Azoospermie - cap 25 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Multumesc tuturor fetelor pt felicitari

felicia_ rodicuta32 pisix laura69silk anes evanescence Liana30 mamagiuliei Moniland georgia_c ella28 chance2008 LucaLuca mara72 unboticutz vally adiutza ada29 doula lucialu marynik lilianaFi elenada drianna74 anaiacovita lalitica2000 simonete ruxandrab lauraa78 pishko copilutzu zisaCami Ioanatugs danyalo antosit ioana_p76 iuca iazminn KoraPop gudinde Iyoana verga jacky67 dear_bambie vrembebe Blanche25 montytaiana fireyes ailemac dalailana bytzi anidaz Delphinas katiya MonicaTob mihapet ralucapaun lalala13 cipcirip sorinake stroan andrabirni amzulica april16 @pop@ @dodo@

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 6+

Mergi la inceput

Magduta10 imp e sa provoci menstruatia acum iar pt asta poti lua UPSARIN (doza maxima scrisa in prospect) si un pansament pt stomacel. Dupa ce vine sa iei tinctura de BU pe perioada sangerarii, vitamina E pana la ovulatie iar dupa ovulatie extract de zmeur (schimbam vitexul pt ca ti s-a obisnuit organismul cu el)
Bytzi

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Cu toate ca am vrut sa iau o pauza de la forum....nu am rezistat pana azi De 1 ora si ceva am citit toate paginile din urma...

MIKI-MIKI
Felicitari din tot sufletul,ma bucur enorm pt tine....esti sufletul acestui Subiect si nu numai,la toate ne-ai dat cele mai bune sfaturi...fara tine nu as fi stiut ce e aia Maca,Vitex etc etc etc
Ne-ai ajutat enorm si multe fete datorita tie au reusit sa ramana
Iti doresc o sarcina usoara,o nastere si mai usoara si un sanatos,destept si frumos.

http://tt.lilypie.com/WDVkp2.png

Mergi la inceput

Evanescence multumesc pt felicitari. Tu ce mai faci? Ceva planuri?
Simonete am citit ca esti in asteptare acum, iti tin pumnii sa ai un cadou frum de sarbatori.
Copilutzu m-am conformat, tu in ianuarie iei taurul de coarne? Ai fost la Dracea?
Kora-Pop de tine nu stiu unde sa citesc, e mult de cautat in foiletonul ala. Dc nu te deranjeaza poate imi scrii pe PM.
LilianaFi am inteles ca esti in cautare de clinici acum , succes!!
Pisix Drum bun, distractie placuta. Cred ca scapasi

Miki 6+

Mergi la inceput

Fetelor am bagat un ochi la odisee si am aflat ca astazi a nascut Marush a noastra o fetita de 3.400 kg si un baietel de 3.000 kg.

Felicitari Marush!!

Miki 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Felicitari Marush!!!!!!!!!!!!!

Sanatate multa bebicilor si refacere rapida mamicii !

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dragelor,

voi ati vazut ce de vesti bune apar aici de cand ne deschid gravidutele capitolele?

Asa ca Miki draga noastra, ca tot ti-ai tras semnatura noua si frumoasa, esti invitata noastra sa ne faci urmatorul capitol

Si facem tot asa, cine ramane gravi deschide capitol, ca intr-o predare simbolica a stafetei purtatoare de speranta in clubul azoo-girls

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

MIKI sincera sunt uluita de ceea ce ai realizat.FELICITARI SI SA TE BUCURI DE ACEASTA MINUNE.Si pe mine m-ai ajutat cu sfaturi si mai ales acum m-am convins ca se poate si ca si eu si toate fetele vom reusi.
MARUSH sa-ti traiasca.

A,si normal ca am votat si eu.
Va pupic dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Miki-Miki saru'mina, am sa iau vit E si apoi tinctura de zmeur, ca deja is in z7.

pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

MIKI SINCERE FELICITARI PT SARCINA
sa ai parte de cea mai usoara si linitita sarcina. bb sanatos si la termen.
chiar daca nu sunt o azoo-girl, eu sunt oligo-girl. toate sunt ok la spermograma, mai putin nr, respectiv 3.250.000
am vazut ca se poate sa ramai si cu un nr mai mic, dar la urmatoarea spermograma voi cere explicit sa ni se spuna cum e mobilitatea. la prima spermograma a zis ca e buna mobilitatea. acum om vedea ce va mai fi.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput