Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Off-topic: o cunostinta a mea trebuie sa mearga urgent la Viena (cu o ruda) pentru o operatie la spitalul "Evangelisches Krankenhaus", 1180 Wien, Hans-Sachs-Gasse 10-12, si nu stie unde ar putea sa stea, la o pensiune ceva. Poate vreuna dintre voi aveti vreo idee si ma puteti ajuta. Multumesc mult.

Bafta tuturor in implinirea viselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Salve!
...fete dragi...hai cu vesti bune...Kitta,Melutzica,Blanche
Elenada super:8 embrionasi...tot sa iasa bebelusi,bafta multa
Andrao felicitari din tot sufletul
Bomboniq
Cristal LucaLuca
Blondi ce mai faci...unde ai ajuns cu cercetarile? ...eu tot indecisa...

Moni ....sper din tot sufletul ca macar unul din embrionasii tai sa devina bebelus,sa auzim de bine
Arina Irina Ioana
Fireyes Pisix Hepilica Pisic

Karinuta..eu cred ca au vrut sa-ti faca o HSC diagnostica care se face in viu sau cu preanestezie,care doar te ameteste putin,eventual te adoarme dar durerea se simte,mai putin dar se simte...si nu au riscat sa mearga mai departe riscind sa "mori de durere"si sa nu poti spune nimic...de aceea cred ca ti-au propus sa faci o HSC interventionala sub anestezie...cit despre faptul ca nu au reusit sa intre in uter e posibil ori sa nu fii fost in perioada buna(se face in ziua:6-7-8 max.9 al CM)ori sa ai o sinechie cervicala(ar fii mai plauzibila) si in acest caz e dureroasa fara anestezie...nu fii trista si nu te gindi ca esti ghinionista....mie mi s-a intimplat la fel(sintem 2...poate mai multe...)...numai bine

tuturor si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Elenada, excelent, bravo! Dar tie iti fac transfer la 3 zile? 13 sigur o sa fie cu noroc!!
LilianaFi, tu ce mai faci?
LucaLuca, ne dai si noua listuta ta de analize?? Eu ma cam plictisesc si am zis sa mai bag niste analize, asa ca intreb si eu in stanga si-n drepata! Macar sa mi le fac pe toate, stiu o treaba!
Ioana, inteleg ca tot la Wunsch ai facut primul FIV? Ce explicatii ti-au dat atunci si cum au incercat sa-l faca pe urmatorul 'successfull'?

VA pup
Arina

Mergi la inceput

Ioana, este al doilea FIV si l-am facut la Wunsch. Pe primul l-am facut la Sibiu, la Polisano.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

Arina 21 , la cat timp una dupa alta ?

Mergi la inceput

Marrina, eu am stat aici http://www.netland.at/wien/brugger/ si am fost foarte multumita. Pentru alte oferte, sa caute aici http://www.netland.at/wien/

Santate!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Salutare fete dragi!

Arina, Irina imi pare foarte foarte rau fetelor de nereustie.....oare de ce sunt asa de multe nereusite?
Ce pot sa va spun este doar sa priviti cu optimism la o noua incercare

Elenada 8 embrioni, ce frumossss , cati transferi? restul il congelezi?

Karinuta imi pare foarte rau ca a trebuit sa treci prin asta, sincer nu stiu de ce s.a intamplat asa, dar am pumnii stransi pentru data viitoare.

Moniland, Kitta, va asteptam cu vesti bune!

LucaLuca data viitoare va fi cu noroc pana la capat si profita din plin de vacanta

Liliana, inca indecisa , offf..eu iti tin pumnii sa fie cu noroc oriunde ar fi.

Cristal

Andra0, Bomboniq pupicei la burtici.

Pentru fetele pe care nu le.am mentionat numai bine si

Acum vesti: vineri am fost la ECO dupa 5 injectii de stimualre, endomentru lineal, 3 foliculi pe OD si 4 pe OS impreuna cu chistul meu de 46mm, am fost destul de suparata ca ma gandeam ca la cate injectii am facut trebuia sa fie mai multi, marimi intre 10 si 14mm.
Ieri am repetat eco, au aparut mai multi in total parca 5 pe OD si vreo 7 pe OS, endometru trilaminar de 9mm. Oricum mi.a mai venit inima la loc. Am unul de 19mm pe care probabil in vom pierde pentru ca e mare in relatie cu ceilalti. Mi.a oprit menepurul, am facut aseara Gonal 225 si azi fac 150 iar maine ECO. Probabil sambata punctia.
La clinica respectiva, sunt mai multi medici, si intri cand la unu cand la altu, marea majoritate sunt femei, doctorul care mi.a facut prima consulta e barbat, foarte f de treaba, iti expica totul si te intreba o gramada de chestii; ieri am facut eco cu el, mi.a explicat totul asa frumos, m.am simtit tare bine.
Am burtica ca un balon, in rest ma simt bine doar in ziua in care am eco imi simt ovarele (cred ca le e frica de doctor ) in rest, pauza -----nu simt nimic.
Doamne cat am mai scris!!!! Scuzati daca v.am facut capul calendar

Mergi la inceput

Ioana, pe primul l-am facut in ianuarie iar al doilea, in octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

Arina , la indicatiile doctorilor sau asa ai decis tu ?mie toata lumea imi spune ca trebuie sa astept minim 6 luni intre fiv-uri ...iar eu sincer tare as fi vrut sa fac mai repede .
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

fetelor va multumesc ffff mult pt incurajari!Nici eu nu m-am asteptat sa nu fie bine dar cred ca am un ghinion incredibil.Histeroscopia mi-a recomandat-o dr.Ana Fischelmaier, pt ca in august eu am facut un fiv in Ungaria si nu se stia cauza nereusitei pt ca toate analizele imi iesisera fff bine.
Dr.Ana mi-a spus la primul interviu ca ar trebui sa fac histeroscopie sa vada cum e uterul inauntru.Ceea ce nu mi-a spus este ca trebuie facut intr-o anumita zi , eu eram in a 19 a zi deci din ce mi-ati scris voi nu eram in perioada potrivita, dar ea trebuia sa -mi spuna asta.Eu in fiecare luna in trimit analizele din ziua 2 sau trebuia sa ma intrebe,pt ca saptamanal cel putin odata am corespondat cu dr.ana prin mail.

oricum inca mai am mici crampe si usoare sangerari.
Am sa iau ceva pt evitarea unei infectii.Ceea ar fi trebuit ei sa faca - sa-mi dea ceva antibiotice, eu cand am facut in Romania histerosalpingografie mi-au dat de fiecare data ceva pt evitarea unei infectii.
Am o mare dilema , nu stiu daca sa mai continui sau nu.De 7 ani incercam si toata viata se invarte in jurul acestei probleme si peste tot unde am fost (Oradea, Timisoara,Debrecen,Viena) ni s-a spus ca nu avem nimic.
Cred ca o sa iau o pauza pt ca ma cam lasa balamalele.
Va urez bafta tuturor, multi bbbbbbbbb, si multa perseverenta , cred ca aste este cheia succesului, dar fara stres.

Mergi la inceput