Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)
Raspunsuri - Pagina 9
Madutz spune:
Pisix, eu am folosit numai doze de 75, pe care le-am luat din Romania (doar vreo 3 am facut direct la Wunsch - a trebuit, de, si mi-a fost jena sa le zic sa ma lase sa le iau de la farmacie ), dar mi-aduc aminte ca au fost muuuult mai scumpe)!
Bafta multa - sa inteleg ca te pregatesti pentru o noua incercare ?
Sanatate multa dragelor si sa veniti numai cu vesti bune!
Madi 34+ Papadia
pisix spune:
elenada -
Madutz- inca nu, e un pic prea devreme ... Insa vreau pt sotul meu, se pare ca Gonal imbunatateste starea spermatozoizilor, si cum urmatorul FIV il vom face cu fresh, incercam sa le imbunatatim starea
Moniland spune:
va multumesc si va pup pe toate-toate
Am ajuns cu bine aseara acasa si azi am fost la serviciu pentru ca asa am vrut eu. Dupa cum stiti am 2 puiuti in burtica pe care ii astept sa se prinda, daca nu s-au prins deja . Le-am asigurat un loc confortabil, calduros, usor pufos (ajutat de proginova), pe termen indelungat (9 utrogestan/zi), asa ca ,de ce nu ar sta?!
Daca e sa se prinda tot se prind indiferent ca stau sau nu in pat. Grija mea e sa nu racesc, sa nu ridic greutati, sa nu fac efort si bai fierbinti. Prin urmare azi am semnat condica pentru 4-5 ore, timp in care am stat confortabil in scaun si m-am amuzat cu colegele. Nici vorba de lucru.
Vin mai tarziu cu amanunte despre trairile si simtirile mele la FIV 5, ca acum e ora de utrogestane si stiti si voi cum e
Blanche25 spune:
Moniland bine ai venti acasa cu puiuti la pùrtator. Sa ramana cu tine toata viata! Si intr-adevar statul in pat nu asigura succesul.
KoraPop spune:
Moniland bravo!!!Amj si eu o curiozitate:cum de iei tu progynova ( cate mg/zi ?) si 9 utrogestane?Cat a fost endometrul la ET?Ti-au dat ei acest tratament de sustinere sau iei tu asa pentru siguranta?Progesteronul l-ai facut cu o zi inainte de ET?Eh,tu esti cu lectiile invatate precis dar eu tot te mai cicalesc un pic. viitoare mamica!
KITTA te felicit si aici pentru cele 5 ovocite!!!!Te astept aici si dincolo cu supervesti despre superembrionasi!
Bafta tuturor de aici,nu conteaza ca sunt doua subiecte,de fapt mai multe cu fiv,tot o mare familie suntem!
Kora
CARPE DIEM!
bombonique spune:
Bine ai revenit Moniland!
relaxare maxima!(chiar daca nu stai in pat)
Asteptam noutati din Wels si vesti despre bebici!
Utrogestan am luat si eu 9oo/zi iar progynova 6 mg/zi pana la sapt 15 cred cand am inceput sa reduc. Proluton -progesteron am facut 3 la intervale de 3 zile. Stiu ei de ce! (iar endo era "numai bun")
Pupici tuturor!
Bq 16+
marrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenada Marina incearca si aici cu cazarea la www.booking.com eu sunt cazata acum la quartier 24 asa se numeste blocul si sunt pk apartamente.... |
elenada spune:
Moniland bine ai revenit si abia astept sa ne dai vestea cea mare.
lindutza si tu la fel trebuie sa vii cu un bhcg mare.
Din pacate pt kitta FIV-ul a luat sfarsit. A aparut aceeasi problema ca si la ultimul fiv. Maine are intalnire cu doctorii. O sa revina ea cu mai multe detalii cand o sa poata.
Tin pumnii la toate fetele sa fie bine si sa auzim numai vesti bune ca parca prea numai vesti rele au fost in ultima vreme.
Va pup dulce!
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Kitta, of mai fata draga, dar sa-i dea doctorii odata de cap si problemei asteia.
Kora, endometru habar nu stiu cat a fost ca n-am vazut pe monitor chiar daca m-am chiorat. Mi-a zis sa iau 3 pastilute de progynova/zi chiar daca endometru arat bine. Pe cutie scrie ca un drajeu de progynova contine 1 mg estradiolvalerat.
Mai iau acidul folic 1 mg/zi, solupred (prednisol) 1 jumate/zi, si o injectie de fraxiparine.
Pisix, da am ajuns pana la blastocisti. Am 2 la purtatori si 5 in congelator. Am vrut sa transfer 3 dar dr. mi-a zis ca arata f. bine si riscul e prea mare pt sarcina multipla si povestile acelea cum ca uterul unei femei e facut sa poarte o sarcina si daca sunt mai multe apar problemele,...., si eu vreau copil nu neaparat gemeni.