Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zo, cum zic austriecii

Se pare ca de data asta armata mea de foliculi nu a avut conducatori si au mers toti impreuna pe aceleasi dimensiuni. Cred ca asta a facut sa am atatea ovocite. 27. Nici nu m-am trezit bine din anestezie si am si intrebat cati am si imi tot ziceau twenty-seven, twenty-seven... In sinea mea imi spuneam ca nu mai stiu engleza ca nu pot sa am 27 mai ales ca Loimer mi-a zis la ultima eco ca o sa am 12-15. Poate se gandea la 12+15.
Dupa 2 zile ne suna de la clinica si ne spune ca avem 16 embrioni si ca daca eu sunt ok vom face ET cu blastocisti. Am baut la apa de m-am spart, am mancat oua de nici nu mai vreau sa le vad si mi-am luat si cantar sa-mi verific greutatea.
Acum am 2 blasotcisti la 37 grade si 5 la -196 grade. Dar nu-i las mult, numai vreo 2 ani ca altfel devin direct schiori austrieci.
Cam asta ar fi povestea FIV-ului 5.
A, si s-a facut p-icsi.

Mergi la inceput

Ma bucur ca am facut FIV in alta parte decat in Romania. Nu am fost deloc stresata si am mers pe mana lor. De fapt ei nu fac altceva decat FIV toata ziua. Nu mai au si garzi de facut pe la spitale, nasteri, supravegheri de sarcina. Asa ca trebuie sa stie meserie.
Dr.Loimer mi-a facut prima eco inainte de inceperea tratamentului si ultima, cea dinaintea punctiei. Alte 2 eco mi s-a facut de dr. Hauptmann, punctia dr. Martin Swoboda, iar ET-ul dr. Teiche. Prin urmare o gramada de dr. pe care nu-i cunosteam. Daca eram in tara sigur eram stresata ca nu-mi face dr. meu punctia, ca la ET va fi altul si asa mai departe.

Mergi la inceput

Bq, nici nu am apucat sa te felicit pentru caruciorul albastru. Cred ca tati e tare incantat. Nu mai trebuie decat sa-i alegi numele. Poate daca incepe cu litera A il va da pe spate pe tatic .
Arina, stiu cat de greu e sa nu reusesti si imi pare tare rau pentru tine, pentru voi. Dar continuati ca numai veti reusi.
elenada, lindutza, va tin pumnii si sa mergem impreuna la odisee ca suntem asteptate
Blanche25, asa sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Moniland ,inca odata felicitari pentru cei doi puiuti din burtica!
Tu cind trebuie sa faci bhcg?
Kitta,nu mai am cuvinte,nu pot sa cred!!!
Blanche,elena ,madutz,va multzumesc pt sustinere,binenteles si tuturor fetelor!

Mergi la inceput

lindutza, mie mi-au zis sa-l fac in 24 noiembrie, dar bineintelesc ca-l fac mai repede, candva saptamana viitoare. Azi copii mei au o saptamana. Ai tai cat au?

Ma tot gandesc la dr. de aici care mi-a zis ca nu am o stimulare reusita si ca ma pot baza pe un singur foliclul. Oare ce mutra ar face sa stie ca am avut 27 foliculi cu ovocite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland super productie. Sambata cand am facut prima eco mi-a zis doctorita ca am multi foliculi si ca nu i-a mai numarat. radeam cu Kitta ca te intrec si ca eu o sa am mai multe ovocite si luni la punctie in ameteala mea de dupa anestezie cand mi-a zis ca am 10 ovocite sa vezi ce suparare ma luat. nu aveam motive dar cred ca ramasesem blocata ca eu vreau mai multi.
Sper sa meregmla odisee. Vedem maine cu ce am ramas. Asa imi doresc sa am si eu ce congela. Sper sa fie ok.

Va pup pe toate si sa curga cu bhcg-uri pozitive si mari

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

elena, 10 ovocite eu zic ca e ideal. Tin pumnii pentru maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

merci moniland
mai e putin pana maine

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Moni,eu am facut punctia pe 3 si ET pe 8,azi sintem in 12.ar avea 9 zile.Eu astept macar o saptamina pina sa fac test de sarcina ,dar asa greu trec zilele,parca stau pe loc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Va scriu ca altfel ma urc pe pereti pana maine cand ma intalnesc cu doctorii. Deci, prima data 2 la 24 de ore au avut 1 - 2 pronuceli si al doilea 7, deci au zis ei divizare patologica. Au zis ca nu e musai sa se intample asa de fiecare data. Acum din 5, 3 s-au fecundat, dar 2 tot cu probleme patologice. De al 3-lea nu se stie...Ce mai conteaza nu era nici unul bun. Problema e ca nu am mai auzit de problemele astea de divizare patologica...Nici pe net nu am gasit mare branza. L-a intrebat pe sot, ca cu el a vorbit la telefon ca eu sunt inginer chimist ca asa completasem la dosar si ca poate e ceva legat de asta. Unele substante pot da probleme de reproductibilitate, dar eu am lucrat in contact cu substante chimice numai in laborator, deci nu in cantitati industriale si de 10 ani nu am mai avut nic un contact cu substantele, deci nu paote fi asta. Bineinteles, ca asta va fi o dezbatere, paote ei cred ca mi-am pus 1 tona de substante din astea periculoase in cap si din cauza asta. Dar daca asta nu e cauza care e oare si oare medicina a ajuns pana aici?

Mergi la inceput