Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salve!

cafera, tu ma uimesti pe zi ce trece! harnica mai esti! ai trebui clonata. banuiesc ca soacra ta nu ar fi de acord.....
eu inafara de camasile sotului nu mai calc nimic.

andrei e tot mucos, stranuta de zor si-si azvarle mucii cat colo! m-a disperat. macar a dormit azi noapte! afara nu pot sa-l scot asa ca-mi manca creierii si azi.

musso si andrei are scaune moi.....eu dau vina pe mancare ca el bea mult iaurt si poate si de aia. sanatate va doresc.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ce vreme urata...am fost la targ,s-a organizat doar in 4 locatii,nimic de incaltat pentru copii,ma interesa,dar i-am luat mocasini pentru casa si strampi.pentru noi am luat o pilota din bumbac cu 4 piese,arata super si am dat 14o ron,zic ca e bine.

acu ma apuc de o praji cu mere si aripi la cuptor ca ne vin nasi in vizita.

mychy,mihnea mananca multe fructe,cred ca de aici i se trage,oricum sucul de portocala nu-i lipseste.aspira-l bine pe puiut,si eu am tras cam o saptamana cu mucii lui,mai ales ca se infunda si la un momentdat nu aveam ce sa scot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna !
Imi pare rau ca sunt atatia puiuti bolnaviori. Ii pup pe toti si mamicilor le doresc rabdare.
Cafera, ma uimesti pe zi ce trece! Cum poti sa faci atatea? Tu nu mai dormi? Imediat pun si pozele.
Ghinetz, ma bucur sa te citesc din nou. Baietii sunt minunati!
Mai fetelor, voi sunteti adevarate maestre in bucatarie! Salivez citind ce bunatati faceti!
Monicabo, suntem cu ochii pe tine!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

musso, ai grija cu sucul de portocala, mai ales acum cand e sensibil cu burtica...eu nu i-as mai da cel putin pana isi mai revine cu kk...multa sanatate. Marturisire: te admir(si cred ca nu sunt singura) pentru calitatile tale gastronomice, dar mai ales pentru cat de des gatesti.

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Poze cu camera lui Mihai incepand de aici:

http://picasaweb.google.com/emihaitza/1213Luni#5267477479469086754

Mihai si mami

Mergi la inceput

Poze de la nunta de sambata:

http://picasaweb.google.com/emihaitza/Nunta8Nov2008#5267481858869894674

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

De asemenea, te admir si pe tine , oana, arata super somonu ala...
Cafera m-ai inspirat cu fierul de calcat , am si uitat sa ma documentez, imi aduc aminte ca imi trebuie unul nou atunci cand trebuie sa calc...
Monica, ne tii in suspans...nastere usoara!
Si nu in ultimul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

greieras,stiu ca sucul de portocale provoaca aciditatea,dar il dau pentru vit c,insa cred ca o mai raresc,ai dreptate.
marturisire:e singurul lucru pe care il fac cu placere dintre treburile casnice,dar sunt de departe o novice...uite coca pentru minipiza postata de xerxe nu mi-a iesit ,iar acu ma chiombeam la strudelul lui ghinetz,incercand sa descifrez cum ia forma respectiva...dar m-am prins,greuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.Va invit la musaca si prajitura buna buna,acusi va pun poze.
Eu l-am intarcat pe Aaron,gata,ca nu se mai putea,primele duoa nopti a facut panarama mare,apoi mai putin.

Eu imi dau demisia.Iosua a adus iar viroza,cred ca e a cincea oara de cand a inceput gradinita.Il tin acasa cu Ketof,vitamina C,osscillo...si sper sa nu ia si Aaron.A,si azi i-am facut exudat,e normal sa primesc rezultatul dupa 5 zile?
Asa,si am fost sa-i cumpar geaca lui Aaron,nu i-am putut gasi nimic in orasul acesta mic,numai de fas si proasta calitate,dar nici nu ma duc in alt oras numai dupa geaca...nu stiu de unde o sa-i iau...Si tot off-topic nu-i gasesc nici lui Iosua caciula cum trebuie,numai de penea,mohair,etc.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, arunca un ochi si la Bazarul pentru Sonia, poate gasesti ceva pentru copii care sa-ti placa si sa fie altfel decat la tine in oras.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128441&whichpage=1

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput