Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)
Raspunsuri - Pagina 15
ghinetz spune:
Mychy, Andreiul bolnavior. Eu zic totusi sa nu stai fara sa il vada un medic. Poate e chiar nevoie de antibiotic. sau poate nu? Nu poti discuta cu dr tau asta? Eu am intrebat-o mereu daca e chiar cazul sa-i dau antibiotic, si mi-a explicat de fiecare data. (bine, lui Victor i-am dat doar o data pentru raceala si o data cand cu operatia de la deget). daca zici ca e ragusit nu e bine. sa nu fie o laringita, or cu asta chiar nu e de glumit la copiii mici. Sau poate sunt doar secretiile nazale care ii ajung in gat. Un doctor insa isi da seama cel mai bine.
Nu stiu, dar mi se pare aiurea sa privim doctorul asa, ca pe un fel de bau-bau de care trebuie sa ne ferim pe motiv ca da antibiotic.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
xerxe2005 spune:
Nu stiu exact reteta oficiala. Eu am personalizat-o asa: am fiert morcovi, ardei gras, telina, cartofi, dovlecel, conopida, cateva felii de bostan galben, o rosie, ceapa. Cand au fost fierte, am pasat legumele, le-am pus din nou in zeama, am completat cu 150 ml lapte, am pus sare, patrunjel verde, marar, am mai dat cateva clocote si gata. Pofta buna, puisor!
Razvan Gabriel
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xerxe2005 Nu stiu exact reteta oficiala. Eu am personalizat-o asa: am fiert morcovi, ardei gras, telina, cartofi, dovlecel, conopida, cateva felii de bostan galben, o rosie, ceapa. Cand au fost fierte, am pasat legumele, le-am pus din nou in zeama, am completat cu 150 ml lapte, am pus sare, patrunjel verde, marar, am mai dat cateva clocote si gata. Pofta buna, puisor! Razvan Gabriel |
Yami!!! "Suna" delicios.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
cris_m spune:
neatza si de la noi, dupa o luuunga absenta motivata de balamucul de la serviciu(schimbul I) si de alergatura de acasa(schimbul II)
va citesc in schimb cu drag...si crestem odata cu voi;
ioana este izvor de energie si de veselie,vorbareata si haioasa.
monica, nastere usoara
felicitari si celorlalte fete care asteapta cate un bebe
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
CarlaV spune:
La 7:58 am primit sms de la Monicabo:
"Am nascut. Fetita are 2890 gr si 50 cm. Totul a fost super rapid. Suntem bine."
Felicitari, de 2 ori mamica! Sa fiti sanatoase si sa te bucuri de comorile tale. Astept detalii .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
estecri spune:
felicitari si de la noi!! Bravo , monica!Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata.Pupam dulce mamic!
Eu ficatelul il combin ori cu iaurt, ori cu cartofi si un pic de unt. Pentru mihnea este foarte important sa fie ficatul foarte bine pasat(asa ca este singurul pe care il mai bagam in blender).Daca il dau in manuta asa simplu nu il papa.
greierash spune:
Felicitari monica ! Sa fiti sanatoase amandoua, sa ai laptic, sa fiti ferite de colici, etc... Bravo mamica curajoasa ce esti!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
brazuca25 spune:
Neatza fetele! Mai dar ce bucatarese talentate sunteti! Mi-ati dat idei cu supa crema ca si-asa Deni cam incepe sa faca nazuri la supica. In ultima vreme mi-ati cam facut pofta de gatit asa ca se crucesc ai mei ca fac in fiecare zi cate ceva bun. Ieri am bucatarit la niste saratele de care Deni a zis ca sunt "miam-miam" si care pana seara nu mai erau. Azi ma avant la niste ciorbica de perisoare.
Mi-a picat cablul!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
CarlaV spune:
Aseara dupa 22 vorbeam cu Monica si zicea ca nu are nici un semn. Dimineata la 5:20 nascuse. Asa nastere rapida mai zic si eu, bravo!
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"