Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)
Raspunsuri - Pagina 7
Arina21 spune:
Ioana, asa am vrut eu. Decizia de a face al doilea FIV a fost spontana .
Tu vrei sa-l faci tot la ei? Ce ti-au zis dupa primul FIV?
Arina21 spune:
Karinuta, curat ghinion! Imi dau seama ce frustrare si suparare pe voi. Eu sincer, nu stiu ce-as fi facut in locul vostru. Eu nu sunt certareata sau neintelegatoare, dar dupa atatia ani de incercari, dupa atat drum, dupa atata asteptare, cred ca i-as fi luat serios la intrebari.
Eu zic sa nu iei nici o decizie acum, asteapta sa te linistesti si incearca sa le scrii si in functie de raspuns, poate ti se schimba (sau nu) starea de spirit si iei decizia cu hotarare.
Iti doresc multa, multa bafta si sa ne dai o veste minunata cat mai repede.
Arina
bombonique spune:
Karinuta nu trebuie nici sa te gandesti macar ca vei renunta! Nu o vei face! vei studia mai mult si o vei lua de la capat!
Blanche hai cu rezultatele excelente!
Asteptam noi reusite din UE! Sa putem deschide un nou cap. Gravidute prin FIV in UE!
Legat de discutia vostra cu intervalul intre 2 fiv-uri.
Eu am facut FIV3 in Cluj in mai (la sfarist) -fara et ce-i drept si fiv 4 in iulie! deci la 2 cicluri distanta! si am reusit! Stimularea a fost f mare de fiecare data. Singurul inconvenient a fost ca m-am ingrasat putin! Deci, nu cred ca o pauza f mare intre fiv-uri este cheia succesului!
Pupici tuturor celor aflate in focuri, in asteptarea rezultatului, in pregatire, in documentare etc!
Bq 16+
Liana30 spune:
Kitooooo te anesteziara aia nu gluma
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Blanche25 spune:
Cercetatorii chileni au desoperit ca barbatii fumatori reduc la jumatate sansele de reusita in cazul FIV.
Cum vi se pare? Mie imi vine sa , al meu fumeaza aproape 3 pachete pe zi
melutzica spune:
Krinutza,pur si simplu am ramas stupefiata de ceea ce ai scris tu...eu cred ca la mijloc este ori o mare neintelegre ori o lipsa de comunicare.Spun acest lucru pt ca si eu la randu-mi sunt de profesie medic si stiu sa pareciez dca un coleg isi face bine meseria sau nu.Acest centru mi-a fost recomandat de ff multi medici de prestigiu ,iar atat pe mine cat si pe sotul meu ne-a impresionat cu adevarat profesionalismul lor,iar de un an de zile de cand sunt pacienta lor am trecut si prin mana profului si prin mana lui ana si a lui veronica si a lui libhart ,si toti mi-au facut impresie buna.Ceea ce ti-au facut tie,se ceheama sedoanalgezie,si nu este o anestezie generala ci doar un fel de amorteala ca sa-i zic asa,insa in functie de preparatul care este injectat in corp,de cantitate si reactia organismului la el,poti adormi total sau doar ai o stare latenta de amorteala.Eu zic neaparta sa incerci sa discuti cu ei si sa lamuresti probeleme care te framanta!Inotdeuna asculat grijile pacientilor! nu ezita sa le scrii.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
pishko spune:
Seara buna fetelor!
Arina Irina Ioana Imi pare tare rau pentru voi si nici nu pot sa-mi imaginez ce-a fost in sufletelele voastre. Ma rog sa va dea DD sanatate si putere sa mergeti mai departe si sa va impliniti visul cat mai curand cat si toate fetele cu problema asta.
Elena, Kitta, Blanche, Melutzica multa bafta si sa se lase cu BB!
Fetelor vin si eu cu o intrebare poate puteti voi sa ma lamuriti... Am tot citit tot felul de prostii despre riscurile la care am putea sa nu supunem, noi si copiii. E adevarat sau sunt doar campanii de-astea care vin cu babalau? voi ce mai stiti? Ma refer la astea pe termen lung, nu doar ca ti se umfla burtica, sau ca te dor ovarele, ca de astea, asta e... trec... nu mi-e frica de durere, numai sa nu se lase cu alte belele.
A mai facut cineva cu cei de la Goldenes Kreutz? Cum va par?
Pup toate fetele si hai odata si cu norocul pe-aici! Sa venim numai cu succese si sa aflam numai de BBi sanatosi si mamici sanatoase si fericite!
cristal1995 spune:
Elena: felicitari pentru embrionasi, sa se dezvolte frumos pana joi
Kitto: felicitari pentru ovocite!!! Vazusi ca se poate?!
Va pupic pe toate si va tin pumnii!!!
Aly-"Inca mai sper..."
Ioana112 spune:
Arina , inca astept punctul de vedere al doctorilor referitor la prima mea incercare si primul esec ...
Ioana112 spune:
Karinuta , curaj te rog !
Merita sa mai incerci , pentru ce traim daca nu avem un copil ...BAFTA !