Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La Multi Ani, Miki-mamica, Miki-baby si tuturor mamicilor cu numele Mihaela si Gabriela!

La multi ani clopoteilor Mihai/Mihaela, Gabriel/Gabriela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

ciao zuzici...eu nu mai reusesc sa intru sa citesc ca inainte..azi am fost tot in priza ca piticul meu si-a dat drumul bine la mers...adica s-a plimbat toata ziua prin casa fara sa se tina de nimic si nu statea locului nu mai putea de mandru ce era...nu-mi venea sa cred...ud leoarca a fost azi...abia l-am culcat seara ca tot vroia sa se mai plimbe

lala20 esti bine???hai da-ne un semn ca ne facem griji!@!!
ali cum facem cu picaturile???ma gandesc ca tot n-ai drum la sb...sa fac cumva sa ma urc odata in masina sa vin la avrig??eu am pierdut tel si nu mai am nr tau de tel..
dana sper sa scada temperatura vanesei sa nu ajungeti la spital! sa se faca bine cat mai repede!
legat de timpl liber...eu nu mai zic nimic..caci e inexistent...desi stau cu mama ..azi am anuntat-o ca vineri ma mut...am batut palma pt apartament...a plans ca cu ce o gresit ca ea o facut tot ce-a putut...asta este...eu sper sa ma pot organiza mai bine dacfa o sa am liniste..sa vedem cum o fi..
va pup,fug la nani

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La Multi Ani mamicilor/taticilor cu numele Mihaela/Mihai si Gabriela/Gabriel!

La multi ani clopoteilor Mihai/Mihaela, Gabriel/Gabriela!

La multi ani si mie si puiului meu cel mare

Si o cafea aburinda pentru toata lumea :

M-am trezit de ceva vreme si pana acum am sarbatorit prin facut curatenie, mancare ...asta ca tot vorbeam de program.
E prima noapte in care Andrei nu s-a trezit din pricina mucilor, sper sa fim pe calea cea buna ca sunt satula de el bolnav si marait.

Sa aveti o zi excelenta alaturi de cei dragi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata si de la noi zuzici!

Sarbatoare frumoasa tuturor, si numai sanatate, fericire si LA MULTI ANI! mamicilor si clopoteilor care poarta numele arhanghelilor Mihail si Gavriil!

Sofia s-a trezit pe la 5, plangand bineinteles, si pe urma n-a mai fost chip sa adoarma...pana acum. Dupa ce se va trezi, vrem sa mergem la Ikea, avem nevoie de cate ceva pentru re-aranjarea casei, plus niste jucarii etc.

Va urez sa patreceti o zi frumoasa, asteptam numai vesti bune de la clopoteii care erau ieri bolnaviori...azi sa se simta bine.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dimineata si de la noi

LalaD multumim de cafeluta

Urez si eu celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril La Multi Ani !!! si tuturor clopoteilor sarbatoriti
Sanatate multa celor bolnaviori

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuze,LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI SI MULTA SANATATE
trebuie sa intru in priza asa ca va pup

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui scumpissima

buna shose,

v-am gasit pana la urma si ma bucur muult.
Ai mare dreptate in ceea ce priveste ajutorul,Eu una cred ca am fost cum nu se poate de norocaosa pentru nu am stat deloc singura cu bb pana acum, mereu a fost mama cu noi.Doamne ajuta, altfel nu cred ca as fi facut fatza, sau as fi fost mai mult moarta.

Pupici si salutari tuturor

Scumpissima, scrie repede primele 10 mesaje, ca sa treci de moderare si sa poti vorbi cu noi in timp real. Ai si tu un "clopotel"? Spune-ne mai multe despre voi!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

BIANCA MIHAELA, ADELINA MIHAELA, DARIA MIHAELA, PAULA GABRIELA, MIHAI VIKTOR, VICTOR MIHAI, TUDOR MIHAI, ALEX MIHAI, VLAD MIHAI, MIHAI ALEXANDRU, LUCA GABRIREL, ANTHONY GABRIEL, RAZVAN GABRIEL, TUDOR GABRIEL, RALPH GABRIEL, ANTONIO GABRIEL

LA MULTI ANI! SA FITI SANATOSI, DESTEPTI SI SA AVETI MULT NOROC IN VIATA!

GABBY, ALINA GABRIELA, MIKI MAMICA, MIKI BABY

SA FITI SANATOASE SI IUBITE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

LA MULTI ANI SI SANATATE TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR MIHAIL SI GAVRIL!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

salutare zuzici

dau si eu

a fost super la petrecere .. lautari super .. au cantat de la muzica populara pana la bolero de ravel .. rapsodia roamana .. foarte misto. si au avut si o cantareata tare buna care a cantat mai toate melodiile populare super cunoscute si de petrecere!!! am venit pe la 1 .. si m-am trezit pe la 9.30 .. caci a venit socrella si a tinut-o ocupata pe eva ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata!

Am vazut poze si filmuelte frumoase: Matei care face ca maimuta, cizmele lui Ven, dovleceii de Madanic si Eliza, Milan de Ema (care are acelasi premergator ca si Benji) si mai sunt de vazut cateva la favorite....

Azi vine mama! Parca vine Craciunul, sper sa nu am dezamagiri mai incolo ca si cu unele cadouri mult asteptate care apoi nu se arata a fi ce am sperat!

Cynthia,
nu am inteles? pana la urma Octi a vomat ca ii ies maselele? Sau ? Ieri la masa de legume, la cereale cu lapte si azi dimineata acuma 30 min la fructe cu biscu a vomat si Benji. Sa apara iar refluxul?
Azi noapte a si inceput sa tuseasca dar numai ocazional, adica din cand in cand cate o rafala. Mucii incep sa devina parca verzi: CE SA FIE?

In sfarsit in dimineata asta a reusit si tati sa vada dintisorul rasarit de cam 2 saptamani!!!!! Uneori ma enerveaza la culme atata "letargie". Ori eu sunt super extaziata cand face copilu ceva nou ori e chiar "letargic" Papa al nostru!!!!

Cica maine dupa-masa vedem apartamentul! Da Doamne sa fie acceptabil si sa se termine cu cautatul....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput