Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Monyca.C spune:
preety cand am fost la controlul de 6 saptamani, am intrebat medicul daca avem liber la sex..la care el ne-a raspuns f mirat..nu s-a intamplat pana acum ? noi..nu !!! sigura ca va puteti relua activitatile !!!
daca stiam mai devreme..in gandul nostru...
si gimnastica la fel..pe mine ma interesat alergatul si mi-a spus fara nici o pb sa incep..deci go for it !!!
Claudinnaai dreptate in totalitate !!!
vreauuuuu si eu parola de la bobocei pleeeeseee sa ma delectez cu bombonici de bebei frumoshiiiiiiiiiiii...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Monyca.C spune:
Claudinna asa am auzit si citit si eu de Luciu..inca nu am vazut-o dar sincer sa-ti spun nici nu ma mira ..eram sigura ca va da jos ff repede toate kg acumulate..eu am revenit la kg de dinainte de sarcina (poate 1-2 in plus) dupa o saptama jumatate..dar nu am luat nici f mult..zic io... (15 kg) fata de ea 30 !!!!! sau 35 ??? nu conteaza..cert e ca parca i s-au topit nu gluma !!!!sau poate acumulase f multa apa..ma bucur ptr ea !
Nu-ti face probleme..depinde f mult de organism..cunosc fete care si-au revenit total dupa 6 luni de la nastere..deci..inca un pic de rabdarica..
Vazut poze de la botez..un adevarat flacau aveti !!! Sa va traiasca si sa fie sanatos ! asta e cel mai important !! si sincer ..eu nu am vazut nici o burtica pe acolo..
claudinna spune:
haha. Monica, o tineam ascunsa:))
am vazut-o azi la Luciu la emisiunea "in al 9-lea cer" de pe acasa. chiara arata bine!
si eu am dat jos ce am pus ins arcina (16,5), insa ma ingrasasem dinainte de a ramane gravi, vreo 20 de kg!, iar acum am o alta forma, ca deh, burtica s-a obisnuit cu bebe, care a fost maricel. multumesc de complimente pt bebe:) sunt moarat dupa el!
sper si eu sa dau jos cat mai repede ce am in plus...
am vauzt acum si Maria de Kid la botez. ce sa mai, gatita foc!! frumoasa foc! si un tort care arat f bine!, ca sa nu mai zic si de mamica:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
am numai greseli in msj anterior, dar nu stiu d ece nu ma lasa sa modific...
ma duc sa vad ce-mi face baiatul, ca a adormit mancand:))
ieri seara s-a culcat la 23.30, s-a mai trezit la 4 si a luat doua inghitiuri, apoi s-a trezit la 8 dimineata!
asta dupa ce vreo cateva nopti m-a zapacit cu mancatul din ora in ora. cred ca a trecut printr-un puseu d ecrestere, ca parca nu-i mai ajungea mancarea. a luat 250 de g in 4 zile! sper sa se domoleasca ca ne mananca urechile:)
deja avem 6730g si in curand facem 3 lunitze:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
anis spune:
Azi am facut si noi 1luna !!!!!!!!!!!!!
Am luat 1kg si 200g asta numai cu laptic de la mamic si nimik altceva
Fetele am o problema, sper sa nu fie totusi, de vreo4 zile nu mai face kaka , adica de veo 4-5 ori pe zi, ci doar 1 data, de ieri a facut doar 1 data, azi noapte.Ati mai patit asa??
Eu cu cea mijlocia am avut problema cu kaka pana la 6 luni cand am inceput diversificarea, dar problema a fost de la inceput, cu Iris nu.
Sper sa fie doar ceva trecator...si s a nu ma chinuii cu supozitoare etc..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
Am adormit oooooooo ...vreau trofeul...dupa o zi agitata s a culcat in carutz ce i drept...insa doarme.
Nu mai stiu sa mi fie cu iertare cine a zis ca nu poate sa se duca nici la toaleta din cauza bb ului...pai de ce nu incerci sa te duci cu ea...:) in caz de fortza majora...pus bebeul pe umar si dus la pipilica ...merge...si reusesc sa ma si spal pe maini.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
CD27 spune:
nikolici eu eram cu toaleta asa zice si sotzu sa merg cu el daca e urgenta si chiar nu-i chip sa-l pun jos
, o sa o fac si pe asta daca mai continua asa, desi eu sper sa se faca baiat de gasca
tocmai a ramas tati blocat in baie si eu cu piciul in brate sa vezi ce dadaeam picioare in usa
, nu intelegea baietzelul de unde atata zgomot si injuraturi
, ca un pici cuminte a stat in pat si a adormit pana l-am eliberta pe tati
nu mai vorbiti iar de siecsca ma apuca depresia, au trecut deja 6 lunide la ultima 'intamplare'
, n-am ajuns inca la controlul de 6 saptamani desi au trecut 7 de la nastere, dar oricum nu aveam ce face, la o zi dupa ce au disparut lohiile a aparaut menstruatia, asa ca....no
am mai vazut poze de bebici, doamne cat sunt de frumoasi, imi placeau copii si inainte, dar acum sunt topita
Acum ca a adormit piciul ma duc sa 'bobinez' niste salata de vinete, daca tot sunt , macar sa mananc ce-mi place
, apoi ma bag la somn ca nu dureaza mult
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
mica0307 spune:
Buna,
Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.
Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.
Multumim.
Nerantula spune:
Buna seara!
Am si eu o intrebare, daca mai pateste cineva ca noi: se intampla uneori, mai ales seara, ca lui bebe sa ii fie fomitza, sa il pun la san, insa dupa cateva secunde/minute sa inceapa sa urle ca din gura de sarpe cu tzitzi in gura! Nu inteleg deloc ce il apuca, e un plans foarte, foarte puternic si nimic nu-l impaca!
Anis, la multi ani bebelinei junioare! Stati foarte bine la kg, noi am luat foarte putin in ultimele 10 zile, numai 200gr . Nu stiu ce s-a intamplat, de mancat mananca, e drept parca nu asa bine ca inainte, adica are momente si cand refuza sanul, ceea ce pana acum nu se intampla, si cand nu il goleste (ma rog, nu de tot, ci sa-l simt moale). Cu kakuta am patit si noi asa vreo 2 zile la rand, sa faca numai o data in zi/noapte, cand de obicei facea de 4-5-6-7 ori pe zi. Insa probabil isi mai regleaza si ei pe acolo chestii, ca de atunci n-a mai facut asa des, ci de 2-3-4 ori pe zi.
Claudinna, ce voinicel ai tu acolo, isi mentine apetitul vad, de cand era in burtica. Bravo lui! Imi place de el, e bine proportionat si frumusel foc! baietel grasunel!
Noi nu dormim cu bebe in pat peste noapte, am pastrat patul conjugal cu semnificatia si rolul corespunzator , in plus nici nu s-ar odihni tati k lumea, ce rost ar avea sa se chinuie si el peste noapte. Nici eu n-as dormi bine in orele alea putine pe care le dorm, de teama sa nu-l incomodez cumva, plus ca scoate tot felul de zgomotzele in somn
.
Cat despre , noi am inceput dupa controlul de 6 saptamani, ca dupa cate am patimit dupa nastere, voiam sa ma asigur ca totul e in ordine in zona. Doctorul a zis ca da, eu am avut (si inca mai am) ceva dureri la contact si senzatia ca s-au cam ... stramtorat .. lucrurile in zona
, voua vi s-a intamplat? Sper ca practica sa indrepte lucrurile spre starea de bine
..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...