Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna ziua si de la noi, asa mai spre seara

noi tocmai ne-am intors de la Sibiu, am colindat putin prin magazine si am luat cate ceva pentru copii: ghete pt. David de la Deichmann, un costumas de fas pt. Mara, ne pregatim si noi sa mergem week-end-ul viitor la Poiana Brasov si sa nu ne prinda cumva iarna in "fundul gol"
acum vizionam un episod din Thomas (le stiu deja pe de rost ) si ne pregatim sa mergem in vizita la finutul

o seara placuta

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, credeam ca am raspuns, oi fi uitat... Nu-i fac nici antirujeolic, din fericire dr. Sabinei imi sustine decizia. Am inteles ca oricum AR nu se mai gaseste simplu, deci ii faci ror sau nimic .
Din pacate am vazut ca asa fac multi doctori, fiecare are antibioticele lui preferate pe care le recomanda la toti pacientii, se intampla si pe aici.

Musso, sanatate multa puiutului!

Ieri am fost la un botez si am tinut in brate un baietel de 12 zile, e incredibil cat de mic si usor poate fi si cat de repede am uitat ca asa sunt copiii cand se nasc .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.

Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.

Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.

Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata.
Va invit la clatite si inka-eu cafea nu mai pot bea de cand am ramas insarcinata cu Iosua-

Carla,merci de raspuns.

Jadi,pe unde mai esti,ce mai fac dodolinii?
Dar tu Karligutza?Lucrezi la vreun proiect pentru odisee?

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Am intrat repede repede sa o felicit si eu pe Andreea, stiu ca isi dorea, o sa vina o surioara/fratior pentru Raducu...ce stie el ce il asteapta, vine partenera de joaca! Sau mai precis Radu si Alessia (ca 2 copii mari de ajutor) o sa il/o indrume pe bebe mic in viata.

Pupici

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mihaela,azi o sa incerc musacaua pe care ai facut-o tu,eu nu am facut niciodata asa.
Si haideti la scris caci eram pe pagina a doua.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Felicitari Andreea, pentru sarcina!

Multumim pentru urari.

Mioara, eu stiu prin ce treci tu. Eu am un sot cu un cordon ombilical gros si puternic cat un lant din ala cu care se leaga vapoarele de ponton. Mi-a dat de inteles si mi-a zi zis in fata ca nu voi fi niciodata mai importanta decat mamica in ochii lui. M-a resemnat intr-un final. Locuim impreuna in casa lor si ea e la mine in vizita de n-spe ori pe zi. La inceput ma deranja, dar treptat, am invatat sa o "exploatez". Adica, i-l pasez pe Razvan, cand vine ma apuc de facut mancare, curatenie, etc si recunosc ca ori scurteaza vizita, ori pune mana si ma ajuta. A invatat in timp ca o ascult, o las sa vorbeasca si ca fac pana la urma ca mine. Dar totul se petrece calm, usor, fara sfortari din partea mea, nu ma mai ambalez si nu ma mai supar. De fapt eu de felul meu sunt foarte calma si nu suport iesirile nervoase si sa ma stresez inutil. Incerc sa ma pastrea radioasa, ca Razvan sa nu aiba parte de nici un fel de tensiune negativa. Am ajuns astfel la o relatie amicala. Oricum, o simt ca vrea sa ne intelegem bine. Eu fac dulciuri des si ies bune, asa ca e lipita de mine in weekend cand le fac, ca e o mare pofticioasa.

A fost frumos la petrecere. Am primit multe hainute si jucarii. Razvan a aratat tuturor cat e de sociabil si de dragutel. Sunt asa mandra de el.
Mai nou se lipeste de mine, ma trage de pantaloni cand fac treaba si nu il bag in seama si asa imi aminteste ca mai vrea un pic pupat si smotocit. Sau cand il iau in brate, ma strange de gat si ma dragaleste in felul lui. De fapt, ultimile seri asa l-am si adormit, imbratisandu-ne. Iubaretul mamei!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

monicabo,oaana,carlav...saru'mana
ce sa zic,ieri am fost la o clinica privata caci doctora nu era de servici si bineintels ca ne-a dat antibiotic,ceclor,plus ca mor de nervi,la temperatura de 38 cu 6 i-a facut algocalmin,o jumatate de fiola...asta e,treaba e consumata.antibioticul nu i l-am dat,merg in juma de ora sa vedem ce si cum,singura problema e ca nu cedeaza temperatura dupa nurofen si supozitor cu paracetamol,azi-noapte am stat doua ore si nimic...vedem azi.

aaa...neatza,scuze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

musso, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

buna fetelor,

eu nu am mai scris de foarte mult timp , dar sa stiti ca printre picaturi si cand am putut v-am citit si imi sunteti tare dragi.

Nu stiu daca vreuna dintre voi se confrunta cu aceeasi problema ca si mine: eu de cand am nascut nu am mai avut menstruatie. Nici nu am alaptat . Am fost la control ginecologic si mi s-a spus ca din punct de vedere ginecologic totul e ok. Bine, bine, dar eu de 1 an si patru luni nu am ciclu...Poate puteti sa-mi dati voi o idee...
Va pup dulce si eu si mihnea

Mergi la inceput