Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana112 spune:
Fetelor , va rog sa-mi spuneti punctul vostru de vedere referitor la raspunsul primit de la clinica , faimoasa clinia \wunshbaby
Dear Ioana!
The next trial we should do Polar Bodies diagnosis whitin the next trial.It will be usefull to reduce or stop smokin, both of you.
Perhaps you can contact your gynacologist to do an echografia.Bleeding will come but it could last a little longer.
I will send you the plan for the next stimulation and the prescription.
Contact me for answers
Bet greeting from Vienne
Eva Liebhrt
ma asteptam la ceva mai mult ...voi ce ziceti ?
elenada spune:
Kitta sper din suflet sa se gaseasca o explicatie si o cauza pt problema ta si sa fie bine data viitoare.poate ne vedem maine. Te pup
Ioana daca ar sti doctorii cauzele esecului probabil ca ar trata aceste cauze si nu ar mai fi esecuri. Din pacate ei sunt doar doctori si fac tot ce le sta lor in putinta dar un mare rol in toata chestia asta o are Dumnezeu pt cei care cred in el iar pt cei care nu cred o are soarta destinul sau nu mai stiu eu ce.
Asa ca la orice doctor vei merge si la orice clinica nu vei primi un alt raspuns decat cel pe care l-ai primit. tiu ca e dureros si ca iti doresti sa gasesti o explicatie dar din pacate nu este. Iti doresc multa putere de lupta si nu renunta.
Va pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
cristal1995 spune:
Kitta:
Ioana: cred ca singura explicatie poate fi urmatoarea: medicii ne tot spun sansele de reusita 25-30-50% sau cat spun ei... Gandeste-te si la procentajul esecurilor, MARE!!! Nu cred ca exista explicatii pentru toate prin care trecem, putem doar spera ca data viitoare va fi bine.
Elena, Moni, Lindutza, Blanche:
Va pupic pe toate si, scuze, dar sunt cam depresiva...
Aly-"Inca mai sper..."
Liana30 spune:
of Kitoooo mama ei de viata..nici nu stiu ce sa mai zic..te imbratisez.te pup..sunt aici..daca te pot ajuta macar cu un umar te astept..
cristal vrei bataie?
elenada.lindutza si cele care sunteti in focuri va tin pumnii..
Moni te pup
Blanche dau melute pup si tin pumnii
"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
blondiemonyk spune:
LILIANAFI ce sa zic...momentan doar va citesc..sa fiu totusi la curent cu ce se intampla pe-aci. Din punctul de vedere al clinicii cred ca Belgia va fi. Am auzit lucruri f bune si, cu toate ca am retineri in ceea ce priveste confortul si comportamentul lor fata de mine(in comparatie cu o clinica privata), cred ca experienta conteaza si nu confortul . Gandul ca stau acolo si-mi fac toate analizele imi da sperante mai mari.
DAR
momentan nu fac nimic ! Am sperante de sarcina din alta parte...si tb sa astept vreo 6 luni pana la minune. VA tin la curent daca asa va fi.Este vorba de un tratament cu injectii cu aloe care a dat roade de fiecare data la toate fetele care le stiu...si cu probleme grave nu gluma.
Asa ca...doamne ajuta...daca am noroc...va mutati toate in Constanta !
sunshine4ever spune:
Salutari tuturor !
Desi am zis ca am rup un pic de forum, mult nu am rezistat, si chiar nu vreau sa rup firul...
Imi pare rau pt acele fete care nu au resuit. Dar DD e mare si sigur ne va da cidn considera El ca e timpul.
Felicitari reusitelor,si DD ajuta celor care sutn in focuri, Moniland sa dea DD sa vi cu rezultat pozitiv.
Va pup pe toate si DD ajuta in continaure.
in asteptarea unui ingeras
Arina21 spune:
'neata fetelor!
Elenada, sunt cu gandul la tine astazi! Sa dea Domnul ca 9 luni de-acum incolo sa ne dai vesti despre bebele/ii tai.
Moniland, ma bucur nespus pentru rezultatul tau. Sa dea Domnul sa se finalizeze cu un test pozitiv!
Kitta, imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Sper ca astazi sa elucidati cat de cat motivul pentru care se intampla asa ceva si data viitoare sa fie bine. Bafta multa!
Blondiemonik, si nu ne zici si noua reteta miraculoasa???
Linduza, tinem pumnii stransi.
Liana, tu ce mai faci?
VA pup pe toate si va tin pumnii
Arina
bombonique spune:
Moniland, lindutza, va astept cu un bHCG mare! Mai este asa de putin, chiar daca voua vi se pare ca timpul sta in loc.
Legat de culoarea caruciorului ne-am bucurat f mult dar a contat prea putin. Acum suntem in cautarea numelui; nici nu ne-am dat seama cat este de complicat!
Kitta imi pare tare rau de ce ti se intampla! Sunt alaturi de tine!
Hai Elenada!
Ioana
Va pup pe toate!
Bq 16+
elenada spune:
hello dragutele mele
M-am intors si eu de la clinica cu 3 embrionasi la purtator de 8 celule fiecare frumosi si sanatosi si cu inca 4 embrionasi la congelator.
Endometru bun nu stiu dimensiunea dar m-au asigurat ca au loc cei 3 bebelusi ai mei care au fost pozitionati in cel mai bun loc din uter.
Sunt foarte multumita si cred ca tot ce a tinut de cei de la clinica s-a facut acum cum o vrea Dumnezeu.
Pe 25 noiembrie trebuie sa fac testul.
E bine ca sunt destul de ocupata pana atunci asa ca o sa treaca repede zic eu.
va pup dulce si sa ploua cu bhcg-uri pozitive
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Arina21 spune:
Felicitari Elenada, sa fie cu noroc!
Tare mult as vrea sa stiu de ce la unele persoane se congeleaza la z3 si la altele se astepata pana in z6 (ca la mine). Ca si la mine in z3 aratau bine embrionii...Dar o sa-i intreb. Acum astept raspuns de la ei dupa sedinta pe care au avut-o sa discute cazurile nereusite.
Iti doresc drum bun catre casa si asteptam numai vesti bune. Aa, cine ti-a facut transferul?
Arina