Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Simo, eu cred ca micutul Tetei a simtit ca- i momentul pt o surpriza pt tati.
Sper sa nu- i treaca si Dariei asa ceva prin capsuor.
Pe mine m- au sunat de la dispensar sa vin pt ROR, i- am zis ca nu vreau sa il faca si mi- a zis bine dar ca o sa i- l treaca ca si facut pt sanipid. Si asta a fost.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am pus niste poze,noi..dar noi(parintii) nu mai aparem,plus ca am sters pe cele in care mihnea apare gol,am vazut ca au aparut ceva probleme la pepenasi si am decis asa,nu ca as fi vreo vedeta,dar e bine sa fii precauta[:D

http://community.webshots.com/user/georgianamoldoveanu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

As vrea si eu sa fie asa usor cu ROR-ul... Doctorita Sabinei nu e la policlinica, ci are cabinet particular si e complicat cu vaccinurile astea gratuite, asa ca mi-a zis sa fac rost de o serie de ROR sa scrie acolo in registru. Daca ma poate ajuta cineva, pls PM!

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna!
Multumim tuturor pentru urarile facute de Sfintii Mihail si Gavril si imi pare rau ca nu am intrat la momentul potrivit sa va multumim. Noi am fostr foarte aglomerati pentru ca am tras tare sa termin camera lui Mihai pana la onomastica lui, am avut musafiri vineri, iar sambata am fost la o nunta. Deci program extrem de incarcat. Sunt super obosita , dar recuperez eu zilele astea cumva.
Petrecerea pentru ziua noastra a fost draguta, am avut invitati si copii si adulti, iar Mihai a fost in elementul lui. A inceput sa spuna multe cuvinte si de cele mai multe ori repeta ceea ce-i cer, chiar daca le stalceste , spre amuzamentul tuturor.
La nunta l-am luat si pe el vreo 2 ore -pana la ora 10 seara- si spresurprinderea mea a fost in elementul lui.A dansat in mijlocul salonului singur sub privirile tuturor, a fost filmat de multe persoane si s fost aplaudat la final la scena deschisa! L-am imbracat in frac si arata ca un mic tenorO sa pun poze.
Cafera, o sa pun poze cu camera lui deseara ca acum sunt la mama.
Andreea, felicitari pentru sarcina si multa sanatate.
Ghinetz, ma bucur ca te citesc din nou, sper sa ne scrii mai des!
Monicabo, nastere usoara si rapida! Am vazut pozele de la intalnitea cu Anto si copiii mi-au placut mult.
Va pup si revin mai tarziu!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Musso17, care e treaba cu problemele de la pepenasi?

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mi a,am inteles ca e legat de o fosta iubita a lui dani otil,cel de la neatza,de pe antena,fetei i s-au luat poze,inclusiv citate din ce a postat pe DC si pblicate intr-un ziar...fetele de acolo si-au sters link-urile cu poze,si-au schimbat parola la mailul comun...oricum cam anapoda situatia,se crede ca e cineva de pe respectivul topic...avand in vedere ca pozele postate de mine pe webshots sunt publice,oarecum imi asum orice s-ar putea intampla,din pacate nu sunt familiarizata cu respectivul site,am intels ca albumul poate fi facut privat si apoi data invitatie pentru cine vrea sa-l vizualizeze,dar deocamdata raman asa caci nu ma ajuta tehnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

uuuuuuuuuuu, ce liniste p'aci...... bate vantu!!!!

ce faceti de sarbatori? stati acasa? plecati in Bahamas? pe Luna?

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Beeeeyyyy! Mychydutza nu pleaca nimeni PE Luna daaaaa?

Si apropos semnatura ta e belea, am ras cu sotul cand am citit-o.

Oana/ghinetz tare mult ma bucur sa te recitesc, nu stiu ce probleme ai avut insa sa stii ca m-am gandit la tine. La multi ani sotului de Sf Tati.

Estecri/Sorina bine ai revenit. Am o prientena care are probleme cu menstruatia si nu ii vine si ca sa ii vina ia pastile contraceptive.

La multi ani pentru Mihail si Gavril! cu intarziere tuturor sarbatoritilor

Dana nici Lis nu mai zice nimic, zicea mama, tata, pa si cateva sunete englezesti acum nimic. In plus nici nu deschide gura bine ci bebeluseste inganat asa. Haioasa cu umplutul pantofilor.

Simo sa stapaneasca sotul sanatos mobilul.

Noi suntem ok, cu mama pe aici, m-am mai odhinit insa intrevad deja problemute ca mama sta nonstop dupa kurul lui Lis, poate sunt eu nebuna insa consider ca un copil trebuie sa mai aiba si timpul lui de joaca in singuratate, de sunt ele 5 minute, bune si alea. Iar ea e mereu in sufletul ei, chiar de se joaca frumos. In plus incearca iar sa faca pe servitoarea pt Cosmin si tare ma oftic ca el e invatat sa isi puna singur sa manance cereale dimineata, sa isi aduca singur hanoracul de sus, etc. In fine imi musc limba si tac sau incerc sa ii zic frumos.

De sarbatori merg la un restaurant misto Mychy numit...ACASA. Unde sa merg fara puii mei?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

nu pot sa incarc pozele in albumul Picasa!!!
Imi zice ca a esuat conectarea si sa incerc mai tarziu! Aveti idee care e problema?

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Simo, merci de atentionare, ca si Andreea arunca diverse pe la gunoi, dar deocamdata doar ceea ce trebuie: pampersi, hartiute, bonuri etc.
Dar o sa fiu atenta, caci pune mana si pe telefoane, chei, etc, dar (inca) nu le-a aruncat. Sper sa nici nu o faca

Michy, noi anul asta stam acasa, cu 2 copilasi suntem cam nedeplasabili... vedem la anul.
Anul trecut am fost la niste prieteni, cu copilul si patutul ei dupa noi. Andreea a dormit aproape toata noaptea si noi am chefuit

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 39+ Ana Maria

Mergi la inceput