Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)
Raspunsuri - Pagina 7
ddanagh spune:
Oana la multi ani pt Sf Tati (vezi e unul dintre cei mai buni tatici de vreme ce are titulatura asta) si La multi ani pentru toti sarbatoritii zilei de Sf Mihail si Gavril.
Noi am fost plecati de joi la niste prieteni cu bebe de 1 an si cu ditamai casa in care Daria a alergat non-stop. A fost o fericire pe capul ei cu atatea jucarii noi in jur. Acum am ajuns acsa si-si face inspectia la jucarii.
Ma uimeste ca a inceput si se impinge in picioare si pune in miscare masinutza pe care sta in fund. Reusea de ceva timp insa acum chiar merge asa toata casa, nu mai e nevoie sa o imping eu.
In plus, i-am luat din Ikea niste paharutze de se pun unul in altul, de la mic la mare si ma mira ca daca nu intra unul il scoate pe celalt deja pus si incearca asa. Bineinteles ca nu-i iese mereu insa oricum pe mine ma mira reflexele pe care le are.
A inceput sa puna de toate pentru toti in pantofi . Cum prinde un pantof cum il umple cu ceva. Adi si-i tine pe balcon si o mai las si pe Daria pe acolo. Intr-o zi, cand sa plece la servici avea pantoful plini cu butoni din aceea de plastic de se pun sa acopere gaurele facute de suruburi. Nu stiu unde/cum le-a gasit pe balcon fara sa o vad. De pufuleti nu mai zic.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 6 saptamani.
estecri spune:
Monica Mihnea al meu este bine , avem 8 dintisori si 4 maselute si cred ca zilele astea iese si un canin. Avem nopti nedormite (treziri din 2 in 2 ore) si nopti dormite tun(de seara pana dimi) . A avut laringita , si a luat augmentin(s-a facut bine in cateva zile) . Tratamentul cu augmentin i l-am dat pana la 7 zile. In rest toate bune, are perioade si perioade ...cand e mai bine cand plange din te miri ce si atunci imi vine sa "ma iau cu mainile de cap". Cand e agitat noaptea dorm cu capul pe birou la serviciu. Sunt la a 4-a bona angajata dar Doamne ajuta tanti pe care o am acum este pe " sufletul meu". Este posibil ca in urma cezarianei cand m-au curatat sa se fi lipit uterul si din cauza asta sa nu am CM?
Doctorii la mine in Tg Jiu sunt varza si trebuie sa-mi fac curaj sa ajung intr-un oras mai mare sa vedem ce se intampla pentru ca de la un timp parca sunt foarte nervoasa si-mi sare mustarul din orice...
Vreau sa felicit proaspetele gravidute in primul rand pentru puterea si curajul lor...
Va pup dulce
ddanagh spune:
Si vroiam sa o mai laud cu ceva pe gospodina lui mami - cum gaseste o hartie sau ceva scame mai mari le duce la gunoi, deschide usa dulapului, ridica capacul de la gunoi, pune gunoiul si apoi tranteste cat poate ea de tare usa. Asta nu se mai pune.
Si fiindca am laudat-o destul, o si cert un pic. Nu vrea frate sa zica nimic eligibil. Am ramas la stadiul de baaaaaa de la bau ca fiind singurul cuvant. Eu zic ca-i genetic ca sora-mea si cumnata-mea au vb la 2 ani. Asta asa sa ma incurajez.
ddanagh spune:
am stat si m- am gandit si cred ca as putea adauga ca si cuvinte " ata" de la asta cand intreaba ceva , faptul ca imi raspunde f clar cu " da" cand o strig si restul o bebeleasca chinezeasca.
Simo78 spune:
Dana mare grija la harnicia Dariei...si eu ma bucuram de ecologistul asta al meu, tot asa arunca la gunoi si pune la loc capacul de nici nu stii ca a fost pe acolo. Eram tare mandra! Pana i-a auncat sotului telefonul, si pana sa ne sesizam noi am dus si gunoiul la ghena . Deci tati are telefon nou, desi la noi nu a fost Sf.Tati
Simo mami de Matei
Poze noi
musso17 spune:
ne-am intors si noi,eruptie dentara,gingie umflata si un pic de rosu in gat dar nu necesita antibiotic,slava Domnului..nurofen la 8 ore intercalat cu ceva paracetamol,i-am luat calpol dar paca nu e ca panadolul...sau m-oi fi obisnuit cu asta.
cafera,mychgydutza,saru'mana.
ddanagh,cred ca cea mica se pregateste de sf.Nicolaie de baga diverse in pantofi..haioasa foc.
ce de probleme cu soacrele,eu nu-mi mai spun parerea caci imi da impresia ca ii acorda prea multa importanta
estecri spune:
eu am patit-o cu fi'miu cu cheile de la birou si de acasa. Am intors toata casa cu fundul in sus , si apoi ne-am dat seama ca Mihnea facuse" curat" . Deci, tot ce prinde arunca in gunoi, in cada, in WC. Daca ai noroc sa-l prinzi e ok, daca nu...cumperi altele.
Din vocabularul lui fac parte: mama, tata, apa, papa, minea(mihnea), atu(altul- cand vrea sa arunce cu pietricele in apa sau sa puna mai multe jucarii intr-o cutie, etc) oena(lorena), ana, dida(numele mamei mele), deta(geta - soacra-mea) tite( tate- sani si ma cauta , imi baga toate jucariile pe sub tricou), ham-caine, mau-mau(pisica , motan) da-da (raspunde cand bat in usa sa intru la el in camera)si multe alte cuvinte pe care numai el le intelege.
estecri spune:
si in privinta soacrei mele: jos palaria! E super tare!E mai apropiata de mine decat de mama. Eu am noroc ca vrea sa stea cu mine(apartamentul ei este gol) . Gateste , face curat si vinerea si sambata noaptea doarme cu Mihnea ca sa ma pot eu odihni. Oricum i-am zis ca daca se muta de la noi pleaca la pachet: cu mine si cu cupilu'. Si te gandesti ca are si ea serviciu(pleaca la 5,30 dimineata si ajunge pe la 17 seara acasa). Si ca sa va dati seama : cand intra in casa nu-i trebuie nici mancare , nici odihna , e direct la fi'miu si smotoceste la el. E un ajutor foarte mare pentru mine si de multe ori fac echipa cu ea pentru al convinge pe sot de ceva...
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui estecri si in privinta soacrei mele: jos palaria! E super tare!E mai apropiata de mine decat de mama. Eu am noroc ca vrea sa stea cu mine(apartamentul ei este gol) . Gateste , face curat si vinerea si sambata noaptea doarme cu Mihnea ca sa ma pot eu odihni. Oricum i-am zis ca daca se muta de la noi pleaca la pachet: cu mine si cu cupilu'. Si te gandesti ca are si ea serviciu(pleaca la 5,30 dimineata si ajunge pe la 17 seara acasa). Si ca sa va dati seama : cand intra in casa nu-i trebuie nici mancare , nici odihna , e direct la fi'miu si smotoceste la el. E un ajutor foarte mare pentru mine si de multe ori fac echipa cu ea pentru al convinge pe sot de ceva... Sorina mihnea ionut 13 iulie 2007 |
Te superi pe mine daca eu cred ca doarme cu nepotul nu pt a te odihni tu, ci pt a avea o noapte placuta al sau fiu? Pupici! Sa nu ma fugaresti. Hi, hi!
ddanagh spune:
Estecri felicitari pt soacra din dotare. E bine de stiut ca se poate si altfel.
M- am intrebat de mai multe ori ce mai faceti? Eu v- am retinut ca aveam acelasi dr.