***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (84)***
Raspunsuri - Pagina 13
bettyR spune:
poohy, scriu ca sa te mai linistesc. Si eu cred ca am contactat o viroza chiar acum la inceput ca prea mi-a fost rau, m-a durut capul exagerat si apoi mi-a fost mult mai bine. Am vb cu o prietena de a mea care e in Franta si a facut hepatita A chiar in primul trimestru, chiar deodata si nimeni nu s-a stresat. Ea zice ca i-a spus dr ca ai dreptul sa fii bolnava daca esti gravida, atata sa nu iei medicamente cu risc si ca f putine boli afecteaza sarcina intr=adevar, ca de ex toxoplasmoza. Si eu as vrea sa fiu asa relaxata ca ea. Poate nici in cazul tau nu e un risc asa mare, mai ales ca ai trecut de primul trimestru.
Si asa am observat si eu ca primul copil seamana cu tatal si al doilea cu mama, dar asa e de cand lumea. Sunt si exceptii dar in general asa e. Deci al doilea e al nostru.
Betty 7, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
DidiAlex spune:
Draga Oana,
acu am vazut subiectul de la Generale deschis de Nana.
iti scriu aici de ce se considera Spam, unele mesaje...acu vreo 3 ani cred, era o campanie de strangere de fonduri si s-au trimis mesaje..peste tot pe DC. Si atunci au aparut niscai membri ca sunt efectiv asaltati de mesajele umanitare. Ca ei intra pe DC in alt scop..etc, etc..si cred ca Adminii au considerat justa parerea lor..si de aici concluzia de Spam.
pupam inimioara
Diana, o poza cu baietii tai nu o scoti la interval?
am vazut ca la alte subiecte sunt fete care trimit invitatie pe contul comun. asa se rastrange aria curiosilor..
io azi am avut o zi cam ciudata, dar cel mai tare m-a enervat vanzatorul de la Lidl care m-a taxat cu 12 pachete de cafea ( am luat-o pt trimis in ro de Sarbatori) si io luasem doar 10 . Mai frate is niste hoti astia. uneori trebe sa fiu atenta sa nu imi treaca dublu codul de bare sau sa verific daca am luat ceva redus, sa fiu sigura ca si la casa e redus. Imi aduc aminte ca odata m-am certat cu una in carrfour pt 3 mii lei vechi, dar era vorba de onoare...
Acu, nu am cum sa ii imput cele 2 pachete, ca luasem multe chestii, David urla in carutz si banda de la magazinele astea mici e scurta, trebe sa fii tare mobil. si ghinionul meu ca am vazut cand coboram din tramvai
gata cu vaitatu' ma duc sa dorm langa tusitori
Ah, Frumoasa Manu cu margele si bilutze
kay spune:
Didi, multumesc de lamurire. dar mesajul meu era foarte digerabil. adica scria "daca puteti va rog uitati-va aici, sau aici si aici. si daca puteti dati mai departe. multumesc." nu cred ca era agresiv deloc... ma rog...
eu nu am citit nimic, nu am mancat nimic, nu am baut nimic. sunt mai mult decat rupta.
dar, cu rezultate azi aproape s-a dublat suma, aprox 10000 $ fara sa fi verificat 2 conturi de baza
si mai intru si maine, da pe seara. ca am de alegat toata ziua.
noapte buna !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
doxinu spune:
OANA ma bucur sa aud,totul va fi bine caci cineva acolo sus o iubeste enorm pe SONIUTA ta
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
mica0307 spune:
oana ce ai facut cu biletele?
didi pot sa imi fac testul papanicolau daca am mirena? Ma refer la recoltarea de secretii. Are vreo legatura?
poohy frumoasa tare pofoasa ta. Cum reusesti sa o tii cu clamutele in cap? Maya imediat le da jos. De abia am prins-o si eu ieri aici.
kay spune:
mica, vazut Maya frumoasa !
