Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

am uitat sa va spun ce era mai important .. de ieri, copilu meu a reinceput sa spuna MAMA!! cand ma vede spune ma-ma-ma-mama - MAMA! e atata de dulcica ca-mi vine s-o pap!!!!!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Felicitari Eva mica!!!!
Ai grija nu o papa toata ca vrem si noi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

seara buna, zuze buburuze

primesc cu placere urarile pnetru ziua de astazi. sunt si eu o Gabriela. le urez si eu colopteilor si mamicilor care isi sarbatoresc azi ziua de nume, sa fie sanatosi, voiosi ,voinici

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

LA MULTI ANI!!! Sa traiesti cu numele, sa fii fericita iar ceea ce iti doresti tu sa te ajute Dumnezeu sa se implineasca.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

am uitat sa va spun ce era mai important .. de ieri, copilu meu a reinceput sa spuna MAMA!! cand ma vede spune ma-ma-ma-mama - MAMA! e atata de dulcica ca-mi vine s-o pap!!!!!!!!

Eva creste mare
Eva

Bravo Eva. Fa-o pe mami fericita, spunandu-i : MAMA.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ereena SA FII SANATOASA SI FERICITA!

ramo ufff tare rau imi pare ca iar au iesit balauri .. pupam baiatul frumos

alina ce tort frumosss! tu l-ai facut? si ioana e un ingeras de fetita!!

noi iar plecam la party .. dar de data asta va fi scurt ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Ellenuta nu am facut eu tortul, socrii mi l-au adus ( dar e cumparat).

Am mai pus poze (facute cu aparatul socrilor).

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Am intrat sa urez LA MULTI ANI mamicilor si clopotzeillor care poarta numele sfintilor Mihail si Gavril; sanatate multa si noroc!

Si pt ca maine buburuza mea iubita implineste 11 luni (si facem 'repetitie' de turta - adik o mica petrecere ) nu cred c-apuc sa intru, urez "fratiorului geaman" Razvan, Iasminei, Dacianei, Eric (de eladea) si Eric Alex .

Poze n-am apucat sa vad, dar luni dimineata (la munca) o sa-mi incep saptaman admirand minunatii!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Gabrieli si Gabriele , Mihai si Mihaele ...La multi ani , multa fericire , sanatate si noroc !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multi ani Mihai, Mihaela, Gabriel si Gabriela!
la multi ani Erenusha,Ioanact, MikyBaby si MikyMamica
Sper ca ati sarbatorit frumos cu totii. Noi nu am avut sarbatoritzi in familie dar am fost dupa amiaza la ziua unei prietene - Mhaela.

Fetelor Scumpissima e o prietena buna de'a mea care are un baietel tare dragutz nascut pe 21.02. I'am povestit de voi de ceva vreme, i'am sus cate lucruri am invatzat de aici si ce gashca minunata suntem. I'am spus cum sa ne gaseasca si vad ca a reusit.

Gratzi pup Gabitzu (numai azi e Gabitzu ). Mi'au placut pozele tare mult. E frumos foc blonutzul. Dar cu ozi nu ai mai pus poze cam de mult,mai bine zis de la Paris. Fa bine si mai pune ca mie dor de ea.

Elle petrecareatza mika pt Eva care te striga iar.

Ven dintzisoru' care s'a lasat asteptat.
D'asta va consider eu pe unele dintre voi SUPER MAME, ca reusitit sa le faceti pe toate si bine si fara ajutor.

Fetelor si noi suntem stirbe complet la aproape 9 luni.

LauriciI, Theutza are un albastru mai intens, super frumos. Se vede ca nu se mai schimba. Pipe are un albastru spre gri. Crezi ca raman asa? Culoarea e destul de deschisa.
Sa nu iti faci griji cu Theutza de revelion. Daca e obijuita u buni cred ca o sa stea. O sa fie rasfatzata la max si lor le place asta

JMoni imi pare rau ca nu primesti ajutorul de care ai avea atata nevoie. Sper sa va fie bine in noua casutza si sa reusitzi singurei. Felicitari pt Roby care merge singurel.

LalaD [b] la multi ani puiutului tau cel mare. Ma bucur ca Andreiashul a avut noapte linistita. Cred ca fuge nenorocita de raceala de la voi.

Lala20 ma bucur ca ai revenit.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ema am vrut sa raspund de aseara dar cred ca am uitat. Speram din tot sufletul sa venim. N'am completat chestionarul tocmai ca s anu incurcam si noi socotelile cu cine stie ce data.
Ne rugam sa fie sotzul mai liber si sa putem veni. Altfel noi amandoua singurele nu ne'am descurca.
I'am zis de ceva vreme ca imi doresc foarte tare sa ajungem si mi'a zis ca ma ia in calcul.
Ce tare as vrea sa va vad .

Am uitat ieri de Milan.

O gramajoara mare-mare de pupici de la Shose si Pipetu' pt Milan drag si Happy Bday!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput