***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am pus intrebarea asta publicului larg si va rog si pe voi daca aveti timp sa aruncati un ochi.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Oana Felicitari soniutei !!! Chair ca de acu incolo incepe sa fie totul 'in priza' pentru tine !

Sa imi explicati cum fac sa pun in bazar BE pe Cd-uri (DviX ca asa le am). Ca nu stiu O fata care stie cum, sa nu o punem pe kay sa piarda timpul si cu asta. dar va rog in detaliu, cu ce tre sa fac si dupa, ca sunt mai grea de cap

Io azi o dadui in bara cu joaca lu' fie-mea...am fost la locul de joaca si era inchiriat..sa vezi plasete cand s-a prins ea ca ne urcam in masina sa plecam ...apoi am fost in alta parte si mi-au zis ca nu mi-o primesc ca nu are 3 ani ..o tampenie ..pana la urma i-am luat niste reviste ..PICOTI daca le stiti si am stat la un bar in galeria REAL... si am lasat- o sa manace frisca de pe o savarina ..sa ma scot cumva

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

kay o arde aiurea, se plictiseste, deci e la dispozitia ta

zi-mi cu ce te pot ajuta

SIIII Multumim pentru felicitari

edit iar, azi n-a spalat S ecranu si se vede... e murdar tot !

MICA, LA MULTI ANI !

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ang3lt0uch

Oana Felicitari soniutei !!! Chair ca de acu incolo incepe sa fie totul 'in priza' pentru tine !

Sa imi explicati cum fac sa pun in bazar BE pe Cd-uri (DviX ca asa le am). Ca nu stiu O fata care stie cum, sa nu o punem pe kay sa piarda timpul si cu asta. dar va rog in detaliu, cu ce tre sa fac si dupa, ca sunt mai grea de cap

Poze cu ingerasul mic

Ai iubita ca io nu cred ca esti grea de cap.
fi atenta:
1.ii faci poza la CD/DVD
2.iei parola de la contul comun de poze(da-mi PM SI TI-O DAU IO)
3.descarci poza din calculatorul tau in contul de poze
4. dupa ce le incarci le pui pretul si numarul pozei(vezi care este ultimul) si gata

Daca nu te descurci unde sa pui poza dupa ce ai incarcat-o te ajuta KID sigur

La mine miroase ca CRACIUN ca am copt un mar pentru STEFAN sa il fac cu cereale la micul dejun(regim de kk-cios) si miroase asa de bineeeeee......

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

ioana,

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

gata, ma culc, ca e tarziu...

va si multumim tuturor pentru felicitari si sprijin, atat moral cat si financiar

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ella multumesc pentru precizari.
Kay felicitari Soniutei pentru primii pasi singurica. Ai fetita mare de acum si e o luptatoare. Iti arata si prin asta ca nu ai nici un motiv sa te descurajezi.
Sorina imi pare rau de experienta cu locul de joaca. Noi am fost ieri seara, iar nu ne-am sincronizat. La Real nu ii primesc sub 3 ani, nu? Maine mai am baiatul acasa si dimineata probabil o sa ies cu el la plimbare prin zona pe la noi. Daca iesiti si voi da un semn, poate ne vedem.
Voiam sa intreb mai demult si tot uit Chiqui voi nu iesiti cu Livia la Pic? Vreau sa o mai vad si eu live.
Doxinu fiind CD-uri crezi ca ar putea sa le puna si fara poza? Doar sa posteze la subiect ca ofera spre vanzare BE pe CD si sa le adauge apoi kid in listuta.
Copilul meu e din ce in ce mai motorizat. Cat de usor a adormit intodeauna acum vrea sa-si scoata parleala cred. In ultima vreme mereu ne zbenguim prin pat cate jumatate de ora pana sa adormim. Dar azi si-a stabilit propriul record o ora si jumatate la pranz, o ora si jumatate in seara asta. Si mi-a povestit de cel putin 50 de ori cum s-a jucat el la tara cu tataie cu tractorul. Cu toti nervii pe care ii aveam, cand il vedeam ce implicat este in poveste imi venea sa-l mananc de drag.
La voi cum merge forumul? Eu stau aprox 5 minute sa-mi deschida o pagina.

Mergi la inceput

fetele, n-am probleme cu pus poza pe webshots Si madaiuliaam poze, le iau de pe net, no problem , io credeam ca tre sa fac cine stie ce peripetii ca sa postez cumva anume in topicu de bazar sa mi le adauge cineva ...nush ce era la mine in cap Asa e simplu, le pun acolo in webshots daor, nu ? Si apoi le adauga kay in lista , sper ca intelesai bine ... Si le pun drept titlu denumirea si pretul ... Maine o sa fac lista cu ceea ce am, sa caut pozele ca sunt simplu de gasit pe net... si sa le pus pe webshots (sau unde e contu dar parca asa mi s-a parut).

dioxinuiti dau pm sa-mi dai parola/contul. Eu pe adriana n-am reusit sa o tin la regim, adica nu mananca nimic de regim, decat orez fiert , asa simplu, sa vada ea boabele ... Cat a avut probleme oricum nu prea a mancat mai nimic...

madaiuliaCand ziceai ca iesi maine ? Si unde ? Da un pm/ mesaj sau scrie aici. Da sa nu fie inainte de 10 ca deabea se trezeste a mica ..a, si da, la real nu primeste sub 3 ani, dar oricum acolo e un fel de inchisoare de copii, parca prea sunt izolati, nu se vede nimic afara... nici nu te lasa sa te uiti dupa gard la ei, nush ce au aia in cap acolo... Probabil vor sa stea copii acolo cat parintii sunt la cumparaturi Dar din lipsa de locuri de joaca acoperite in Craiova, noi ne ducem copii pe acolo din alte motive...
...sau daca vreti sa ne intalnim seara la PIC, numai sa nu fie iar inchiriat ...asta ar presupune intrabat inainte, ca fie-mea nu mai rezista la inca o dezamagire de-asta , e foarte suparata cand i-ai promis ceva si nu ai mai facut, a iceput sa tina minte si ma omoara cu ele cand am uitat sau nu am mai reusit sa fac cate ceva ...

Forumul imi merge bine atat timp cat nu folosesc FireFox. Daca intru cu mozilla mai mult sta...

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

madaiulia Noi plecam afara in 15 min, daca mai iesiti da-mi tel pe Digi Mobil ca il iau la mine. Iti mai dau o data nr pe PM.

PS :Pusaram si noi poze noi, adica de sapt trecuta

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

POZE NOI

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput