Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 10
irlandeza spune:
Kalosalina, mie imi place a doua varianta de tricicleta.
Mie imi mai place www.mothercare.com/gp/product/B0011EW4JE/ref=ts_dp_1/279-1503487-6972438?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank">asta,
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Ven, felicitari pt. primii pasi a lui Mathias facuti singurei
Eric
Adela
Yasmin-Elena
Daciana Medeea
Eric Alexandru
Razvan
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)
gattasalvaje spune:
Am citit si eu , in sfarsit ultimul capitol...nu mai am timp deloc sa stau pe forum , ca tot vorbea Alina de modul in care reusim sa ne gestionam timpul.
Am vazut cateva poze , cu domnisoara Pipe care s-a facut de-o frumusete rapitoare . Mami , nu fi suparata ca n-au aparut dintzisorii ...si Sarei i-a iesit primul dintzoc la 9 luni si 13 zile
L-am mai vazut pe Milan cel voinic si pe mamika lui cea tanara si mumoasa. Ema , stiu ca te vaitai intr-o vreme ca nu mai ia baiatul in greutate...mie mi se pare ca acum e tocmai bine . Aaa , sa nu uit...m-a dat pe spate cu freza lui.
L-am mai vazut pe Matei care face ca maimuta...are un stil dulce foc sa-si tzuguiasca buzele...face un botic de-ti vine sa-l mananci.
Ven , super cizmele ...imi venea sa plang la Zara ca nu aveau numarul meu.
Am mai vazut doi dovlecei simpatici...pe Isabella si pe Emma
Se vede ca n-am mai intrat demult sa ma uit la poze , ca acum ma minunez ce mult au crescut toti piticii.
Cati , ma intrebai de dr. Mihalache ...mie mi-a placut f. mult de ea si ca om si ca doctor.Mi-a urmarit sarcina cu multa atentie , mi-a raspuns intotdeauna la tel. cand am sunat-o ...chiar ma suna si ea sa ma intrebe cum ma mai simt ( cand am avut niste probleme...risc de preeclampsie ) , la nastere a venit desi era bolnava coapta .
M-a tratat f. frumos , atat pe parcursul celor 9 luni de sarcina cat si ca pacienta in spital la nastere. Intr-un cuvant , daca ma hotarasc sa mai fac un copil , tot cu dansa il voi naste.
Jelimoni , felicitari pentru primii pasi fara sprijin ai lui Robert . Acu' sa te tii , mamico...
Incerc sa incarc si eu niste poze noi...daca reusesc in seara asta , va invit sa le vedeti.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
Poze noi :
http://good-times.webshots.com/photo/2680246590101722542qoUkTB
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Ellenuta spune:
neataaaa
cine vrea, doreste, pofteste .. se vede treaba ca ati petrecut cam mult ieri .. sunteti lenese in dimineata asta
gatta ce domnisoara frumoasa e saratelul!
shose pozutele vostre le sarisem .. nu's de ce .. e un deliciu pipeta!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
ADELUTZA BUBURUZA
YASMIN
RAZVAN
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI, DESTEPTI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
ia uitati ce minunatii de rochii .. tare as vrea sa iau evei ptr petrecerea de 1 an .. din pacate nu livreaza in ro .. si ce preturi superrr ..
http://www1.macys.com/catalog/index.ognc?CategoryID=17431&PageID=74867002743855&kw=Dresses
Eva creste mare
Eva
ramonab spune:
Neata !!!!
Am intrat si eu un pic ca azi implineste puiul meu Razvan Matei10 luni si sa ii spun ca mami il iubeste si ca e tot ce aare mai scump pe lumea asta.
De asemenea "surioarei" buburuza Adelutza , Yasminei Elena (zeririlouiza),Daciana Medeea (topi) si Eric Alexandru (marusca) MULTA SANATATE SI SA CRESTEI MARI SI FRUMOSI!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Gatta am vazut acum si pozicile cu Sara cucuiata Am vazut ca si ei ii place sa doarma cu fundu in sus.Am mai zarit pe acolo si alti clopotei dragalasi Luca, Andrei, Daria.
Noi raportam la cele 10 luni o greutate de doar 7.700 kg, lungime nu stiu inca, fara dinti, merge sustinut de o manuta, curiozitate maxima, bea sucu si ceaiu din canita cu cioc. "Vorbeste" foarte mult intr-o zi si ne spune de toate mama tata bai dbai bdabdbadoeaia etc.
Acuma de vreo vreme ne distram tare de el ca atunci cand plange, nu plange si el ca un copil, el face dddd bbdddiaiim bbdddiiaai dadadaddadiii, ceva de genu asta, parca ne-ar certa in timp ce plange.
A si nu are nici un dinte!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta ia uitati ce minunatii de rochii .. tare as vrea sa iau evei ptr petrecerea de 1 an .. din pacate nu livreaza in ro .. si ce preturi superrr .. |
Sunt f. frumoase, dar din cate am citit nu livreaza nicaieri in Europa. Pacat.
Noroc ca am de unde alege de aici.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni
29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)