***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

diana,

liv, ce m-as bucura sa ma bucure si pe mine o pisica pe strada... sunt putin geloasa pe inocenta si frumusetea lor.... copiii astia...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

oana, amuzanta faza cu apa! Soniuta incepe sa te alerge prin casa? Am depus si noi ceva in contul ei.
Didi, imi pare rau de puiutul racit. . Nasol sezon, mucaraia si febra sunt asa nasoale ca nu ii lasa sa doarma noaptea...
Ancamari sa stii ca ma gandisem la tine ca avusesei un panaritiu mai demult. Eu am unghii incarnate si toata viata mi-am taiat bine colturile si nu am avut probleme. De un an si ceva insa se tine scai puroiul de unghia mea...O sa dau si cu ce ai zis tu, iodoformul e tot solutie, nu? Momentan sunt tot la canesten/lamisil.
Madaiulia, neaparat sa ne intalnim, e chiar rusine ca nu reusim de un an si ceva

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

chiqui, mutumim. duminica in masina am ascultat "Chiquitita you and I know..." si m-am gandit la tine

ma alerga, acum eu, in 2 sec e in alta camera asa de fericita sunt cand o vad asa independenta sunt ca Bogdanel de Liv cand vede pisica si cainele

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare!
La mine a mers foarte greu netul zilele astea, vad ca azi e mai bine.
Liviana, ma intrebai intr-un post care-i secretul admiratiei lui Cip ptr Tudor... cred ca in primul rand e diferenta de ani dintre ei, T nu mai e preocupat de aceleasi jucarii ca Cip, asa ca cel mic are "mana libera" la cutiile cu mingiute si masinute. Apoi, T este un copil non violent, n-a dat niciodata in alt copil, desi el a incasat-o de mai multe ori. Asta e un avantaj mare ptr Cipri, care se furiseaza usor si-i smulge obiectele din mana lui frate-su cand nu e atent. Sa nu intelegi gresit, si la noi se mai lasa cu tipete si fugareala prin casa, dar T s-a smecherit si stie sa-i distraga atentia celui mic ca sa-si recupereze jucaria... Dar cred ca in ochii lui Cipri T este cel mai priceput la diverse jocuri/jucarii si stie sa foloseasca diferitele obiecte care-l intereseaza pe el(telecomenzi, DVD, play station, etc) si, in general, face ceea ce el nu poate.
In schimb, Tudor ii face mici rautati lui Cip, ii mai pune cate o piedica, il tine de picioare sau de maini, saptamana trecuta l-a muscat de obraz ca cica asta micu' radea...tre sa fii cu ochii pe ei!

Si Ciprian e foarte bucuros cand vede caini, pisici, dar sa fie mici, de cei mari se cam fereste. Si nu le zice pe nume, ci dupa sunetele pe care le scot. Cocosul este "titiigu", pisica "mau", cainele "am" etc.
Si nu vrea sa vada olita, nu sta pe ea si pace, dar daca o gaseste la indemana, baga un picior in ea... Dar nici n-am incercat de foarte multe ori.

Poohy, cum mai esti?

Didi, Diana, sanatate multa la puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Kay am mai pus si eu niste banuti in contul Soniei, mi-am pus si status la messanger, asa ca am ridicat niste semne de intrebare unei prietene care a promis ca va trimite mai departe la niste colaboratori de-ai ei cu mai multe posibilitati.
Pupam Sosonica umblatoare!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Madi, saru`mana daca vrei sa-ti confirm zi-mi banca, si te gasesc eu doar raiffeisen sa nu fie, ca nu imi dau astia extras detaliat

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Eu am pus la BRD, dar cred ca au intrat, ca-mi apar pe brd-net.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput

Gravi,multumim ! daca ii vezi inseamna ca acolo sunt eu pot doar sa intreb si imi zic. dar la BCR pot verifica de acasa

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

KAY voiam sa-ti zic sa mai faci o incercare. Da cautare pe Google 'asociatia studentilor romani la MIT'. Stiu ca sunt un grup mare acolo. Incearca sa-i contactezi,poate se indura cineva si te ajuta prin aeroport la sosire si la plecare. Multa sanatate dorim mergaretei tale!
A, si despre carucior, cand pleci la drum lung, 'it is a must' cum zic astia pe aici. Neaparat sa-l iei cu tine, ca o sa-ti fie foarte de folos. Sonia nu o sa mai fie asa dornica sa mearga incontinuu, si o sa-i prinda bine sa aiba unde sa se odihneasca.
Toate cele bune!!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Io iar ... si iar pe fuga :)

Nu-mi vine sa cred ca n-am fost singurele ... mai auzisem, dar tot credeam ca au fost copiii opariti la fundulet (ce n-a fost niciodata a mea copila) ... deh, mintea mea creata.
Oricum, n-as crede sa nu gasiti o astfel de crema, mai ales ca-i de fapt ptr. femei, o crema vaginala. Noua ne-a dat-o pe asta:
Oestro-Gynaedron M 0,5 (Substanta activa: Estriol - 0,5mg / 1 g crema). Dar mai bine intrebati si pediatra/-u.
Io am sperat ca avand fata am scapat de "jucat cu genitaliile" copilului ... of, ce naiva!

Kay, o sa trimit si eu la cunoscuti link-ul cu Sonia! Sanatate!

Sanatate plantatie!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput