Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Scuze pentru intarziere. Vad ca unele credeti ca nu m-am trezit din anestezieDupa clinica am avut probleme cu masina, tractat la service alea alea, venit acasa cu mijloace in comun, deci ajuns pe la 5, noroc ca nu ma doare burta. Toata faza cu masina ne costa 800 si ceva de eur si asta fiindca cei de la servisuri renumite din Bucuresti nu mi-au schimbat niciodata cureaua de distributie pana la 158000 km cat are saracuta Octavia. Ma rog, noroc ca am scris negru pe alb in cartea de service ca am de gand sa ii dau in judecata.
Deci,ca ma indepartai catre alt subiect, pe scurt am obtinut 5 ovocite din 6-7 sau cine mai stie cati foliculi ca asta nu mai conteaza acum ca aici nu se dau prea multe detalii. Toata lumea doctoriceasca din clinica era incantata fata de data trecuta cand am produs doar 2 si aia stiti cum au fost. Mai am un hop pana maine sa vedem cum se divid, le face si IMSI si daca stau toti pe metereze(sau macar 3 divizati cum trebuie) le da mama si un PBD ca are bani. Asa ca Korodraga avusesi pe undeva limba aurita, dar au fost mai mult de 3 adica 5, 3 sper sa fie aia din burtica.
Auziti ce visai eu aseara ca, cautam sa cumpar chifle proaspete si trebuia sa iau multe fo 10 si umblai eu in mai multe locuri ca nu eram multumita pana sa gasesc proaspete. Ma gandesc si eu in desteptaciunea mea nativa minima ce o are fiecare om, asta o insemna roade???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor e cineva care pleaca acum pe undeva de unde se poate cumpara Gonal la pen ?
Aveti idee cate doze de 75 sunt in unul ? Si cat costa ?

Kitta felicitari, data asta chiar ca ai dat lovitura !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

pisix depinde de cate unitati e penul
daca e de 450 de unitati imparti la 75 si vezi cat iti da
am inteles ca mai e ceva in plus in pen pe langa cele 450 de unitati dar nu stiu cat
eu am cumparat gonalul din romania pt ca este mult mai ieftin decat cel la pen indiferent de unde il cumperi fie din ungaria fie din franta
parerea mea e ca nu merita sa te chinui cu penul

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

LucaLuca, am facut FIV-ul la Hopital Saint Joseph. Referitor la costuri: 3000 EUR. Am mai platit ecograful si analiza pt estradiol in doua zile, aprox. 150 EUR. Toate acestea in afara de tratament, pe care l-am cumparat din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Marina incearca si aici cu cazarea la www.booking.com
eu sunt cazata acum la quartier 24 asa se numeste blocul si sunt pk apartamente.
Blanche iti tin pumnii sa ai ovocite sanatoase din care sa rezulte embrioni sanatosi si lipiciosi.
Arina nu stiu de ce imi fac la 3 zile transferul ei stiu.
A mai facut cineva fiv acum tot la ei si tot la 3 zile iau facut transferul
ma gandeam ca poate la cei cu sterilitate masculina nu se risca cu blastocit
habar nu am dar cu siguranta ii voi intreba joi.
mie imi era cam teama de blastocit ca eu la primul fiv din 8 embrionasi dupa 3 zile mai aveam doi si aia vai steaua lor.
poate acum o fi mai bine
mai e o zi si o sa aflu ce si cum.
ana imi zicea ca e posibil sa nu imi faca imsi
pe ce criteriu hotarasc ei asta
eu tin minte ca i-am zis ca vreau si punct
sper sa nu am surprize
om vedea
pup dulce toate fetele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci si va tin pumnii stransi..
va pup pe toate...
unu mai special pt tine Kitooooostai linistita ca e de roade..sigur..ai sa vezi..

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Bey, eu la FIV-ul asta am mers pe orbeste cum nu ma mai mers la nici unul de parca zici ca sunt la primul FIV. Dar poate ca e ami bine asa. Deci, acu as fi fost si eu curioasa asa doar penrtu cazuistica mea personala cat ar fi fost estradiolul meu la cele 5 bucati...dar nu mi s-a facut ca era sambata, apoi eco din nou duminica si sangele il lucreaza in alte laboratoare nu la ei....deci fara.De stiut exact cati foliuli am avut, nu stiu. De ce mie au zis ca imi fac IMSI cand sperma sotului e beton, nu va mai zic cat e ca va ploua in gura si Elenadeiiau zis ca nu ii fac cand saraca la asta spera. Apropos o sa creada sotul ca ai lui sunt defecti dupa ce a trebuit sa il bag la cursuri o dupa amiaza intreaga ca sa fie de acord sa dam banii pe IMSI. Bine, ca nici eu nu am inteles cand se face si cand nu asta e partea a doua, deci nu pot sa va ajut. Deci, cu ce am ami ramas in urma? M-am hotarat, daca nu imi spun detalii nu mai intreb..
Fetelor, va urez sa visati soareci, cica sigur esti gravida sau vei ramane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Kitta,mult noroc miine, tinem pumnii sa se fecundeze toti 5!
Elena,mult noroc si tie pentru joi.
Mie mi-au spus ca daca sint mai putini embrioni atunci nu se risca si ii pun la 3 zile ca sa nu se piarda ca exista riscul sa nu traiasca mult.
Mie mi-au congelat 2 a doua zi si 4 i-au lasat sa mearga mai departe si dupa sase zile au ajuns numai 2 de cea mai buna calitate.Le-au facut si Assisted hatching.Acuma ce-o vrea DD!
I-mi este extrem de greu cu asteptarea asta,si mi-au zis sa le trimit singele de abia pe 24 la 16 zile.Nu e cam mult?
Cind e cel mai devreme sa fac test de sarcina?
Moniland,te asteptam cu detalii!!!
la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Neata!
Kitta, Elenada va astept cu vesti. Sa fie despre embrioni perfecti!

Linduta si la clinica unde fac eu se face beta in Z15 de la ET, dar fetelor care au test pozitiv li se inainteaza beta. Acum eu nu iti zic sa faci test ca stii ca este cu 2 taisuri, desi eu cred ca in Z10 fac test, ca sa ma pregatesc sufleteste de beta. Tin pumnii sa fi cu noroc.

Moniland esti deja gravi,nu? Te asteptam cu vesti bune!

Liana si eu te pup si iti doresc un bebe sanatos si la termen. Cate saptamani ai?

Pisix la noi se gaseste Gonal Pen; este de 900un. si de 450 un. Tu il selectezi la 75 si se injecteaza 75.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Kitta si Elenada - tin pumnii sa veniti acasa mandre posesoare de burtici! Curaj fetelor, va fi bine !
Kitta - e cu roade visul tau, fii sigura !

Marina, incearca si aici cu cazarea www.apartment.at ! Ai si pozitionarea pensiunilor pe harta Vienei si e mai usor sa alegi una in proximitatea spitalului!

Lindutzaeu am facut testul in ziua 11 de la ET, la indicatia celor de la clinica. Am facut si unul de urina si un bhcg din sange. Si a fost cu noroc ! Bafta multa si te astept la odisee !

Madi 34+ Papadia

Mergi la inceput