Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)
Raspunsuri - Pagina 11
ghinetz spune:
Musso, multa sanatate! Nu stiu ce sa fie, dar e bine sa faci analizele de care ziceai ca sa iti iei de grija. A! Voiam sa te intreb: spanac de unde si de care cumperi? As manca si eu si as da si la copii.
Hai sa va servesc cu medalion de somon gata de pus la cuptor, iar aici gata de mancat, asta cand se trezeste Victor. Azi e tare marait. In sfarsit iese si cel de-a patrulea canin. Gata! Ne-am scos, daca scapam si de asta!
Si niste poze noi cu noi
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
brazuca25 spune:
In sfarsit reusesc si eu sa mai intru. Mi-a fost dor de voi!
musso17 enterocolita din cate stiu eu se manifesta cu scaune apoase si care miros ffff urat. La Deni scaunele au fost "explozive". Tasnea kk de zici ca era fantana arteziana. Nu stiu daca asa e la toti dar pt mine asta inseamna enterocolita. Pungute de urina gasesti la farmacie, si cred ca stau mai bine la baietei decat la fetite. La noi e show mare pana o umplem.
ghinetzma bucur sa te recitesc si sa iti traiasca sarbatoritii.
monica bag si eu poate o convinge pe Ana Maria sa iasa.
mychy pt Andrei racit.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
nma spune:
Musso la Andra enterocolita s-a manifestat exact cum spune brazuca. Cu un regim strict am scapat repede.
Eu in punguta nu am reusit sa ii iau urina asa ca am apelat la olita. Dupa multe incercari a reusit sa faca dar foarte putin.
Sanatate multa!
Oana ce bine arata. Ar trebui sa ne trimiti la pachet cate o portie.
Eu pt pusti am cartofi cu pui la cuptor (e de fapt o amestecatura de legume) si cioeca de perisoare (pui cu vita). Pt noi am facut varza cu ciolan afumat.
salvati-i inima lui Robert
Nico, mami de Andra si Alex
poze
mychydutza spune:
ooof, n-a dormit la pranz, sta lipit numai de picioarele mele, plange intr-una, nu vrea sa mance, e fornait, stranuta.....
musso, eu zic sa nu te grabesti cu mersu la dr, mai degraba e de la eruptia dentara. daca e diaree, trebuie sa puta naspa rau si sa aiba mucoasa in scaun, asa ca albusu de ou. incearca sa-i faci ciorba cu morcov si orez, sau pilaf. imi dau si eu cu parerea
ghinetz, ce figura de "veveritoi obraznic" are fiitu al' mic. eu asa ii zic lui andrei. ma uit la el si parca seamana un pic ......la ochi. in poza asta, zici ca-i "cipandel".parca tu intrebai de ce mai gatim....i-am facut ieri supa crema de conopida si pui cu smantana.
of, ma dispera RADET-u asta. dupa ce ca e asa frig afara, am caloriferele caldute. si cica azi dim au fost 0 grade. de ce naiba n-or da caldura ca lumea, nu stiu. m-am saturat sa tot pun caloriferu alectric pe care mi l-a trantit andrei de cateva ori pe jos.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ghinetz spune:
Mychy, si eu am zis deseori ca puiutii nostri seamana. Si cu Andrei al Nonnei. Si cu Miruna a Liei. Nu stiu de ce, au ei ceva in comun.
ghinetz spune:
Gata, azi mi-am facut norma si am si recuperat. Cum ziceam, am stat cu ochii impletiti, cand aici, cand in bucatarie. Acum da semne "veveritoiul" ca se trezeste. Mergem sa papam peste si apoi o tura de bloc, asa, de incalzire. Va . Ne mai auzim.
brazuca25 spune:
mamii, karli unde sunteti?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
monicabo spune:
Ghinetz, brazuca, mersi pt agitate
Ghinetz, plimbare placuta! Noi am fost pe afara, in parcul de langa noi, pe care l-au reamenajat (deh, ca e campanie electorala) si ne-am dat in toate cele corespunzatoare varstei.
Acum dormim
Eu am mai pregatit ceva lucrusoare pt cea mica, am o gramada de body-uri de la Andreea, dar i-am mai cumparat Anei Maria, bluzite cu maneca lunga si pantalonasi lungi. Pt Andreea nu am avut asa ceva pt 0-3 luni, ca nascuta vara, nu stiam cum sa o tin mai aerisita. Acum e alt anotimp.
Nma, la medic urmeaza sa merg la nastere, sau daca nu nasc pana pe 15 cand expira termenul, trebuie sa iau legatura cu el, sa merg sa ma vada. Ultima data am fost la inceputul lunii, si era totul in regula. Am termen intre 6-15 nov, mai apropae de data de 15 cf eco (6 nov era cf CM)
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 39+ Ana Maria
mamii spune:
gata fetele am citit am revenit
va multumesc la toate pentru sfaturi ().Uneori ma enervez aiurea adica acu chiar nu era cazu sa ma enervez asa...dar ...nu ma pot abtine ma scoate din sarite cateodata..am si eu momentele mele si cand imi e lumea mai draga...se baga si ea in peisaj..ufaa asta e..
eu am mai gatit: supa crema de legume cu morcov cartof o ceapa(doar la fiert)dovleac (bostan) smantana si ou(reteta de la shefu bucatar domnu tata socru),supa de galusti,pui in sos rosu si piure langa, paste cu mazare si smantana de gatit .. si daca mai imi amintesc ce am mai facut saptamana asta ce a trecut va mai zic..aaaa si azi am facur varza
monicabo iti tin pumnii stranshi stransi si ma gandesc la tine!!
Tare as vrea si eu o burticuta dar mai ashtept...
Un alt off ar fi ca nu imi gasesc de munca...
Luna nu te mai enerva cu mama ta
oana e mortal ''cipandel'' si imi plac tare mult genu ala de shosete.Sa intelegem ca Victor e invingator?sper ca ti-au trecut supararile
Gata ma trage plodu de picioare...
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Oana, mersi mult de urari.
La fel si pt Victor al tau, La Multi Ani, sa fie sanatos si fericit alaturi de fratior si parinti.
La Multi Ani tuturor celor cu nume derivate din Sf Victor.
Musso, Michi, sanatate la copii.
Mamii, iti doresc nervi tari si multa putere de stapanire, situatiile astea nu se rezolva niciodata usor sau de la sine, din pacate.
Monica, pai sa punem fetele sa danseze atunci: .
Somn usor,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!