***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am editat, nu vreau sa vb despre asta inca. e cu succesiunea. s-au facut niste manarii...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, gata, editez si eu Astea se intind mult din cate stiu... Important e sa fie Soniuta bine

Doxinu, cu Poiana m-am inteles ok, numa' ca am facut varicela... Asa ca... Nu stiu care sunt urmatorii pasi si nimeni nu vorbeste clar cu mine prin telefon. Ori eu cel putin 1 saptamana daca nu mai mult sunt imobilizata in casa. Si pe net informatia nu este prea placuta

Madaiulia, merci deci sa ma mai gandesc daca voi face comanda sau nu. Oricum, sa vad ce e si prin oras cand am liber

Anca 17+ & Manu 02.06.2007

Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Poohy, suna la cabinet la dr. POP si spune situatia. poate faci rost de nr personal. Explica situatia si ca e urgent. imposibil sa nu inteleaga. ca nu vin urgente ADEVRATE in fiecare zi.

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci Kay ! La mine nu e chiar urgent, tb sa ma duc la cel putin 5 saptamani de la declansare ca sa fie concludent, deci mai am 4 saptamani cel putin. Dar as prefera sa fie cat mai curand.
Inca nu m-am hotarat daca fac amniocenteza sau nu, e destul de dur, e pozitiva (din studii, nu e nimic clar) in 8-10-12% din cazuri, dar copiii au probleme in 2% din cazuri. 1 din 5. Si daca iese pozitiva, ce fac? Chiar nu pot sa imi dau seama.
Sotul zice sa fac si sa vedem atunci ce facem. Eu nu ma simt in stare...
Oricum, trebuie sa astept si sa pot vorbi fata in fata cu un doctor, doi, mai multi, etc.

Anca 17+ & Manu 02.06.2007

Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kay, urata treaba si mancatoare de timp, nervi si bani. Lasa cum o fi sa iasa, Sonia e mai importanta decat orice, si numai zambetul ei te face sa uiti de orice. Multi ici pentru printesa dulce.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

poohy, e incurcat... uite cum zic eu. daca iese ceva la amniocenteza risti? daca raspunsul e da, n-are rost sa mai faci. de ex, (foarte dur examplul) cand am nascut era o femeie care facea avort in 5-6 luni, copilul avea SD. in 3 zile a plecat cu flori si a iesit pe usa spitalului zambind. era impacata. si cred ca e mai linistita si mai sanatoasa psihic decat mine acum... dar eu nu-mi vad viata fara Sonia, e aerul meu... nu regret decat ca trebuie sa sufere atata...

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Anca, fa testul..
dar amnio nu se face decat la Sp Titan?
e cam dura metoda...stiu ca unele fetele dupa teste proaste au venit in Viena la o clinica, la una s-au infirmat cele 5 teste, la alta s-a confirmat..au fost in odisee dar de sept, cu noi in 2007. intreaba-le pe ele..daca nu mai sunt alte clinici in bucuresti..

Adinell & Poohy, am uitat sa va multzumesc de info in legatura cu votarea.. ca sa fie din ciclu: tara arde si madame se chiaptana

Kay, ai aflat pana la urma daca era sau nu de la tine inundatia..
Noi avem asigurare in caz de inundatii (adiak daca il inund io pe vecin)..dar noi avem asigurare si pt spargeri de rafturi in magazine/ vizite din motive de copii turbulenti, avocat..etc.. alte asigurari..

Elteka, ce faci mami?

Mergi la inceput

Didi, stiu de Damage Insuerance nemtesc e foarte bun, dar inexistent in RO. sau poate nu stiu eu. nu, evident ca nu era de la mine. s-a spart o teava intre etaje cica. da n-a facut nimeni nimic. si s-a reparat singura. adica a reparat-o instalatorul meu imaginar care sudeaza cu lasere prin pereti

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Pai pot sa va spun eu cum e treaba cu jucariile de la Q si in general cu comenzile de la ei. Eu am comandat de cum a aparut colectia noua, si deci ar fi trebuit sa aiba de toate. Din 12.09.2008 comanda mea de 7 produse au venit doar 6, cu doua transporturi. Unul nici macar nu mi-au spus daca mai ajunge vreodata. In primavara am patit la fel, cu diferenta ca mi-au trimis un articol cu alta culoare decat cea comandata, iar procentul de produse nelivrate a fost de 50%. Mi-au raspuns ca nu mai sunt pe stoc dupa ce le-am trimis vreo 2 mailuri. Sunt extrem de neseriosi.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 8 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

si ai primit banii inapoi? sau ai platit la livrare?

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput