Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Stiti cumva ce s-a intamplat cu webshot-ul? Ca mi-au disparut toate albumele. Daca intru de pe DC, nu ma mai lasa sa fac update Si voua vi se intampla ?

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Stiti cumva ce s-a intamplat cu webshot-ul? Ca mi-au disparut toate albumele. Daca intru de pe DC, nu ma mai lasa sa fac update Si voua vi se intampla ?

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

Eu le vad si pe ale tale si pe ale mele.
Pati e delicioasa in pozele de 10 luni

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Salutare.
ERIC, ADELA, YASMIN, DACIANA, ERIC ALEXANDRU, RAZVAN
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII

Va multumesc inca o data fetelor pt urarile de ieri.
gattasalvaje frumoase poze, mi-au placut, mai putin cele cu cucuiul.
Ellenuta multumim de , dimineata m-am trezit mai tarziu, i-am dat Iaonei sa pape + eu, apoi a venit sotul i-am pus si lui sa manance si s-a facut 13:30 , am citit ce ati mai scris, iar acum reusesc sa trimit mesajul. Sunt foarte frumoase rochitele, pacat nu livreaza si in Ro
irlandeza si eu pot vedea pozele. Uite aici site-ul daca il vrei: http://community.webshots.com/user/irlandeza74

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni

Eu le vad si pe ale tale si pe ale mele.
Pati e delicioasa in pozele de 10 luni

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Da, de aici le vad si eu, am 4 poze la 10 luni, dar am dat uplode si am mai adaugat vreo 6-7 poze , dar ma pune sa fac album nou, pt. ca , cica nu am nici o poza pe webshot , nici un album, nimic. De aceea nu stiu ce se intampla.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni

Mergi la inceput

Marinela nu cumva ai depasit spatiul alocat contului si de aceea nu te lasa sa mai pui poze ?

Eu le vad pe ale mele si iesita de pe DC.
Trimit mesajul si verific si la tine.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

vad 16 albume Marinela
nu stiu ce se intampla de nu poti pune

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ei bine, pot sa spun ca am baiat mare , azi noapte pt. prima oara in viata lui a jucat in deplasare. Ieri mi-am luat inima in dinti si l-am dus la mama cu bagaj, patut, lapte praf. Pt. el laptele praf a fost premiera, (am mai incercat cu o seara inainte da nu a servit decat 140 ml si restul tzitzi. Asa ca va dati seama ce emotii pe capul meu. In fine, i l-am lasat mamei cu instructiuni de folosire, pe Marc il dusesem deja la soacra-mea si noi doi la party...toata noaptea am fost cu ochii pe tel., dar a fost liniste.
Azi dim. a aflat ca aseara a servit 230 ml lapte praf si azi noapte a avut o trezire rezolvata cu ceai .
Bine, ca la 4 dimineata cand am venit chiauna de la petrecere in loc sa dorm eu ma mulgeam ...e alta poveste.
Si daca tot am scos si eu nasu in lume dupa atata vreme, am constatat la petrecere erau mamici de bbei mici, tare odihnite si aranjate si cu chef de distractie...ne distram si noi, da mai pe incet asa...de oboseala...si uite asa am ajuns la concluzia ca dupa ce il intarc mai repetam experienta cu statu la bunici sa ne mai ocupam si noi un pic de noi ca prea am renuntat la tot.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Bravo Roli, felicitari Andrei

Andrei-ul meu e inca cu muci dar parca a mai disparut din maraiala .
Pot spune ca uraste deja aspiratorul , l-ar musca

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ei bine, pot sa spun ca am baiat mare , azi noapte pt. prima oara in viata lui a jucat in deplasare. Ieri mi-am luat inima in dinti si l-am dus la mama cu bagaj, patut, lapte praf. Pt. el laptele praf a fost premiera, (am mai incercat cu o seara inainte da nu a servit decat 140 ml si restul tzitzi. Asa ca va dati seama ce emotii pe capul meu. In fine, i l-am lasat mamei cu instructiuni de folosire, pe Marc il dusesem deja la soacra-mea si noi doi la party...toata noaptea am fost cu ochii pe tel., dar a fost liniste.
Azi dim. a aflat ca aseara a servit 230 ml lapte praf si azi noapte a avut o trezire rezolvata cu ceai .
Bine, ca la 4 dimineata cand am venit chiauna de la petrecere in loc sa dorm eu ma mulgeam ...e alta poveste.
Si daca tot am scos si eu nasu in lume dupa atata vreme, am constatat la petrecere erau mamici de bbei mici, tare odihnite si aranjate si cu chef de distractie...ne distram si noi, da mai pe incet asa...de oboseala...si uite asa am ajuns la concluzia ca dupa ce il intarc mai repetam experienta cu statu la bunici sa ne mai ocupam si noi un pic de noi ca prea am renuntat la tot.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

roli, ce super!!! ma bucur ca v-ati distrat si ca piticul a acceptat lapte praf!!! ce lapte i-ai dat si cu ce bibe/tetina ... io-s disperata .. ca nici lapte praf nu vrea si nici lapte de vaca .. a testat-o aseara socrella si abia a tras 2 guri din el dupa care il lua si il scuipa ... cred c-o s-o las fara lapte o zi, doua si pana la urma tot va accepta formula.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna seara si de la noi!

Am intrat repede-repede, pina e stefan la plimbare cu tati, sa va spun:

LA MULTI ANI, GABRIELE, GABRIELI, MIHAI SI MIHAELE!!!!!! S afiti fericiti si iubiti!!!!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI:
ADELUTZA, YASMINUTZA, RAZVANEL, ERIC, ERIC ALEXANDRU SI DACIANA

ne vedem miine! pupicei!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput