Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Fetelor, Elle,
nu avem cum sa dam de Lala20???? Altfel decat telefonic? Imi fac si eu griji pt ele, pt Bibi!!!!! Sper sa nu fi patit ceva! Doamne-fereste!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hello!
Aici sunt,doar ca nu pot tine pasul cu voi!
LA MULTI ANI TUTUROR CERLOR CARE POARTA NUMELE DE MIHAI(MIHAELE)/GABRIEL(GABRIELA)!!!
Elle imi cer scuze ca nu am raspuns la sms!Tel era inchis ca se joaca donsoara Bibi cu el si-l inchide,si cum nu-l folosesc prea des uit de el.
Noi suntem binisor.Tata nu vrea sa ma ajute pana nu am hotararea de divort in mana,a zis ca mi-an dat prea multe sanse,in localitate nu exista institutii care ma pot ajuta,politia nu poate face nimic...Asta e tara noastra.
Cu domnul sot m-am certat rau.Nu vrea sa auda de divort...cica sa fim impreuna pt copil macar,evident nu accepta ca el greseste si inca foarte.foarte mult.Momentan eu m-am mutat cu bibi in camera,in casa nu au voie decat musafirii de "familie" si noi nu v-om fi familie decat pt.lumea din exterior.Ma rog asta e solutia de moment...imi caut de munca in oras si cand v-oi gasi o sa strang ceva bani o sa ma mut cu Bibi de aici si o sa intentez divortul.Alta idee eu nu am.Mama acum zice ca ma ajuta,apoi zice ca spera sa ne impacam bine.Evident ca iar a inceput cu aberatii de genul ca ma decade ea pe mine din drepturi,ca-mi ia copilul si fuge cu el in lume,etc.
Stiu v-am zapacit dar asta e viata mea,asta e familia mea.Daca aveti voi alte idei nu ma supar.
MULTUMIM DE URARI!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

va multumesc tuturor celor care a-ti intrebat de noi...
Zuzici,nu stiti daca la noi nu se ofera si munca de acasa.Adica ceva care sa fac de la calc,cateva ore pe zi si sa iau niste banuti?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

VEN!!!!!!!
Vezi, nici nu a facut 11 luni si hopa primul dinte! Felicitari! Hai sa vedem daca mai e vreun clopotel stirb de tot??!! Nu cred sau poate?

Sa zic si eu de Benjaminu meu? Zic! Il invatam sa bata palma: patsch!patsch! Si azi de dimineata ii ceream doar Patsch!patsch! si se executa. De mai multe ori. Cand a venit si tati si am vrut sa facem demonstratie nu a mai avut chef!
Si am reusit sa ii pun de catev zile picaturi in nas fara scandal. De ceva timp facem: mai! mai! mai! cand il sterg pe botic la masa. Cu servetel umed si el se mai linge pe buze dupa ce am trecut cu servetelul peste buze! Si asa ii mai sterg si fata sau mainile cu Mai! mai! mai! si am inceput cu asta si cand ii pun picaturile, sa zic mai mai mai! Si baiatu sta teapan si ma lasa chiar si de doua ori la o nara! Cred ca il gadila totusi in nasuc si asta ii place, sau?
Acuma se agita langa mine sa il iau la tastatura.
Azi de dimineata mai dansa in tarc: dat din popou, si un pas la stg unul la dr. Cel mai incantat e cand se lasa pe marginea tarcului cu pieptul si are mainile libere..... Gata pauza!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Lala20 ma bucur mult ca ai revenit pe forum , deja ne facuseram multe griji in privinta ta , bine ca sunteti bine cat de cat
Iti doresc sa-ti ajute DD sa rezolvi cat mai repede si bine aceasta problema a ta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Lala20,
bine ca sunteti tu si Bibi ok! Aveti grija de voi, da?

Eu parca sunt rupta de lume: aici nu se aniverseaza Sf Mihai si Gavril.
Dar urez tuturor care isi serbeaza onomastica azi:
LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE! Clopotei, mamici, tatici si alte rude care va dau prilej sa sarbatoriti azi.
Bunicul meu matern era si el Mihai! Dumnezeu sa il odihneasca.

Azi insa e sarbatorita nepotica mea. Adelina Mihaela: LA MULTI ANI!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Multumesc de urari fetelor. Urez si eu la randul meu tuturor clopoteilor, mamicilor si taticilor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil multa sanatate, fericire si un sincer : LA MULTI ANI!

Am intrat si eu un pic , pana imi vin invitati.
ceska777 Ioana nu are nici un dintisor,nu stiu daca mai sunt clopotei care sa nu aibe vreun dintisor, cred ca Ioana a ramas ultima.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Ven?
Se cheama ca ai pierdut pariul? Daca Ioana mica din Constanta inca nu are nici un dintisor? Poate ii ies si ei peste noapte si maine avem numai clopotei iepurasi?!
Mai stau cinci minute sa ma gandesc daca sa mergem toti trei dupa mama la gara sau numai sotul?!?! Cred ca mergem toti trei!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

10 luni, 1 saptamana si 5 zile. Primul dinte al lui Mathias. Cui ii iese la o varsta mai inaintata decat asta castiga pariul

Ceska, dar Ioana din Ct are o varsta mai mica decat a lui Mathias. Nu se pune cui ii iese mai tarziu, ci cui ii iese la o varsta mai inaintata.

Deci eu am scris la cat i-a iesit lui Mathias. Asteptam concurenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CLOPOTEILOR MIHAI/MIHAELA SI GABRIEL/GABRIELA!
SA CRESTETI MARI, SANATOSI, ISTETI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR MIHAELA/GABRIELA SI TATICILOR MIHAI/GABRIEL!

Eu am doi sarbatoriti azi: Mihaita - puiul mic si tati - Gabriel. Numai ca petrecerea o organizeaza soacra, asa ca am scapat de munca si stres . Astept sa se trezeasca baietii si plecam.

Pupam toti sarbatoritii de astazi!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput