Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cu intarziere spun si eu "La multi ani!" tuturor celor care si-au serbat ziua de nume.
Andra a facut febra de vineri noaptea si inca nu stiu care e motivul. A fost o dulceata de copil. La ora 1 noaptea a venit pe intuneric la mine in camera si m-a luat de mana sa merg sa dorm cu ea. Saracuta avea deja febra si imi cerea apa. Acum e bine, dar nu imi explic de la ce a facut febra.
Mamii e destul de urata situatia ta. Eu sincer, cand m-a enervat soacra tare i-am spus tot ce aveam pe suflet. Ne-am certat si nu ne-am mai vorbit o luna. Doar atat a rezistat ea. Acum face ca noi si totul e foarte bine. E drept ca sotul a fost de partea mea. Sotul i-a spus direct ca pe primul loc in viata lui acum e sotia, copilul (pe Andra nu o aveam) si apoi parintii.
Daca nu poti sa discuti cu ea incearca sa o eviti. cand isi anunta vizita ii spui ca aveti deja un program si nu o sa fiti acasa.

salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

estecri, eu te sfatuiesc sa te duci la un DOCTOR nu la unu care iti spune ca ginecologic esti OK, si tu n-ai CM de atata vreme. poate la un endocrinolog ar fi indicat sa te duci. n-am cunostinte medicale, insa te sfatuiesc sa nu lasi treaba asta nerezolvata.sanatate..
musso, sper sa va treaca raceala sau ce o fi

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Estecri, imi aduc aminte de tine de la inceputuri, partial de la odisee, cand mai ma intrat si eu sa citesc...
Du-te de dr pt CM, ar fi trebuit sa-ti vina, mai ales ca nu ai alaptat. La cele care alapteaza am mai auzit cazuri sa vina la 1 an de la nastere...
Poate ai prolactina marita, sau cine stie, alta problema, neaparat consulta un medic
Ce-ti face baietelul? E cam de o varsta cu Andreea...

Xerxe, cum adica sotul sa nu fie de parta ta?! Mie asta nu-mi suna bine, pai atunci de ce si-a mai format o familie, ca sa nu o sustina? Atunci trebuia sa ramana vesnic cu parintii, daca ei sunt cei mai mportanti...
La nma, vad ca altfel sta treaba

Noi tot pe baricade, astept semnele...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 39+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

monik, si noi tot pe baricare cu ochii pe tine. parca mai ieri ma agitam sa fac curatenie in cuib ca aparea pasaroiul.....nastere usoara iti doresc

*If the global crisis continues, by the end of the year, only two Banks will be operational, the Blood Bank and the Sperm Bank Logically....
Those 2 banks will merge and will be called 'The Bloody Fucking Bank'*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

E de parere ca ai lui ne-au ajutat si ne ajuta prea mult ca vreodata sa fim nerecunoscatori sau nesimiti cu ei.
Si ca eu as avea ceva de impartit cu ei doar daca sunt zapacita si nu gandesc limpede, ca altfel as fi de acord cu el ca nu trebuie si nu se poate in veci sa ne separam de ei.
Mai ales ca ai mei nu numai ca nu ne-au ajutat cu nimic, ba chiar am avut parte si de nemultumiri (sincer vorbind) din partea lor.
Si cu asta chiar mi-a inchis gura.
Am depasit faza cu revolta. V-am zis ca acum caut sa imi "exploatez" finut socrii de cate ori pot.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
*If the global crisis continues, by the end of the year, only two Banks will be operational, the Blood Bank and the Sperm Bank Logically....
Those 2 banks will merge and will be called 'The Bloody Fucking Bank'*

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

He, he Andreea draga. Nu te-ai lasat? Felicitari, ma bucur pentru tine ca ti-a reusit planul. Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

REvin, ma duc sa o schimb pe DAria ca lasa o dara de alintaroma in urma ei.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sal.

