***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***
Raspunsuri - Pagina 5
teodoral spune:
Oana, referitor la intrebarea care ai pous-o pe forum, eu as opta pt carucior.
E foarte greu cu toate sarsanalele in brate si cu ea in alta.Ari merge de la 1 an si acum, in parc mergem tot cu caruciorul.
Si ea se supara si nu mai vrea sa stea dat ii atrag atentia cu cate ceva ce se intampla pe strada:uite pomul, uite blocul, uite gardul, uite frunzele, uite nenea cu plasa si tooot asa o tin pana acasa. Mai apa, mai pufuleti.De desfacut nu se desface, are o buc de material peste centura ce ii vine si intre picioare. Nu stiu cum e al tau.Tu decizi cum e mai bine.
DOXINU, nu stiu sigur ce ti-a zis sa-i dai de regim dar Ari a mancat asa:branza de vaca cu orez si cu banana, paine prajita cu orez si cu morcovi(cu morcovul ne-am chinuit mult), orez cu carne din piept de puimar ras, stors bine sau mar copt cu branzica si banana.Eu aproape in orice introduceam o linguritza de orez.Mai incolo i-am introdus cartoful si atunci a fost mai bine.Pe painea prajita am inceput sa-i pun unt,in supa am inceput sa-i dau si cartoful.Acum, mancam de dimi pana seara, vrea sa recupereze:)
IOANA, ELLA, pot sa ma intorc la servici din CIC cfm OU 44/14.06.2006, art 12 al (8) doar ca voi mai astepta pana in ian ca sa intru direct cu 85% ( de atunci se aplica).Nu stau in dc cu 6 mil si dupa aia, probabil alte acte si cereri pt 85%.
Oricum sunt f fericita ca se poate
kay spune:
unde sunteti doamnelor??? S doarme, so I can
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay unde sunteti doamnelor??? S doarme, so I can oana deSOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an Sonia ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Me too
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
mica0307 spune:
Multumim pentru urari . Spunem si noi cu intarziere LA MULTI ANI sarbatoritilor .
Noi am fost la Pitesti la mama. Minunat ca de obicei .
kay felicitari pentru Soniuta. E fata mare acum . Am citit ca tre sa plecati pe 17. Noi plecam pe 19. Ne-am luat bilete de avion de aici http://www.paravion.ro/bilete-de-avion. Poate mai gasesti ceva. O sa fim in perioada aia in America, mai exact in Indianapolis...deci daca ai nevoie de ceva suna-ma.
A..editez. Si eu as opta pentru carucior. Da cumpara unul micut de voiaj care se inchide gen umbrela. O sa iti fie de mare ajutor prin aeroporturi.
kid sa punem majoretele???
madaiulia spune:
Ma inscriu si eu la party.
Doxinu cum mai e Stefan?
Elteka ce mai faceti? A revenit Elias la sentimente mai bune fata de titi?
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Doxinu cum mai e Stefan? |
Spre fericirea mea este din ce in ce mai bine.Tot nu vrea sa pape dar sper ca daca ii trece sa-si revina cum a fost
Multumim de intrebare
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
madaiulia spune:
Doxinu ma bucur ca sunteti mai bine. Cand isi va reveni, probabil ar manca si pietre. Si Andrei a avut un episod din asta la mare si dupa ce si-a revenit a inceput sa manance ca niciodata (si il tine inca), in primele saptamani dupa a luat foarte mult in greutate ( 1kg intr-o luna).
Ninutza spune:
Key, felicitari pentru SONIA. E fetita mare si independenta de acum
DOXINU, foarte frumoase pozele cu Stefan. Mai asteptam.
chiquitita spune:
kay, felicitari soniutei pentru mers! Gata, ai fetita mare! Superbe pozele, mie mi se pare ca are niste ochi asa mari si frumosi! Si eu iti recomand carucior, altfel nu le poti manevra pe toate.
doxinu, si pe stefanel l-am admirat, seamana cu tine leit!
madaiulia nu am iesit cu livia la pic ca e cam departe de noi. Si eu as vrea mult il vad pe andrei live, si pe tine vreau sa te vad!
angeltouch, ai fetita mare si frumoasa!Si aveti si par lung, noi tanjim disperate doar...
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
DidiAlex spune:
cu scuze pt intarziere
LA MULTI ANI!!! Anca
Kay, is pentru carutz. Chiar cel roz pe care il ai de la chicco. Tu stii cat de bine te descurci cu carutzul prin exterior si apoi ai mainile libere, si sa tragi un geamantan dupa tine. Am si io o intrebare: ai luat borcanele?
El, care-i situatia dupa front de la voi?
multzumim de urari, ne-am simtit bine..LA MULTI ANI sarbatoritilor de nume-....