***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Multumesc pentru sustinere !

Noi ne-am intors la titi, fara muscaturi . Intre timp i-au iesit doi canini sus, ca la noi asa a fost sezonul, cate doi deodata Nu plange, e mai marait cateodata, dar ma rontaie non-stop. Da' am trecut pe limitarea ofertei, se da titi numai la cerere...din pacate am trecut la 5x pe noapte de 3 nopti

Poohy
LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita!

Asa e cum ai zis, ii iesisera dinti. Acum nu mai musca. M-am pus si eu sa citesc despre intarcat si am dat peste cele mai inversunate site-uri pro alaptare... Nu-i buna atata informatie
Asteptam cu pozele, Elias Pufarina! Sper sa fie un doctor care sa vorbeasca pe indelete cu tine, sa-ti prezinte optiuni si mai ales sa te "de-streseze"

Kay
Esti deosebita! Ai atata energie si putere
Am vazut filmuletele Soniei, e o scumpa, imi place cum impinge la Chicco ala (Elias a revenit la el, in perioada tras/impins jucarii, sa nu-l dai), de acu' sa te tii .

Didi
Ma mobilizez pt Pm, sunt singura zilele astea si ploua teribil, nu prea ies din casa, dar ma termina Elias, am epuizat toate jucariile...Aveam un puzzle de hartie, si ala mi-l face, alea din lemn sunt in dizgratie, am citit toate cartile, am bagat toate bilele, am cladit toate cuburile...nu mai poci. Sper sa va faceti bine!

EDIT: pana am crosetat, ai postat tu, scriam deodata

Madaiulia
Pune in semnatura cand ai timp DN flacaului , asa "invat" mai repede nume, varsta..

Doxinu
Vazut pozici!!!!!!

Mai aveam niste raspunsuri, da' m-a lasat memoria

Mamica lui ELIAS - ( 31.05.2007)

La joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

am comandat si eu odata la quelle. cand am ramas insarcinata, m-am gandit sa-mi iau niste haine mai 'largi'.
din pacate nu am nimerit masura, din fericire a venit un prim colet cu doar 2 produse- plata se face la livrare. Si restul comenzii l-am anulat prin telefon. Am sunat o singura data.

asa ca puteti comanda, vedeti ce va soseste si apoi daca ati asteptat prea mult anulati restul de produse

edit: am uitat sa felicit pe Sonia pentru mers. Acum sa vezi alergare dupa ea. Si am vazut pozele noi cu ea. Are niste ochi superbi. din partea noastra

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Am disparut in ceata, am super mult de lucru..

oana, felicitari pentru mica mergareata sunt foarte frumoase pozele noi cu soniuta

elteka ce bine ca nu te mai musca elias, la dintisori nu ma gandisem, si calin are zile cand suge si tot suge, si atunci banuiesc cate un dintisor, asa nu prea am simtit cand au aparut

pooh, nu stiu daca te ajuta cu ceva, eu simt ca bb din burtica e sanatos, nu are nimic

doxinu foarte frumoase pozele cu stefanel

multumim pentru felicitarile de sf. gavril

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sf MArtin la voi? adica daca il cheama Martin e sarbatorit? ca sa stiu si eu sa urez

Didi, cum ai carat cutiile alea? ce eu si alex am murit de la masina pana in casa... multumesc inca o data

deci nu e smecherie cu asigurarile alea... auzisem ca era de luat una d-aia...

si sanatate lui D !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Kay, in bratze..dar a fost doar una..abia cand am pus-o pe cantar mi-am dat seama cat a fost de grea..era sa mor e drept..dar daca am zis ca le duc le-am dus..si ala de la atlassib mi-a spus ca el nu o primeste..si atunci am spart-o. M-am rugat de una de la Rossman, ca alt magazin nu mi-a iesit in cale, eram si in pana de timp ca trebuia sa salt copii, si le-am pus asa cum le-ai gasit tu..s-a spart vreunul?

io imi car si copii simultan in bratze, care au mai mult decat o cutie..19+10, asta daca nu ar avea nik pe ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Mai fetelor m-ati bagat si pe mine in priza cu jucariile .Dati si voi link-uri cu ce ati luat sau considerati interesant- poate mi se desteapta si mie baiatul.
Serios vb.
Am luat si eu 2 puzzle-uri dar nu precepe copilul ce tre sa faca.Mai insistam.
Elteka, nu-ti gasesc postul in care vb de jucarii , ca poate nu mai plangeam acum de lipsa de idei.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Didi
Eu as mai sta, dar aseara mi-a dormit de la 12 9eu am lucrat pana la 3) la 8, azi doar doua ore, in rest ne-am jucat non-stop, sunt nauca, ma duc sa ma bag in pat, poate ma conving sa ma odihnesc, ca altfel... ma lasa inima, de dimineata abia tin ochii deschisi... Cum de 40 de zile??????? Pai si n-ai fost la doctor???

Carstea,
eu am scris parca la inceput de capitolul asta, dar la voi acolo e mama jucariilor si a preturilor, vin la tine sa le cumparam

Uita-te pe early learning centre, elc.co.uk si mai schimbam niste PM-uri daca vrei, eu de acolo cam iau, ca pe aici nu e mare lucru, nu e piata de desfacere rentabila...

Mamica lui ELIAS - ( 31.05.2007)

La joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

doar unul de suc ! da astea mereu cedeaza... nu mai iau d-astea nici la drum. in avion mi-a explodat unu in cala, aveam un hanorac langa sticla... si pana la Bos a mucegait

trebuia sa incerci o cariera ;a sport, haletere. eu nu pot sa ridic atat... si am facut ceva sport la viata mea. eu abia o duc pe S (9.5 fara haine)... deci, respect !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

didi, cum adica de 40 de zile pe stop?? succes maine sa rausesti

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

kay, sa te auda colegele mele de scoala..sunt asportiva, mai ales la baschet ca-s stangace..mereu ultima, cei mai prosti timpi

intre timp i-am dat 2,5 ml de capval ( Noscapin) am cautat un supozitor de prospan, dar cand ai nevoie nu-l gasesti..

plec si io..cred ca o sa il tin pe piept..si poate se linisteste..ca-i si nevos daca il iau din pat..

Arcadia, mirena ala, sapt trecuta eram pe antibiotik acu is si pe AC, dr spune ca trece, dar imi vien sa il scot ca numai belele imi aduce..si io l-am vrut

Mergi la inceput