Cu scuzele de rigoare spun abia azi La multi ani celor ce s-au sarbatorit sambata (Mihai, Gabriel, Mihaele, Gabriele), dar si celor ce s-au sarbatorit ieri. (eu pentru ca am in casa unul stiu, ieri a fost Sf Claudiu; pe sotul meu il mai cheama si asa, dar nimeni nu il striga, drept pentru care, derutat Stefan a decretat: "azi e Sf Tati")

Felicit, de asemea, gravidutele. Pentru care ma bucur mult, mult. Andreea, sa ai o sarcina usoara si sa nasti un bb sanatos si la fel de frumos ca Raducu.
Dana, nu stiu daca am scris, dar am citit si m-am emotionat teribil cand ne-ai zis de sarcina si cum ti-ai anuntat sotul. Si tie multe ganduri bune. Stiu ca o sa faci un copil frumos si destept, ca vazand-o pe Daria, nu ne mai poti face surprize.
Timi, pe voi cred ca v-am felicitat deja. Multi si sa fiti sanatosi cu totii.

Monica stau si eu pe baricade. Vrei ceva galerie?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

mamii, am citit problemele tale cu socrela. Nu stiu ce sa spun, eu sunt intr-o faza pacifista acum. Daca de vorba buna nu intelege eu zic sa o tratezi cu ignore. Pai daca vine zilnic pe la voi, nu se mai cheama musafir, asa ca nu trebuie sa te mai stresezi. De ce sa faci curat ca vine ea, daca vrea sa fie prezenta mereu in casa voastra sa va ia asa cum sunteti: uneori cu patul nefacut, uneori cu vasele nespalate si chiar uneori fara chef sa stai drepti ca e ea acolo. Daca ai chef sa stai toalnita la tv, stai. Daca nu-i place, sa nu mai vina. Si mai stii ce ne spunea cafera candva: daca vine, da-i ocupatie. "O! Ce ma bucur ca ati venit. Trebuie sa ies urgent pana ...(undeva), nu-i asa ca stati o ora cu Alex?!" or..."Vai, ati picat la tzanc; nu-mi mai iese in ultimul timp ciorba asa buna cum o faceti dumneavoastra. nu ma ajutati putin" Si daca termina aminteste-ti si ca de calcat ai mult si tocmai acum trebuie sa ieis cu Alex la plimbare. ETC.
De ce sa te enervezi? Pai merita tineretea ta asta?
(Na, am zis si eu, daca e greu de pus in practica, adapteaza cumva. idee e ca nu merita stresul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Sustin aceleasi idei!

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

mamii, am citit problemele tale cu socrela. Nu stiu ce sa spun, eu sunt intr-o faza pacifista acum. Daca de vorba buna nu intelege eu zic sa o tratezi cu ignore. Pai daca vine zilnic pe la voi, nu se mai cheama musafir, asa ca nu trebuie sa te mai stresezi. De ce sa faci curat ca vine ea, daca vrea sa fie prezenta mereu in casa voastra sa va ia asa cum sunteti: uneori cu patul nefacut, uneori cu vasele nespalate si chiar uneori fara chef sa stai drepti ca e ea acolo. Daca ai chef sa stai toalnita la tv, stai. Daca nu-i place, sa nu mai vina. Si mai stii ce ne spunea cafera candva: daca vine, da-i ocupatie. "O! Ce ma bucur ca ati venit. Trebuie sa ies urgent pana ...(undeva), nu-i asa ca stati o ora cu Alex?!" or..."Vai, ati picat la tzanc; nu-mi mai iese in ultimul timp ciorba asa buna cum o faceti dumneavoastra. nu ma ajutati putin" Si daca termina aminteste-ti si ca de calcat ai mult si tocmai acum trebuie sa ieis cu Alex la plimbare. ETC.
De ce sa te enervezi? Pai merita tineretea ta asta?
(Na, am zis si eu, daca e greu de pus in practica, adapteaza cumva. idee e ca nu merita stresul)

Razvan Gabriel

Mergi la inceput