***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mica, tocmai am postat un comentariu pe hotnews Multumesc ! am vorbit, ramane sa ma sune maine, multumesc

articolul e foarte bun, cititi-l.

eu sunt mai mult decat obosita, nu mai stiu ce sa fac... S umbla continuu, noua ei distractie e sa mearga nu-i mai trebuie nici o jucarie, doar o broasca agatatoare pe care si-o pune de gat si o foloseste pe post de airbag atunci cand cade

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Irinusha, foarte utila informatia, dar, cum au spus si fetele, romanii n-au coborat inca din copac la subiectul asta. Stiu pe cineva care si-a operat fetita de 2 ori pana acum din cauza asta.
Ioana, am inteles ca pana la 2 ani nici nu trebuie sa incerc cu olita, asa ca deocamdata nu ma stresez.
Kid, sa fie cum vreti voi si cand vreti voi.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Fetelor vroiam sa va intreb copii vostrii fac la olita?STEFAN pune toate animalele sa faca caca da' el nu vrea sa staea pe olitaDaca il pun io incepe si urla iar apoi o tarnteste.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Doxinu Andrei nu face la olita. Teoretic stie la ce foloseste, toata ziua o plimba dupa el prin casa si se aseaza pe ea zicand caca, dar asa de distractie. Oricum peste tot unde am citit scrie ca reflexul de defecatia apare intre 18 luni si 2 ani, asa ca nu e cazul sa ne facem griji. Iar pentru pipi si mai tarziu au controlul. Cand ma mai streseaza diversi cu chestia asta cu olita le spun sa-l lase in pace ca sigur pana se insoara va renunta la pampers.

Mergi la inceput

sa va zic ceva fun.

acum vreo 2 sapt fac dus ca omu. si cand ies din dus fericita si curata suna la usa. ma imbrac si deshid usa. vecina de jos ca ii pica apa in casa ca la cascada. imi cer scuze si spun ca o sa chem instalatoru. cat imi uscam parul suna iar. vecinul de jos diagonala ca si lui ii curge apa siroaie. zic iar ca o sa chem instalatorul. mai stau putin, ma uit la tv. suna iar la usa. vecinul de sub vecinul din diagonala care poarta acelasi halat de cand il stiu. ca si la el siroieste apa. deja ma enervezi si il intreb si de ce a venit la mine? ca vecina X a zis ca am facut dus booon, ii zic ca maine la prima ora vine instalatorul. si ma duc sa ma uit daca am ratat vreo teava explodata in baie... poate-o fi vreo arteziana si n-am vazut-o io. nimic. liniste si curatenie. si uit. a doua zi iar. ca ii inund si nu se mai poate. iar zic ca o sa chem instalator. si uit iar. si nu mia vine nimeni sa-mi reaminteasca. ma enervez putin ca de ce m-am suspectat tocmai pe mine, de unde reiesea ca la mine e niagara? doar ca am facut dus ca omu? si bolborosesc ceva si ma culc. trec 2 saptamani si ieri ma intalnesc cu vecinu din diagonala un etaj si il intreb foarte relaxata daca mai sunt probleme. NUUU, meserias omul meu, a rezolvat totul foarte bine. si ma urc in lift zambind. oare traiesc intr-un bloc paranormal?

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Ce-i cu lipsa asta de activitate ??? ia sa ziceti ceva !

Neatzaaaa ! O zi buna mamici de capsunici

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

sunteti in greva??? ce-i cu voi? fi-mea deja e experta in mers... merge si bea apa in acelasi timp cand o vedea-o soacra=mea maine...

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Kay, cred ca multa lume e muta si in asteptare. E atat de trist articolul. E o realitate crunta...

sa te tii dupa Atomix acu..

io is prin zona, il am pe Aschiutza racit, febra de sambata seara. Deh, am fost de dimineatza, sambata la piscina; si ieri in a 3-a zi de febra am fost la pediatru. E racit, mi-a dat paracetamol , supozitoare 125 nu 250 cica is tari si nu mai des de 2 /zi. Daca nu trece febra ma astepta joi si imi da antibiotik .
Asa ca aseara i-am facut frectie cu Carmol, dah carmol, achizitionat din ro, si parca s-a trezit muuult mai bine. Dar il tin acasa. El si asa avea niste raceli veki, nu is revenise, mereu imi zic sa nu depasesc limita aia....

Mergi la inceput

Didi, lui Aschiuta, sa se faca bine !

De articolul Soniei zici?

Da nu v-a inveselit patania mea cu vecinii si tevile? hai e ca tipic romaneste

DAAAA, fi-mea e Atomica rau dar macar de cand merge e mai cooperata. gen : da-mi sticla te rog, si se invarte de 3 ori in jurul sticlei ca sa vad ca ea MERGE si pe urma imi aduce. va dati seama cate drumuri la frigider o sa scutesc ?

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor

Este foarte liniste pe aici.
Kay, bafta in continuare! Nici nu stii cat te admir, cat de puternica esti! O sa reusesti si in ianuarie, februarie, Sonia si tu veti fi OK. Voi depune si eu o suma mica in contul de bcr azi si pe 2 dec cand iau salariul, voi continua. Stiu ca e putin dar sper sa se adune...
Despre Toni ce sa va spun...azi nu i-a mai curs nasul...ca de o saptamana e racit si parca ii dau tratament degeaba. Iar aseara Alin a facut febra...sper sa nu ii dea iar o viroza lui Toni si sa o iau de la capat.
Despre operatiunea olita nici nu ma gandesc...Alin a renuntat la pampersi cand a vrut el. Atuci mi-a cerut chilotei ca lui tati si a avut o singura scapare, in rest a inteles ca acum cand poarta chilotei , trebuie sa faca la olita. Dar asta s-a intimplat pe la 2,8 ani.
Sambata s-a smucit din mana lui taica-su si a intrat cu obrazul intr-o usa din magazinul Unirea... Nu va spun ca vanataie are in obraz...
Am vazut renumita girafa pe situl celor de la quelle si am vazut ca e aprox un milion (fata de doua milioane pe celelalte site-uri). Vreau sa-i iau si eu lui Toni de Craciun. Stiti ceva despre cum livreaza...ca nu as vrea sa soseasca coletul dupa 2 luni.
Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kay, felicitari pt primii pasi ai Soniei si multa bafta sa trsngeti banii necesari operatiei. Ma furnica pielea la gandul unei noi taieturi pe stern. Eu stiu ce inseamna asta caci am vazut la mama mea in 2007.Amuzanta faza cu apa, dar eu tot cred ca trebuie sa chemi instalatorul.
Mica, botezul va fi pe 29 nov. N-am cumparat rochita, astept sa-i fac o vizita finei sa vad cat de mare e fata si pe urma ma duc sa-i caut una.
Didi, sanatate lui Aschiutza cel racit si LMA cu intarziere pt sambata trecuta. Vad ca si M al meu a inceput sa bata toba de 2 zile...

Am vazut ca ati discutat despre olite. La cresa noastra toti copiii puratori de pampers sunt pusi si suplimentar pe olita de cateva ori pe zi. Bogdan insa acasa cand ii vede olita lui M se aseaza INTOTDEUNA pe ea cu cu un picior si dar si cu fundul. E f comic. A inceput si el sa imite animalele, e tare dragut cum zice cocos, cucurigu sau cot-codac. Se bucura mult cand afara vede caini si pisici, tropaie de fericire.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput