Azoospermie - cap 25 -
Raspunsuri - Pagina 17

antosit spune:
Miki felicitari si din partea mea!Sarcina usoara si la termen!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Blanche25 spune:
Miki FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!! SArcina usoara si la termen! MA bucur enorm pentru tine, si scuzati ca dau buzna dar aici sunt multe fete dragi mie; iar pe tine mai toate te cunoastem

KoraPop spune:
Miki-miki FELICITARI din tot sufletul!!!!!!!Ma bucur tare,tare mult pentru tine fata draga si sufletista!!!!DD ti-a rasplatit bunatatea si straduinta!
Kora
CARPE DIEM!

sunshine4ever spune:
Miki multumesc de intrebare, deocamdata sutn pe mastodynon, si vreau sa vad cum reactionez al ea, anul trecut eram tare multumita ca imi venea cm cel mult la 30 de zile, acuma ramien de vazut. IAr daca si asta m afenteaza, nu mais tiu ce sa fac , chiar pe bune. Eventual mladita de zmeur.....
in asteptarea unui ingeras

sorinake spune:
Miki, felicitari pentru perseverenta. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Am votat si eu subiectul si l-as mai vota de o suta de ori.
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

montytaiana spune:
miki - miki ce pot sa spun decat ca ma bucur din suflet pentru reusita ta, si cred ca este intradevar un miracol si un exemplu de ambitie rabdare si credinta
pisix foarte emotionant mesajul postat sincer simteam cum mi se zbarleste efectiv parul de emotie
tin sa va pupic pe toate azoo girl in mod special pt ca nu am putut vota acum pt miki, deoarece eu votez in mod constant sub asta si deja votasem
multi pupici
m-ati facut asa de fericita

Brigit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magduta10 Miki multumesc de intrebare, deocamdata sutn pe mastodynon, si vreau sa vad cum reactionez al ea, anul trecut eram tare multumita ca imi venea cm cel mult la 30 de zile, acuma ramien de vazut. IAr daca si asta m afenteaza, nu mais tiu ce sa fac , chiar pe bune. Eventual mladita de zmeur..... ![]() ![]() ![]() in asteptarea unui ingeras |
Magduta,
pe mine m-a ajutat foarte mult tinctura Donavital, contine extract de Vitex agnus castus si mladite de zmeur. Am scapat de toate senzatiile neplacute de PMS, nu mai am dureri de sani (la mine deveneau durerosi din z14 si o tineam asa pana in urmatoarea z1), iar CM e f regulat, as zice chiar ceas la 29 de zile.
Info www.naturaplant.ro/produse/3127/Donavital" target="_blank">aici
Io-s f happy, ca am reusit in sfarsit sa obtin o programare anul asta pentru analizele genetice pe care tre sa le faca sotul, ca am sunat de am inebunit si obtineam numai programari in ianuarie 2009.Daca aveti nevoie de asa ceva - GeneticLab e solutia.
April

bytzi spune:
67 de voturi?santeti formidabile fetelor....a ajuns si sub nostru sa stea doar pe prima pagina cum era candva....miki,bunatatea ta ti-a fost rasplatita