Colectia de toamna-iarna 2005 (217)
Raspunsuri - Pagina 5
crissy77 spune:
madau, cu exudatul dupa ce termini antibioticul. Noua ne-a zis ca dupa 2 zile (una din asistente, cealalta a zis ca sa lasam sa treaca min o sapt). Noi nici bine nu am terminat antibioticul ca prevad deja maine alta portie
soso, Vezi ce-i cu durerile alea de cap. Ai pb cu tensiunea?
Si ca sa mai inveselesc atmosfera: stateam de vb cu Stefan, faceam planuri sa mergem sambata la Sv sa repetam analizele. Noi acuma ne izolam casa, Stef a pus polistirenul cu mana lui. Si cum stateam de vb zice el ca sa-i facem si un EXTRUDAT. Si da-i cu EXTRUDATU' in stanga si in dreapta, eu ii tineam isonul pana cand isi da "expertul" seama ca extrudat e polistirenul pe care l-a folosit el la izolatie iar noi tb sa-i facem exudat .
Ras cu plans... se pare ca se "incalzeste" si la noi atmosfera.
maa - aici a vrut Elise sa scrie mama
Cristina & Elise-Stefania
Bic spune:
Tania, tinem pumnii, nerugam si sintem alaturi de voi.
Sanatatea si celorlalti care vad ca sint cam bolnaviori. OF, of, of.
Meems, ce spui tu acolo? Pozele sint foarte frumoase. Iar noi doua in poza aceea aratam foarte fresh. (de copii nu mai spun nimic, ca ele sint adorabile oricum).
Am vazut si eu citeva dintre pozele lui Nati si m-am bucurat uar sa vad atita copii de pe forum, toti atit de frumosi si adorabili. Smaranda a zis ca vrea si ea acolo. Anul viitor ma gindesc sa angajam si noi un entertainer.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
pischi2003 spune:
Lavi, poate-ati scapat doar cu atat.
CristinaN sanatate maxima micutei artiste si sa se potoleasca febra.
Madau, da' o chinuie febra, nu gluma. Pupi sa treaca.
Soso, pot fi si de la ochi durerile de cap. O pritena avea mai mereu dureri de cap, a fost la consult oftalmologic, acum poarta ochelari si gata durerile de cap.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
catutza spune:
La multi ani,Ana!
Delia si Marius , sa va traiasca fata, sa creasca mare, sanatoasa, voioasa si sa aiba o copilarie ca in povesti
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
catutza spune:
Madutza , multa sanatate lui Orlando, sper ca nu e nimic grav
Mada , multa sanatate lui Mirunici arici
Delia , cum a fost la ziua Anei? abia astept pozele si sa ne spui cum a fost!
Bucatareala
lavi02 spune:
Madau exudat dupa minim 3 zile de la terminarea antibioticul, altfel nu e relevant. Sanatate multa!
Nati a facut 37.8 seara asta dupa ce nu a facut deloc peste zi; eu zic ca e decent. I-am dat un paracetamol de siguranta, sa nu-i creasca mai mult, tinand cont ca e seara.
Homeopatia - Feli in cazul copiilor se pare ca placebo functioneaza asupra parintilor; cica un efect chiar este si nu e egal cu 0. Daca parintii sunt convinsi ca-si trateaza copilul, acesta se imbolnaveste mai putin . Placebo-neplacebo, faptu ca au efect
Apropo de placebo mi-a fost tare mila de un mosulet operat deodata cu taica-meu, de cancer de colon. La plecarea acasa i-a dat medicul o cutie de injectii, mosuletului i-a spus ca sunt pt cresterea imunitatii, i-a dat sa semneze o hartie, mosuletul nu prea stia ce a semnat. M-am uitat io pe cutie, scria placebo pe ele, erau pt un studiu Si mi-a fost mila de mosulet sa-si faca atatea injectii degheaba, poate si plateste vreo asistenta pt ele. Am stat si m-am gandit daca e cazul sa-l informez eu pe mosulet care-i treaba dar pana la urma am lasat-o balta, mi-am zis ca n-am nicio raspundere morala in toata treaba. Desi am avut ceva discutii cu constiinta mea. Of. Pana la urma asa se fac studiile si se descopera chestii
negaracristina multa bafta sotului tau, sa-si gaseasca altceva de lucru!
gabitaco spune:
La multi ani,Ana!
Multa sanatate, fericire si o viata plina de impliniri si satisfactii pe toate planurile.
Multa sanatate la cei bolnaviori.
Tinem pumnii si ne rugam sa iasa rezultatele bune la cei care au nevoie.
..si cam atat......
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
mimi_dumy spune:
La multi ani, Ana! sa fii sanatoasa si norocoasa, sa ai parte in viata numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.
Sanatate multa piticilor bolnaviori, sa va faceti repede bine.
Mimi bb2 & Daria (4 nov 2005)
catutza spune:
Mimi , ce mare e Daria ta! si ec schimbata...daca nu am mai vazut demult poze cu ea . Preparatele arata foarte bine, ca la restaurant felicitari!!!!
Meems , soarte frumoase pozele voastre, Rianna si Sma adevarate domnisoare, Bic mi se pare ca a slabit-arata foarte bine! Iar tu tinerica si zambitoare
CristinaN , i-mi pare rau ca aveti probleme, sper sa se rezolve repede si sa gaseasca un loc de munca cat mai repede!
Bucatareala
Morgano spune:
In primul rand multa sanatate bolnaviorilor colectiei!
In al doilea rand, va multumim din suflet pentru urari, sunteti minunate, jur ca azi cand cautam in ce s-o imbrac pe ana imi stateau ochii la tricoul cu colectia, dar deh..... trebuia rochita.
A avut party la gradi, party la club, a fost fte fain, astept sa strang toate pozele si sa vedeti si voi. Avem in living un munte de cadouri nedesfacute, maine inclin s-o tin acasa sa le desfacem in liniste impreuna. Dar ea vrea la gradi la gagiii ei, so.... oi vedea cum fac.
Revin cu povesti si poze, si cu raspunsuri, numai sa respir un pic, sa-mi fac teancul de traduceri, ciorba si friptura, sa pun la loc teancuri intregi de haine uscate, etc..... Am maine o zi de groaza!
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)