Azoospermie - cap 25 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Scuuuze, nu mi-am dat seama ca te deranjeaza ...
Eu in marele meu entuziasm m-am lansat peste tooot

Daca vrei, le sterg

Dar e o chestie de entuziasm si solidaritate si de ... speranta. Pe tine te cunosc si te iubesc atatea fete, sigur se vor bucura si vor ...spera ca li se poate intampla si lor aceasta minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Felicitari Miki!

Multumesc mult pentru tot ce faci pentru noi si pentru ca ne-ai invatat atatea!!!

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pai bine mai Mikilina , mama noastra naturista Omida ...
Taci si le faci!!!

Bravo mamicoooo!!! Bravo!!! Ati reusit!!!
Felicitari din toooot sufletelul meu si sarcina usoooaraaaa !!
Pup io fata cu sentiment de... putza la purtator....
Acuuuu ' baga ceva fomoshel la semnatura cum ii shade bine unei gravidutze!!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

O floricica pt. mamica luptatoare si pt. bebelusul ei ! Sa ai o sarcina usoara Miki !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dau buzna la subiectul vostru, dar m-a impresionat povestea. Felicitari Miki si sa te bucuri toata viata de minunea ta!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Miki-Miki felicitari din tot sufletul ......

Pisix

Tuturor numai bine!

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc din suflet pentru voturi, nu mi-a venit sa cred cate am strans ... Mikilina tare te iubesc fetele ... si acum si pe bebe neamt il iubim toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Felicitari MIKI. Sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisule ai inteles gresit, nu ma deranjeaza ceea ce faci . Am spus sa nu mai scrii ac mesaj peste tot deoarece moderatorii vor considera ca e spam si iti vor da avestisment. Din cate stiu asa a patit Mihaele cand a facut reclama campaniei noastre la toate subiectele. Eu iti multumesc pt entuziasmul tau, efervescenta ta. Esti f molipsitoare si face atat de bine multora din noi pt ca ne trezeste din amorteala. Te imbratisez si te -ic

Fetelor
mi-au dat lacrimile cand am vazut cate ati scris. Nu va mai enumar pt ca sunteti taaaare multe si poate uit pe careva, va multumesc pt felicitari si ma rog la DD ca toate sa aveti parte de ac fericire pt ca toate meritati sa deveniti mamici, sa va tineti puiutii in brate . Va imbratisez pe toate si va multumesc inca odata.

Edit:
Waw!!! 54 voturi!! Multumesc FETELOR Intram in cartea recordurilor. Nusy iti iei concediu sa pui floricelele?

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Waaau, n-am stiut ca nu e ok sa fac asta ...
Scuze moderatorilor si ...asta e, daca primesc avertisment ... merita

Va pup si va doresc La multi ani si pt luni, eu plec deja intr-o mini-vacanta ca atunci cand vine vorba de plecari imi amintesc cat de patrioata suuunt

Mergi la inceput