***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***
Raspunsuri - Pagina 6
kay spune:
Neatza tuturor !
Didi, ieri le-am ridicat vroiam sa te sun aseara, da era prea tarziu... asa ca ramasese sa te sun azi.
ce-i cu lipsa asta de activitate?
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kid spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri Am facut un test si a iesit negativ.
Oana Felicitari pentru Sonia! Si eu as spune sa iei carutul. Eu pe junior il pacalesc sa stea in carut cu ceva de rontait sau cu o jucarie care ii place mult si pe care i-o dau destul de rar.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
ancamari spune:
Kay - felicitari pt mers Soniei! Ia carut, gasesti tu ceva de pus/atarnat in el. Din pacate noi nu ajungem in zona voastra poate nici macar o data intr-un an.
La Multi Ani sarbatoritilor de Sf. Mihail si Gavril. Scuze, noua ne-a picat netul, abia acum vad ca ma lasa sa mai si fac una-alta.
Cqiquitita - si eu fac mereu panaritiu (de cate ori imi tai colturile) si imi trece cu iod+iodoform bagat adanc, si curatat zilnic dupa baie cu apa fierbinte.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
Irinusha spune:
Io iar pe fuga, iar pe langa ...
Dar am ceva important de "impartit" cu mamicile de fete:
aveti grija ca se poate forma o pielicica (explicatia doctorei) la pasarica fetelor, in asa fel ca acopera/uneste labiile, vaginul, etc.. Cica e chestie hormonala, trecatoare ... nu-i de speriat (asta dupa ce o bagasem pe maneca). Noi am primit o crema cu Östrogen pe care trebuie s-o aplicam cateva zile si sfatul cand chimbam scutecul sa "labartim" pasarica - sorry, nu stiu cum sa explic altfel - , sa deschidem ce s-a lipit.
Mi-am dat seama dupa ce fi-mea tot punea suparata mana la pasarica (peste pampers), facea gura cand o schimbam si se tot tragea (brutal) de pasarica ... m-am uitat, m-am speriat si m-am dus la doctor. Doctora mea era in concediu, am ajuns la coleg, care s-a uitat patrat la mine si mi-a explicat ca labiile nu se pot unii, dar care a tacut chitic dupa ce s-a uitat si el la locul cu pricina. Azi am fost iar la control si era mai bine si am aflat toate de mai sus de la pediatra mea.
Asa, sper sa va fi fost de folos :D
Sosonica, felicitari ptr. mers si multa sanatate!
Sanatate plantatie! Numai bine!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
madaiulia spune:
Ce liniste pe aici!
Chiquitita trebuie sa ne mobilizam si sa ne intalnim. Saptamana viitoare sunt mai libera, daca puteti si voi ne auzim la telefon si stabilim.
bettyR spune:
Irinusha, multumesc mult de informatie,chiar saptamana trecuta intrebam, dar sper sa fie si aici crema de care vb. La noi se practica metoda barbara, adica trag ei pe loc si inca nu am ajuns sa o duc pe a mea la control. Asa e si la noi, dar nu pare sa o jeneze pe Andreea. Adica e lipita, dar in partea de jos si erau si labiile mici de cele mari pe o portiune. Dupa baie am tras si eu un pic si pe o parte s-a dezlipit si am crezut ca se dezlipesc de tot, dar vad ca nu.
Eu am fost la control in sfarsit si mi-am vazut samburica din burtica, asa is si eu mai constienta de existenta lui. Atata ca nu se misca, parca de cate ori mergeam cu Andreea la control era miscatoare, o fi mai cumintel poate.
Felicitari Soniutei pentru mers!
Betty 7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
doxinu spune:
betty la noi in ROMANIA se practia intotdeauna cea mai de grota metoda.Civilizatia inca nu ne-a calcat meleagurile
Io cred ca mai ai pana sa miste,tin minte ca la mine STEFAN s-a miscat la 16 saptamani si tot atunci i-am vazut si putzulica la eco
Va admir pe cele ce sunteti in stare sa o luati de la capat
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
Fetelor vroiam sa va intreb copii vostrii fac la olita?STEFAN pune toate animalele sa faca caca da' el nu vrea sa staea pe olitaDaca il pun io incepe si urla iar apoi o tarnteste.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kay spune:
www.keepkidshealthy.com/parenting_tips/potty_training/index.html" target="_blank"> ARTICOL DESPRE POTTY TRAINING e in engleza
vezi daca te ajuta cu ceva
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mica0307 spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-5085515-ultim-efort-pentru-sonia.htm
liviana a fost botezul finutei tale? Ai cumparat rochita?