Cu carucior, sau fara?
Am si eu o dilema... Intr-o luna plec (sper) cu Sonia la operatie in SUA. ea de azi a inceput sa mearga, asa ca nu are cine stie ce stabilitate... dar, nici in carucior nu mai sta, decat daca ii e fff somn, sau e epuizata, altfel se elibereaza din ham si se ridica in picioare. In general nu-l mai luam cu noi pe nicaieri, dar suntem 2. Alta problema e ca si la dus si la intors merg doar eu cu ea, tati nu poate veni exact in zilele alea... asa ca voi avea copil, gemanatanoaie, laptop, rucsac cu de-ale ei, actele de prezentat + o caruta de nervi...
ce sa fac? sa il iau sau nu?
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Raspunsuri
doxinu spune:
raspun io ca suntem capsunele NUUUUUUU!lasa-l acasa ca ai destule de carat si asa.va descurcati voi si fara el mai ales ca zici ca nu prea ii mai place.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
theo_2004 spune:
incearca sa iei cu tine un wrap. ar trebui sa ii placa in el mai mult decat in carucior si nu ar trebui sa fugi dupa ea si ai grija si de bagaje.
sanatate!
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
kay spune:
pai si imagineaza-ti urmatoarea scena : eu ma cobor ca o dama fina din avion dupa nspe mii de ore in care fi-mea, nemultumita de conditiile de la bord, a urlat. boon, pana aici e ok. DAR imi ridic bagajele... cum? cum car 2 bagaje IMENSE (crede-ma, mereu am heavy scris pe ele) si copil si laptop si rucsac... CUM? si invers, e riscul sa nu stea, iar pe langa nenorocirile de geamantane, o mai am si pe ea rasarind din carut ca o floare
alta problema ar fi... dupa op o sa fie fff slabita, nu cred ca-i mai arde de mers atunci... si e si frig groaznic... e ianuarie. cum fac sa o deplasez? of, ca greu mai e...
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
multumesc pt raspuns, m-am gandit, da nu stiu cu ce se mananca... am un marsupiu d-ala, de la stai sa vad pana la cate kg/cm e... e pana la 12 kg si scrie 74 cm + !!! ea are 9 kg si spre jumate si 80-82 cm ! hai ca asta e cea mai buna idee. cu toate ca mi-ar placea mai mult un wrap, mai comod. sa incerc sa vad daca sta.
mai ramane problema post operatoare, cand nu-i pot supune toracele la astfel de presiune..
p.s. Ioana, stii ca te pup cu mare drag !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ang3lt0uch spune:
Mai Oana in marsupiu nu cred ca o mai poti purta, eu am renuntat sa o mai pun pe adriana la 6-7 luni, ptr ca mi se parea ca e cam inalta ptr el, si ea a inceput sa creasca mult dupa ce a plecat in picioare...deci atunci avea putin...nu mai stiu cat, oricum sub medie.
Eu una nu as lua carut. Nici in conditii normale. Si sa stii ca desi fie-mea vrea numai pe jos eu majoritatea timpului o car in brate ptr ca o iau cu mine peste TOt si nu am cum sa stau dupa ea , sa ma duc numai pe unde vrea ea sa scormoneasca etc. iesirile noastre nu constau numai in plimbari prin parc, adica o iau si la treaba (cumparaturi, banci sa-mi scot banii, facturi, umblat dupa clienti etc ... ). Deci la 48 de kile ale mele sunt in stare sa o car pe adriana 80% din timp in brate, cu protestele de rigoare din partea ei ca vrea jos .
Si la o adica, daca chiar trebe acolo carut, nu poti la unul de acolo ? Ceva ieftin, la vro reducere.. nush tre sa fie ceva... Poate te poate indruma cineva care sta acolo cu un sfat de unde sa iei.
Dar eu cred ca va veti descurca de minune fara carut. Fie-mea nu mai sta de la 3 luni in carut, si asta vara cand i-am luat tricileta m-a umplut de nervi cu ea.... Ba ca vrea in ea, ba jos, ba sa ma pun EU IN EA ,pe strada etcccc...de am renuntat si la aia pan' la urma...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
kay spune:
da, Sorina, dar marsupiul nostru se lungeste. adica il poti adapta in functie de lungimea copilului. si e si fff comod pt ea...
dar, dupa operatie, ce ma fac cu ea? ca mi-o da acasa si ce fac? 1 luna jumate? aaa, ii zic lui tati sa mi-l aduca... e o idee... sa dezbat in familie treaba.
si multumesc
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
carmen77 spune:
Kay, daca ai de unde procura asa ceva: http://www.ergobabycarrier.com/ ... eu il recomand cu maaare caldura. Au fost cei mai bine investiti bani in produse de copii in cazul meu. Nu simti deloc greutatea copilului, el sta super confortabil, nu e nici o presiune nicaieri, se poate ajusta, si ai 2 maini libere cu care mai poti cara ceva daca tii neaparat . Multa sanatate si bafta!
kay spune:
carmen, iti multumesc . poate daca gasesc acolo, in SUA... ca aici n-am de unde... sa vad maine daca vrea sa stea in marsupui...
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
ang3lt0uch spune:
Pe marsupiu meu..firma ..no name ce-i drept, scrie 0-36 luni si il poti pune si la spate si cum vrei, are 10 mii de accesorii la el.. Incercai sa o pun pe a mea si inca INTRA! Si are 86 cm. Deci nu cade din el in fata, adica peste margine...se pare ca daca ar sta inerta acolo nu ar fi problema ca ar cadea...insa nu mi s-a parut mie degeaba atunci la 7 luni ca nu mai e de ea...fiindca in mom cand incepe sa se miste intr-o parte sau alta, sa arate sau sa se aplece spre ceva , se misca cu totul si nu ai ce sa ii faci, simt ca pur si simplu ii plimba curelele pe mine pana se stramba alea de tot si ma trezesc cu ea intr-o parte...
Nu e ca alea de la Chicco al meu, nush de care ai tu, al meu e mai mare si are si niste suporti de se pun care il lungesc un pic, sa sustina copilul de la spate/fata..si totusi mie mi se pare foarte foarte instabil...poate sa functioneze decat daca daorme sau sta pur si simplu acolo...
Nu vreau decat sa zic ca te poate mai mult incurca decat ajuta, probeaza bine mai intai...
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
sinzi_ana spune:
Kay, eu sunt pentru carucior!!! Unul sport, micut, usor de strans!!!
In aeroport este foarte util...mai ales daca trebuie sa schimbi avionul!!
Eu caram nu numai copilul in carucior (si la 3 ani jumate am folosit carucior cand plecam in Romania), dar si rucsac, bagaje de mana, si toate cele!!!
Nu as fi putut sa duc copil de mana/marsupiu, geanta, rucsac/bagaj de mana, geamantane fara carucior!!!!
Fooooarte util!!!!!
Dupa un drum lung, copiii sunt maraiti, obositi, agitati si e tare greu sa te tii dupa ei prin aeroport...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,