Azoospermie - cap 25 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Miki-miki, eu am bagat capul la cutie zilele astea, dar trisez singura si acum nu ma pot abtine sa te felicit din tot sufletul!
Iti doresc sa savurezi aceasta perioada la maximum!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mikisor, felicitari din tot sufletul, sarcina usoara si la termen si bebelus sanatos !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

ma numesc alina si ma confrunt cu o problema ingrozitoare...sotul meu este azoospermic...cade lumea peste mine mai ales ca eu sunt perfect sanatoasa.....mi-am facut toate analizele posibile...si imposibile...el acum isi face cariotipul si microdeletiile...o intrebare va rog:careva din voi care aveti sot azoospermic ati facut un copil?
va rog din toata inima raspundeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

draga miki...eu am luat azi topicul despre azoo de la cap1 si uite ce am gasit:
miki-miki
membru matur
Romania
1974 Mesaje
Trimis la: - 28/03/2006 : 19:30:33
---------------------------------------------------------------------
Mi-am adus aminte ca mai demult, acum vreo 10 ani, mi-a ghicit cineva ca o sa am 2 gemeni dar mai tarziu. Si tipa ce ghicea asa se intampla. Deci ma pregatesc ! Il astept !
iti mai aduci aminte de el? acum cum e? sunt 2 sau nu?

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui hudak_ali

ma numesc alina si ma confrunt cu o problema ingrozitoare...sotul meu este azoospermic...cade lumea peste mine mai ales ca eu sunt perfect sanatoasa.....mi-am facut toate analizele posibile...si imposibile...el acum isi face cariotipul si microdeletiile...o intrebare va rog:careva din voi care aveti sot azoospermic ati facut un copil?
va rog din toata inima raspundeti

Alina-uita-te pe prima pagina a acestui subiect si vei vedea ca sunt fete care au reusit sa isi indeplineasca visul de a avea un bebe.
Postarea ta vine chiar intr-un capitol in care Miki-miki, cea care a initiat subiectul aici ne DC , ne-a anuntat vestea grozava ca e gravi.

Solutii sunt, faceti analizele genetice si pe cele hormonale si apoi construiti un "plan de bataie".

Daca ai putin timp poate citesti si in capitolele anterioare, sunt multe fete care au postat multe informatii foarte utile.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ok April16, va fac capitol nou dar vreau sa predau stafeta repede .
Arucs nu tb sa renunti, insista si vei reusi.
Magduta deci au venit musafirii. At succes cu noul tratament.
Delphinas multumesc pt urari. Au fost fete care au reusit natural si cu mai putini gigei. Ceva naturiste ati luat? Multi Maca (pt nr), Carnitina(pt mobilitate), Napraznic(pt forme anormale) ... Am trecut eu pe prima pagina un tratament.
Draga mea, in leg cu ce mi s-a ghicit in cafea acum muuuulti ani, la ecograful (abdominal) de acum 2 zile nu s-a vazut decat un sac embrionar dar nu e timpul pierdut , poate se divizeaza si apar 2 bbici . Peste 2 sapt o sa fac un eco la o dr de specialitate pt ca ac nu a fost si at voi vedea sigur cati sunt.
Fireyes multumesc ca ai scos capul pt mine, dar ma supar dc intri la loc sa stii. Nu-ti face bine.
Magdita multumesc!
Hudak_ali imi pare rau ca te confrunti cu ac pb, tb sa aflati cum stati cu anal hormonale FSH, LH , testosteron, prolactina. Cand ai timp incearca sa citeste ce s-a scris in trecut pt ca sunt pagini pline de informatii.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Ok April16, va fac capitol nou dar vreau sa predau stafeta repede .

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 6+

Miki , sa te-auda Dumnezeu cu predatul stafetei.

Stiu eu pe cineva (persoana importanta, nu spui cine ) care taman a plecat intr-o minivacanta. Daca se intoarce din minivacanta cu o veste ca a ta - iti dai seama ce party o sa fie pe forum , iar atunci o sa fie randul tau sa pui floricele fetelor care voteaza subiectul .

Deci fetelor, invatati cum se face capitol nou ca prima graviduta care se anunta in capitolul pe care il deschide Miki face apoi capitol nou-si tot asa!

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

preupunand ca taratamentul pe care il face sotul cu Gonal F , ar merge, eu care pana acuma, cica sunt ok,ar trebui totusi sa iau ceva care sa ajute sa se prinda la mine in burtica?
fetele, care va pricepeti, please, dati-mi un sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

miki

FELICITARI !!!!!

wauuuu , ce super veste !!!!!!
ma bucur din suflet draga mea , sa-ti de a DD numai bine , 9 luni cele mai frumoase si cele mai usoare.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Miki, felicitari!!!.Suntem fericite pentru tine si felicitari pentru intreaga lupta cu azoo!!!

Mergi la inceput