Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 7
ramonab spune:
Buna fetele!!!
Lala20, ma bucur ca ai intrat sa ne spui ca sunteti bine, eram ingrijorate ca nu stiam unde esti.
Am vazut pozici cu bebe Milan, m-a amuzat freza lui de arici.Ema tu ti-ai vopsit parul mai inchis? Ca eu te tin minte blonda.
Vb de dinti, nici Razvi nu are nici unu, stirb complet, si nici nu cred sa apara repede.Adica se vede ceva forma alba si sus si jos da nu sunt umflate deloc gingiile.
Ce castigam la pariu?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Am uitat ca am vazut si dovlecelul Elizei, delicios
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril
Si la multe lunite tuturor clopoteilor nascuti intr-o zi de 8.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
stoisor spune:
am mai gatat si eu prin casa,desi e sarbatoare dar sper sa ma ierte D-zeu dar nu am avut incotro,trebuiau facute....
vad ca se lasa cu pariuri...cu petreceri...,va doresc distractie placuta tuturor,
Elle ma bucur ca te-ai simti bine la petrecere si ca d-na soacra a fost o doamna(observi ca nu mai e socrosenie)
lalita mica bine ca ai intrat ,dupa cum vezi toate suntem cu ochii pe tinefetele
se pare ca pe frontul de vest a fost o noapte mai buna,ma bucur ca sunte-ti spre bine
pusi si pt Vanesa,sper sa fie micuta mai bine,Dana ,asta mai lipsea,poate nu e vb chiar de spitalizare
moni ai pm
mai revin
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
ceska ,eu stiu ca mucisorii verzi sunt de la infectie,poate trebuie sa il vada un doc pe puiu mic,nu stiu ce sa zic...
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
Moni Moni dar mama doar acum vede la cat i ceasu?pacat,mama de cand i Sara in peisaj respira doar pt ea,chiar pacat
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
stoisor spune:
Ema draga,ai un zbarlici dulce dulce,cel mai mult imi plac cele in care i frezat zbarlicisi marea mea slabiciune sunt ingerasii dormind,chiar asa arata cand fac nanica toti,ca niste ingerasi...
Citat: |
citat din mesajul lui emabucuresti Alina multumim de capitol! mada al meu cca 2 sapt a avut mofturi, si nu i-au iesit dintii cum credeam. pus si simplu i-a revenit pofta. sper sa fie la fel si in cazul vostru. ginette chiar acum cateva zile a fost la noi, pt controlul de rutina de 9 luni am chemat-o. sunt gata pozele! de aici sunt acelea mai noi http://community.webshots.com/album/567811069bKmKFR?start=24 Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
Ellenuta spune:
lala ce sperietura ne-ai tras mai mama!! pai nu puteai sa dai macar un sms .. suntem ok. imi pare bine ca ne-ai dat un semn. nu stiu ce sa-ti spun despre munca de acasa, ma interesez.
am vazut si eu pozute cu milan, un arici pogonici frumos rau rau, da rau nene!! un dovlecel emma, frumos de pica iar pe dovlecica isabella nu am resusit s-o vad ca nu mi se deschide linkul ...
ven felicitari pentru dintoc!!!!
ceska bafta cu apartamentul!!
stoisor daaaa .. asa a fost o duoamna!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
LaLa_20 spune:
toate zuzicile!!!
Ei daca voi va laudati cu clopotei care pasesc singuri,pot sa zic si eu ca Bibi da semne ca fa face pasul asta in curand,dar azi a plecat "aproape" dabusilea!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
madalina28 spune:
La multi ani celor care poarta numele de Mihail si Gavril!
Lala ma bucur ca sunteti ok!Stii vb aia fa-te frate cu dracu pana treci puntea....mamica si puiutul!
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
monicaa spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril!!
Week-end placut si petrecere frumoasa.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi