***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***
Raspunsuri - Pagina 12
kay spune:
mai si ce-am strigat dupa voi azi... uite cum nu ma duc eu sa dorm
Didi, succes maine si daca sunt chiar 40, fa ceva, ca nu poate sa fie nimic prea bine...
GATA !
Noapte buna !!!!!!!!!!
Vreau si eu Bjork !!! de unde iau?
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
tamaraspt spune:
didi fuga la dr. cam mult 40 de zile.
si eu in timpul alaptatului am avut f multe cm, dar aveam pauza intre ele macar de 5-7 zile.
sanatate lui david, sigur o sa reusesti maine
edit: vad ca l-ai vizitat
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
addinel spune:
neata la mamici si capsunici. sunt pe fuga, dar ma framanta o problema importanta: ce facem sa strangem repede-repede bani ptr sosonica? si mi-a venit o idee: ce-ar fi ca la bazar sa punem o regula la modul cine liciteaza ptr un produs suma X castiga instant licitatia. sa fie o suma fixa, de ex. 100 ron. am castiga bani si timp. s-a inteles ce am vrut sa spun?
oana ce se mai aude cu nr. ptr sms-uri? cred ca as convinge mai multi sa doneze prin aceasta modalitate, e mai simplu ptr ca nu presupune drum la banca (ptr cine nu are internet banking).
ma gandeam, de asemenea, la un model de contract de sponsorizare. cred ca ar tenta mai mult persoanele juridice care si-ar putea deduce acesti bani din impozitul pe profit. poate ela sa aibe un model?
lbelciug spune:
Florentina, multumesc pt explicatii. Da, se poate sa fie si datorita diferentei mai mari de varsta.
poohy, eu zic sa nu te grabesti cu c-da jucariilor de pe net, mai ales d ela Quelle. In fiecare an Hypermarketurile din Ro se umplu de jucarii si chiar au oferte bune.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM
poohy spune:
Neata! va zice domsoara' Manu
Merci mult fetelor pentru gandurile voastre bune
ps: si sa nu va speriati de domsoara' imbufnici, a prins-o taica'su' in multe momente in care ii era foame si somn :D
Kay, sigur o sa fie bine cu Soso!
Didi, si eu zic, fugi la doctor!
Am mai gasit un site cu www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=430" target="_blank">jucarii Dar l-am vazut doar asa pe net, nu stiu cat de ok e ;)
Liviana, eu pierd timpul pe aici cat se mai joaca Manu singurica, sau doarme... Dupa ce au zis fetele de quelle nu prea ma gandesc sa comand. Am inteles ca in Selgros sunt multe jucarii, tb sa fac rost de legitimatie ;) Si eu prefer sa le vad... Poate reusesc sa ajung si la baby expo...
Anca 17+ & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Madi spune:
Oana, au intrat banutii?
Poohy vai ce dulce e Manu!! Imi venea sa o apuc de piciorusele grasane goale!!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
diana spune:
Ce e cu linistea asta pe forum? Oana cred ca e ocupata, ca si ea striga ieri ...
Am comandat si eu renumita girafa si maine ii sun sa vad cat timp dureaza comanda. Stiu ca de sarbatori este o oferta mai mare de jucarii dar si o aglomeratie......ca imi pierd tot cheful de cumparaturi.
Oricum acum nu am avut ce alege pentru Mos Nicolae (eu de obicei le cumpar mai devreme si ma chinui sa le ascund prin casa)
Toni este mai bine, nu i-a mai curs nasul si a tusit doar o singura data...dimineata. Ma supara ca atuci cand se trezeste din somnul de dupa-amiaza...este morocanos...muult timp si in general cu mine e rautacios si nervos. Cum vin de la servici ...ma ia in primire.
In rest in continuare foarte vorbaret...aseara ...imi arata la TV *upicitate*. nu mi-am dat seama la inceput ca era vorba de publicitate, de fapt nu eram atenta la el ca oricum vorbeste intruna....
Va pup
Diana mamica de Alin si Toni
doxinu spune:
PRIMUL DESEN al puiului meu!Sun asa de mandra................
Stiu ca voi ma intelegeti
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
poohy spune:
Doxinu, vreau sa spun ca mare pictor or ba, cu carlionti or ba, mie tot imi vine sa il gadilicesc pe Stefan, asa scump e
Stand prin casa si pierzand vremea, am niste probleme filozofice:
1 - Mihnea chiar vine de la Mihai? Adica se sarbatoreste de 8 Nov. si se considera ca are sfant?
2 - Mi-am adus aminte de o problema grava de la serviciu - pe care o dezbat cu o colega care are o mica Maria de 6 luni - aproape toti bebeii, indiferent daca sunt fetite sau baietei, seamana ca tati in ultimii 1-2 ani!
La noi la serviciu asa e... Si printre prieteni. Si sunt destul baietei...
Aici pe plantatie am vazut ca Stefan seamana cu Doxinu, dar in rest sunt multi bebei care seamana cu mama? Sau chiar e o regula sa semene cu tati (primul copil) in general?
Anca 17+ & Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
doxinu spune:
poohy multumim,regula este sa fie sanatos ca restul nu mai conteaza
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan