Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ghinetz bine-ai revenit. Ti-am admirat baietii, mamaaaa ce veselie e la voi in casa.

mi_a faina camera lui Mihai, foarte luminoasa pase. Nu s-au inverzit toti la nunta de invidie ca ai fost insotita de asa un cavaler?

Fiica-mea e racita si-n darnicia ei mi-a dat si mie raceala asa ca ma tratez cu lamaie. Gata trebuie sa-i iau aparatoare mai joasa la pat ca mi-e tot mai greu sa ma aplec peste marginea originala ce-o are la pat, eu sunt scunda,patul inalt . Nici nu mai stiu de cand o chinuie pe Sophie premolarii de jos, cred ca de doua luni aproape si tot nu ies, fiind si racita acum e maraita si indispusa . Are nopti cand ne trezeste de 7 ori pe urma cateva cand ori doarme pana dimineata ori ne trezeste o data max de doua ori. Ieri noapte la 12 s-a trezit si avea chef de joaca asa ca am fost chiori de somn si eu si sotul.

Sanatate strumfilor bolnaviori, of vad ca a inceput sezonul de raceli si ale rele in forta.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Timi, intradevar, Mihai a fost vedeta serii.Cui nu i-ar placea o asemenea minune?. Va doresc multa sanatate si sa va simtiti bine cat mai curand! Si eu stau cam prost cu trezirile din noapte, cred ca tot de la dinti fiindca s-a inflamat gingia de la incisivul lateral dreapta sus.

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mi a,ce camera frumoasa!iar baietul este mortal,absolut superb frac,cred ca asa se numeste...de mami numa zic,mandra,frumoasa si asortata cu barbatelul.

oaana ce praji ai facut?strudelul?

eu am terminat cu bucatareala,am facut si pentru noi si pentru nasi...am facut supa crema,a iesit buuuna de fii-miu s-a lins pe botic desi tocmai ce papase.

o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oanaa, fii barbata! si andrei e mucos rau, nu ma lasa sa ii pun ser in nas si pace. trebuie sa ma urc pe el, sa-l imobilizez si doar asa pot sa-i pun ceva. nu mai zic ca urla junmate de ora dupa si mucii sunt la loc. pt ce ii dai KETOF? mi-a adus si mie soacramea .........ca e ea mai desteapta.....acu vad ca e si ragusit, asa parca are ceva in gat, zici ca e tabagist. se sufoca, se inneaca.........nici nu stiu ce sa-i mai dau.i-am dat STODAL, galbenus frecat cu zahar, ii fac sirop de ridiche.....daca ma duc la dr sigur ii da antibiotic. si colac peste pupaza ii mai iese si o masea. saracu! of, pana trece iarna asta..........
mia, f frumos ce ai facut tu acolo...........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Musso, Mykhy, va multumesc pentru aprecieri! Si efortul a fost pe masura, sa stiti!
Mikhy, daca nu aveti probleme cu diareea, galbenusul e mai bun frecat cu miere( si mai sanatos, desigur). Nici nu vreau sa ma gandesc ce e pe capul tau! Macar a venit sotul din strainataturi?

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mi- a aratati superb, mai mult ce pot sa zic?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

buna dimineata, si dau si !
Sa aveti o zi minunata azi!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumim, greierash!
Eu ma simt bine de vreo doua saptamani, de cand Razvan are si reprize de 2-3 ore, nu numai de cate ora, ma simt mai odihnita ca oricand!
Si vesela si optimista si recunoscatoare Domnului ca am un pui sanatos, voios si iubaret foc.
Am facut si eu ieri supa crema de legume si tare mult i-a placut lui Razvan. Multumesc de idee, nu mai stiu cine a pomenit prima oara de ea.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

neata si de la noi!

vin cu drag la cafea si spre rusinea mea si o

Sanatate multa copilutilor cu probleme ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna dimineata.

Vreau si eu reteta de supa crema de legume. Azi fac un pilaf cu legume, dar pentru maine. A! Si poate imi dati un pont cum faceti ficatul sa pape si copilasii, ca lui Victor nu prea ii place. Eu l-am fiert in lapte si i l-am servit cu piure de cartofi. Sau l-am mai pus cu legume la cuptor. E drept, el nu e fan carne de nici un fel, doar in ciorba ce i-o mai ascund. Asa ca poate gasesc o modalitate sa-i "ascund" si ficatul.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput