIA(2004 08 16)

miki-miki spune:
Georgia C multumesc pt felicitari , tu ce mai faci iubita? Care iti sunt planurile?
Iyoana , asa te vreau, OPTIMISTA !! Cat despre AC , dep ce AC iei. Marvelon21 de ex se ia din ziua 3 si cand se termina urmeaza 7 zile de pauza timp in care tb sa vina musafirii. AC-rile sunt de multe feluri, toate pastilele contin ac amestec/cantitate de hormoni iar altele care au pt faza foliculara un homon si pt faza luteala alt hormon. Sfatul meu este sa nu iei AC , pt refacerea ovarelor, eliminarea chisturilor e f bun Vitex Fruit 3 sau 4 /zi . De la AC te poti deregla , eu am patit-o. Cand vei ajunge sa faci FIV te va inhiba nenea dr cu ce va dori el.
Pisix cum sa nu te cunosc? Te stiu ca pe buzunuarul meu cu toate ca nu am stat niciodata fata in fata. Ce faci? Faci campanie
? Pup fata dulce
Amzulica multumesc pt felicitari . O sa vin si la odisee e musai sa vin pt ca sunt tufa la capitolul burtici
, dovada ce am scris, da e sac embrionar nu bebic tb sa ma invatati multe acolo
Magdutza multumesc, tu ce mai zici? Esti bine? Cum mai stai cu CM?
Mara72 multumesc pt felicitari, frumos gestul tau. Multa sanatate si un bb cat mai curand.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki

miki-miki spune:
Mamagiuliei multumesc pt felicitari.
Pisicuto maine Nusy cred ca isi ia concediu ca sa puna floricele pe prima pagina
Te rog eu nu mai scrie peste tot ca nu vreau sa te alegi cu un cartonas rosu din cauza mea
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki

Ioanatugs spune:
Miki-Miki felicitari graviduto si sarcina usoara!!!Ma bucur mult pentru tine, felicitari de mii de ori!!

gudinde spune:
miki-miki
Ce veste buna!!!!
Ma bucur din tot sufletul pt voi. Sa aveti un bebel sanatos si frumos, sa ai parte de o perioada superba a vietii tale, fara complicatii.
Vai ce m-am emotionat.
Pisix am votat sobectu'

felicia_ spune:
Miiikii! Ce mult ma bucur pentru tine! Felicitari din toata inima! Sa ai o sarcina cu cat mai putine emotii!
Pisule, eu votasem deja subiectul!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra