***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***
Raspunsuri - Pagina 9
Madi spune:
Kay, banii au plecat din Alpha, la BRD am facut plata, dar cred ca vor intra de-abia maine dimineata. Sa te uiti maine sa imi spui, te rog.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
doxinu spune:
Fetele vreu sa-i cumpar lui STEFAN de craciun un costum de mos ca mama da masa si sa-i facem surpriza.Stie cineva de unde?Am cautat pe net de mi-au iesit ochii si nimik.Vreu sa il iau de anu' trecut da' pt. ca era prea mic am zis ca anu asta gasesc sigur
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
poohy spune:
Prezent prezent!
Eu sunt cam derutata in ultimul timp, nu prea mai stiu ce mai fac...
De simtit ma simt bine, bubitele unele au prins coaja (vad ca nu tine de vechime, ci de locul in care sunt)
Citesc toate prostiile si studiile de pe net, cam asta fac
Acum am impachetat-o pe Manu si am trimis-o la doctor, ca a terminat cu tratamentul de ieri, si mi se pare sanatoasa tun (pt 10 zile pana face varicela), dar vroia doctorita sa o mai vada
Sonia, felicitari pentru mers voinico!!!! Nu uita ca vin si eu la intalnirea de la 18 ani la o bere cu Pepsi!
Florentina, , pe aici, stau si zac...
Irinusha, super interesanta informatia, merci. La inceput m-am si speriat ca Manu si ea se tine din cand in cand de pampers si e curioasa ce are ea acolo jos :D Numa' ca se pare ca la ea e doar curiozitate
Elteka, o sa pun niste poze azi-maine, m-am gandit la tine aseara cand mi-am strigat sotul sa faca repede niste poze dupa baie, cand domnisoara isi sugea cu drag si spor piciorusele, ca un bebe mic :D
Didi, multa sanatate pt Aschiuta!
Diana, multa sanatate pt pitici! Sa stii ca mi-ai facut-o cu quelle. Am selectat cred ca 30 de jucarii, si acum stau si ma intreb cum a supravietuit Manu fara ele pana acum :))) Asta dupa ce in weekend a colindat sotul in lung si lat orasul cateva ore si s-a intors cu mareata prada de : 2 puzzle-uri + un cub in care se pot baga forme.
Ha!! Sa trimiti barbati la cumparaturi!
deci poate alegem 1-2 jucarii si le luam pufoasei!
Doxinu, costum de mos-mos care sa vina la Stefan sau il faceti pe Stefan mosulet (ca d'astea am mai vazut anul trecut de obicei la mothercare, si daca intri pe mothercare.co.uk inebunesti cand vezi cate sunt si aici ioc) De oameni mari - de care probabil vrei - nu stiu.. Poate prin supermarketuri. Nici nu sti de unde sa cumperi in Bucurestiul asta...
Ti-am zis ca am ramas mai mult decat socata cand mi-ai zis cum a fost la Budimex? Cum mai sa se bata cu copii bolnavi? N-ar tb sa existe un mic triaj? Si restul sa astepte?
Sa sti ca nu mi-ar fi dat prin cap (si nu mi-a dat cand a fost Manu bolnavioara) sa ma duc la Medlife la spital Foarte bine, si de tinut minte, de acum stiu, merci
Bine ca Stefan e acum bine ;) Am vazut ca s-a facut domn mare si frumos, nu mai are (in poze) carliontii aia de care abia m-am abtinut eu sa nu il trag :D
Tineati minte cand va spuneam ca s-a "semi-depufosit" pufoasa? Ei nu mai e cazul! A dat in foame in ultima saptamana, tb sa ascundem mancarea de ea (si face fff urat, insa pe buni si pe tati tot timpul ii induioseaza), asa ca suntem poate chiar mai rotofeie... Si e de o veselie crunta. Si-a revenit, ce mai. Au disparut si crizele de nervisori (ei, o mai apuca sa dea din picioare etc, dar fff putin si rar, trece imediat, nu e cu super nervisori)
A reusit sa o invete taica'su (asculta de el imediat, la mine si buni, nema, nimic) - sa zica "mnanu" desi mai des iese "nanu" cand o intrebi cum o cheama
Si mie imi zice "mamiu" cu acent pe u de atunci :)))