Fug ca am zi plina !
si o zi buna !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
DidiAlex spune:
Mica, mi s-a luat proba pt testul papanicolau ( stiu ce-i ala ) cand nu aveam pe Mirena. Dar nu stiu daca dupa controlul de 6 sapt, de la nastere sau dupa ce am terminat cu alaptatul. Dupa controlul de 6 sapt de la nastere, cand dr meu si-a inkis situatia cu gravidia mea, mi-a spus ca daca nu am alte probleme ne vedem la un control, dupa ce termin cu alaptatul, asa ca anul asta in mai l-am vizitat. nu poti intreba medicul tau? Io mai corespondez cu al meu, mai nou prin mail.
Fetele, dr stie, am fost pe antibiotik si is pe anticonceptionale pt 2 luni...pe 10.12 am o noua programare la el. Numai bebele cu mirena asta...
Io i-am dus pe pitici la gradi, dar mi-am luat liber azi ca-s lesinata..
David a domrit bustean asta noapte, a avut dreptate pediatra mea. Mi-a dat un sirop ieri, cred ca ma crede proasta, am intrebat-o ce imi prescrie si mi-a spus, denumirea Fliumucil Kindersaft dar nu imi spunea nik abia cand am vazut in farmacie substanta activa : Acetylcystein mi-am dat seama ca mai aveam acasa ACC kindersaft cu aceeasi substanta activa. oricum vroiam sa ii zic sa nu imi de-a ambroxol, ca-i apa de ploie.
Am fost aseara la Lanternfest, David a dormit, a fost frumos, am folmat, se aude cum canta copii: Lanterne, Lanterne..soarele, luna stelele..
visez..pa pa
chiquitita spune:
oana, ce bine ca totul e pe calea cea buna!
mica, maya e o frumoasa!
didi, nasoala problema cu sangerarea, mai bine renunti la sterilet si gasesti tu alta metoda
poohy, manucu e frumusica si pufosica!
betty, eu chiar nu observasem treaba cu copii, cel mult ma gandeam ca fata seamana cu tatal iar baiatul cu mama, desigur cu exceptii. SI Livia e leita taica-su.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
poohy spune:
Da, domsoara' e cam pufoasa... Si daca ati auzi cum tipa si plange dupa mancare, ati zice ca o tin nemancata tot timpul, saracuta de ea, copil chinuit careia mama nu ii da papa...
Kay, ce vesti bune!
Betty, merci
Mica, nu eu o conving, ea vrea. Adica vine la mine si imi cere sa ii pun agrafe (sau orice altceva) in par, pe urechi, pe gat etc. De cele mai multe ori le vrea pe toate. Dupa aia e f mandra... Daca ii cade una, e scandal (verifica din cand in cand cu manutele daca sunt inca acolo), trebuie sa cautam in toata casa, sa gasim si sa punem la loc.
E foarte motata, am zis ca in cativa ani imi cere la cosmetica. Da' e cocheta lui mama De exemplu, ca sa poarte o caciulita, ii zic, vai dar ce frumos iti vine. Si o accepta, desi pana atunci o arunca pe jos si nimic altceva nu o convinge...
Acum sper sa nu o tina mult asa, sa se vopseasca blonda platinata (nu ca ar avea ceva daca ar fi numai asta, nu sariti!), sa isi puna tocuri cui sau cizme vara si sa se duca aicisa pe Dorobanti la barurile alea pe langa care eu trec cat mai repede ca ma enerveaza Ma bufnise rasul ca au ajuns si subiect de stiri toate masinile alea parcate pe Radu Beller, dar chiar sunt de coma cateodata, parcari duble, verticale, aiurea in mijlocul strazii...
Sotulache transpira groaznic de oricate ori trebuie sa ne strecuram pe acolo
Anca 17+ & Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
kid spune:
Am luat azi rezultatele la analizele juniorului si i-a iesit streptococ aureus(nazal)... se trateaza cu antibiotic? Abia luni avem programare la orl. Banuiesc ca trebuie sa-i faca si antibiograma daca ii da antibiotic, nu?
Iar nivelul hemoglobinei a iesit peste limita, ce inseamna asta?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia