Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele!

Ne-am intors duminica din calatorie, dar, plina de energie, am smotruit in toata casa si nu am reusit decat acum sa citesc. Ma gandeam ca o gasesc pe Monica cu Ana Maria in brate, dar vad ca se lasa asteptata. Tinem pumnii stransi!

Fetele mele sunt bine, dupa vantul de la mare nu au facut nici un hapciu, sotul zice ca era cu aerosoli, deci medicinal.

Anto, iar boala? Sanatate multa!

Mihaela, nma, musso, sanatate multaaaaaaaaaa.

Luna, tie iti cant asa: las-oooooooooo, mai, las-oooooooooo,
las-o, mai, ca merge-asa
ne-am obisnuit cu ea....

Ghinetz
, esti dementiala! Sotul tau stie? Felicitari! Am salivattttttttttt....Te rog mult sa-mi explici cum impachetezi strudelele cu mere. Mi-a si placut "calareala" baietilor; tu faceai strudele atunci?(glumesc, desigur, ca sa te inveselesc, desi cred ca nu mai e cazul pt ca ai iesit din borcan)
Si Alexia stia multttttt mai multe la varsta Ilincai.

Mamii
, nu-ti strica relatia cu sotul, iubitul pt soacra. Te rog mult!

Mi_a, mor de nerabdare sa vad camera.

Maiiiiiiiiiii, fetili, sa stiti ca de la orele 2 pana acu am calcat. Dar cu philips azur. De, am fier de calcat nouuuuuuuu si frumossssssss si calca bineeeeeeeeeee. Pe asta nu-l dau la soacra sa calce ca e prea frumos. Calc numai eu cu el, sa vada barbatul cat is di gashpadina.

PS Sa nu-mi plangeti de mila ca nu dorm la orale astea. M-am culat o data cu fete, adica la 20.00. Cat era sa dorm. La 2.00 eram...buna de calcat. Hi, hi! Va las si va pupez!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Dupa atata treaba de asta noapte, te-ai si trezit deja, Cafera ?

Ce face Monica? Tot pe baricade?

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna dimineata. Si o pentru voi. Sau un ceai cu lamaie.

cafera deci un "azurel" de ala imi trebuie si mie ca sa scap de teancul de rufe ce trebuie calcate? Sau e suficient putin curaj sa ma apuc de ele? (A! Esti sigura ca mai ai un fier de calcat de rezerva si pentru soacra? Pai eu tocmai ii explicam "lui" mamii ce frumos ne-ai invat tu sa ii facem timpul cat mai placut soacrei cand vine in vizita asa, netam-nesam, si tu nu o mai lasi sa calce???) (paranteza nr. 2: pentru strudel m-am inspirat de aici)(paranteza nr. 3: si zi asa, sunt dementiala!?!Pai sa-i spun si sotului, pare ca a cam uitat)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Ghinetz, sa stii ca la ocupatul soacrei nu am renuntat. Nu pot pentru ca daca lasi garda jos, te ocupa ea pe tine. Deci cu mamii ai procedat ok. Dar fierul asta nu i-l dau ca aproape calca singur si mi-e drag de numa, numa. Si da, ti-l recomand ca la starea de euforie pe care o vei avea ca ti-ai luat un lucru nou, sigur dai gata toate hainele necalcate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza

mai cafera tu esti de invidiat doamna draga,eu una nu m-as trezi PENTRU NIMIC in lume la ora 2 ca sa calc ..Ce pot sa zic FElICITARI..
Cat despre soacra ce sa-i fac mai clachez si eu cateodata...

oana/ghinetz eu nu ma mai uit la ce bunatati faci tu ca ...mie nu are cine sa imi faca.Dar promit solemn ca daca vin prin ro si ma perind prin tara...iti scot copii la o inghetzata si pe tine te las sa faci dulciuri

Antoanela mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata
Tot prin zona suntem. Nu s-a declansat nasterea inca.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 39+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

neata si de la noi!

Monica multumesc pentru raspuns , sa stii ca eu cred ca ai dreptate si de acolo mi se trage ...Ma duc la un medic... - galerie si de la noi!!Tinem pumnii!

Ziceti-mi si mie ce se intampla cu pampersii astia ? ca de 1 luna fi'miu e ud pana la ceafa noaptea si trebuie sa-l schimb de 2 ori pe noapte...innebunesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineatza.
fetele,are kk moale dar nu se absoarbe in pampers ca sa nu mai ramana nimic la suprafata,n-are mucus,dar miroase urat...vad ca e mai bine,i-am data seara biotics si niste praf de smecta,i-am facut de papa mar copt cu cereale de orez,oricum ieri a fost din cale afara de marait,a dormit bine azi-noapte si vad ca are o stare buna.acum l-am schimbat si tot moale face,dar nu-mi pare diaree.

ghinetz,ii dau spanac cumparat din super market,vista star...cred ca asa se numeste,e foarte bine maruntit si-l mananca cu pofta,ii pun si usturoi,rosii si pestele,le fierb la foc mic si mult.
tare bine arata strudelul,eu sunt mare fan,zilnic imi cumpar de la patiserie.

mychydutza,brazuca,nma,ghinetz,cafera,antoanela...multumesc de informatii si sustinere...sper sa ne fie bine,la toti.

va pup,ma duc la targ...de tzoaleeee,ca si asa am fost sfatuiti sa ne retinem la cheltuieli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

ghinetz , eu am mai gasit spanac si pe piata (1 leu- legatura) . Il fac cu lapte . Fi'miu e incantat. Peste i-am dat pastrav si stiuca. Ii mai dau ficatel de pui cu cartof si cu un pic de unt (toate amestecate) si nelipsita supa crema de legume. I-am mai facut si ciorbita de rosii.
Altceva nu mai stiu ...poate imi mai amintesc

Mergi la inceput