Anca 17+ & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Ioana13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay sa va zic ceva fun. acum vreo 2 sapt fac dus ca omu. si cand ies din dus fericita si curata suna la usa. ma imbrac si deshid usa. vecina de jos ca ii pica apa in casa ca la cascada. imi cer scuze si spun ca o sa chem instalatoru. cat imi uscam parul suna iar. vecinul de jos diagonala ca si lui ii curge apa siroaie. zic iar ca o sa chem instalatorul. mai stau putin, ma uit la tv. suna iar la usa. vecinul de sub vecinul din diagonala care poarta acelasi halat de cand il stiu. ca si la el siroieste apa. deja ma enervezi si il intreb si de ce a venit la mine? ca vecina X a zis ca am facut dus booon, ii zic ca maine la prima ora vine instalatorul. si ma duc sa ma uit daca am ratat vreo teava explodata in baie... poate-o fi vreo arteziana si n-am vazut-o io. nimic. liniste si curatenie. si uit. a doua zi iar. ca ii inund si nu se mai poate. iar zic ca o sa chem instalator. si uit iar. si nu mia vine nimeni sa-mi reaminteasca. ma enervez putin ca de ce m-am suspectat tocmai pe mine, de unde reiesea ca la mine e niagara? doar ca am facut dus ca omu? si bolborosesc ceva si ma culc. trec 2 saptamani si ieri ma intalnesc cu vecinu din diagonala un etaj si il intreb foarte relaxata daca mai sunt probleme. NUUU, meserias omul meu, a rezolvat totul foarte bine. si ma urc in lift zambind. oare traiesc intr-un bloc paranormal? [ |
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
Fetele vreu si io un link cu jucariile de la quelle.Da' am auzit ca nu sunt prea seriosi cu livrarea.Este adevarat?Am vazut si io casuta si inca ceva da' cred ca nu stiu unde sa caut ca sunt foarte putine jucarii
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
poohy spune:
Doxinu, aici www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt//FH_Zmhfdmlld19zaXplPTkmJmZoX3JlZmZhY2V0PWNhdGVnb3JpZXMmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmZGVfREUlMmZfYWN0aXZlJTNlJTdiMjAwNjEwMDUlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvXzE2NzJfcXVlbGxlX3JvJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9yb18xNjkyX3F1ZWxsZV9yb18xNjcyX3F1ZWxsZV9ybyU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PXN1bW1hcnkmZmhfcmVmcGF0aD1mYWNldF83MDc5Mjc4NCZmaF9lZHM9JWMzJTlm/index.html" target="_blank">jucarii
Sunt multe sub-link-uri (mai ales cele cu jucarii 0-7 ani, dar si altele)
Au probleme cu livrarea? Eu nu stiu nimic de quelle...
In alta ordine de idei - stie cineva cum se poate obtine programare la eco la Adrian Pop, in termen de o luna? Parca primea urgente (sau ma rog, probleme) si asa de rapid. Merci!
Anca 17+ & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
madaiulia spune:
Chiquitita de ce iei Lamisil la panaritiu? Panaritiul este o infectie bacteriana, asa ca mai utile in tratament sunt preparatele pe baza de iod (alcool iodat, tinctura de iod) si eventual antibiotic local.
Poohy cred ca era la un moment dat un subiect cu Quelle la femina intim. Imi merge foarte prost netul de cateva zile si nu am nervi acum sa il caut. Din cate am inteles eu dureaza mult livrarile si daca nu au produsul in stoc iti livreaza in mai multe etape si afli abia cand primesti coletul.
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui poohy Doxinu, aici www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt//FH_Zmhfdmlld19zaXplPTkmJmZoX3JlZmZhY2V0PWNhdGVnb3JpZXMmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmZGVfREUlMmZfYWN0aXZlJTNlJTdiMjAwNjEwMDUlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvXzE2NzJfcXVlbGxlX3JvJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9yb18xNjkyX3F1ZWxsZV9yb18xNjcyX3F1ZWxsZV9ybyU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PXN1bW1hcnkmZmhfcmVmcGF0aD1mYWNldF83MDc5Mjc4NCZmaF9lZHM9JWMzJTlm/index.html" target="_blank">jucarii Sunt multe sub-link-uri (mai ales cele cu jucarii 0-7 ani, dar si altele) Au probleme cu livrarea? Eu nu stiu nimic de quelle... In alta ordine de idei - stie cineva cum se poate obtine programare la eco la Adrian Pop, in termen de o luna? Parca primea urgente (sau ma rog, probleme) si asa de rapid. Merci! Anca 17+ & Manu 02.06.2007 Poze1 Poze2 www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia |
Sarumana,da' ai probleme in sarcina de vrei sa faci eco la urgenta?Nu te-ai inteles bine cu dr. Poiana?
POZE 1 AN
minunea noastra Stefan
kay spune:
slaba activitate zilele astea... unde sunt mamicile de capsunici?
va pe toate !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
CarlaV spune:
Oana, ce-ati mai patit? Hai ca nu se poate sa vina toate relele odata. Tocmai radeam de eficienta instalatorului tau, sa-l recomanzi si altora. Va pup pe amandoua, hai ca o sa fie bine!
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"