Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

A propos de botez, cam ce cadouri se dau la nasi?

fericita de - Andreea

Noi le-am luat un aparat de fotografiat, cam 800 ron, si 2 cruciulite din argint. Am calculat cam ce cheltuieli au ei cu botezul si le-am luat ceva putin peste acea valoare.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citind un mesaj de mai sus..am vazut ca cineva i a urat Ramonei (300) la muti ani.Nu stiu daca este ziua ta, insa daca e si de la noi multa sanatate si fericire!!!LA MULTI ANI!
Te pupam!

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

LA MULTI ANI IRINA

Azi sarbatoriti amandoua....tu 33 iar Andreeiutza 2 luni.
Va dorim tot ce este mai bun pe pamant, sanatate, fericire, liniste sufleteasca.
Cu mult drag te pupam noi doua

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

va multumesc din suflet pt tot ce-ati scris.
de renuntat nu m-am gandit nicio clipa....inca de miercuri de cand am fost a respectiva doctora...am hotarat sa merg la o suta de doctori ,sa aud o suta de pareri...si poate nici atunci n-o sa ma opresc.
ca ma invinovatesc...e alta poveste...dar sa lasam asta...si multe altele.
pe scurt,intre timp,am facut si un control oftalmologic-dr Burloiu-n-ae nimic la ochisori,spune acest doctor(o sa mai facem si sapt urmatoare un alt control,la alt medic).
in afara de asta...am mai fost la un alt neurolog(fara nicio recomandare,pur si simplu unde am gasit programare asa repede)...la medsana....o doctora care a spus ca are simptome dar ca sa mai asteptam o luna ...sa vedem....poate e doar mai lenes el in evolutie....
kinetoterapie oricum o sa face...poate chiar de sapt asta.
si sa facem neaparat o eco transfontanelara..
azi am fost la Botica(doctoru'ginecolog)...la control cu cezariana etc...i-am spus de bebe...maine de dim ne-a chemat la filantropia...ne face nu stiu ce doctor ecografia de care am spus mai sus
(noi ne programasem la eco la medsana,dar abia peste o sapt)
si tot maime,tot la filantropia...o sa-i ia lui bebe sange,saracutu,sa-i faca niste teste de infectie...ca are o culoare mai ciudata la picioare...care ar putea indica ori o infectie ,ri o problema cu circulatia....sper c-am zis ibine...cam asa am inteles.
iar marti dimineata...ne ducem la spit 9...sa ne consulte si de acolo un neurolog....cine o fi....ca nu avem nicio recomandare...
cam asta e.
oricum..chiar de mergem la o suta de doctori....in acelasi timp incepem si kinetoterapia...in fiecare zi....pt ca rau nu-i face lu bebe.
cam atat.
va multumesc din suflet,inca o data.
amvazut ca cineva(imi cer scuze,am citit tot,dar n-am retinut exact cine ce-a zis...sunt mai aeriana) mi-a recomandat si un doctor de la medicover,multu mult,o sa mergem si la el...o sa sun maine sa ne programam.
va rog mult,daca stiti doctori....sunt f interesata.

va pup,

carla,mamica de baietel-sufletel

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ratonelu, ia du-te tu te rog la euroclinic la dr neonatolog Luminita Cobac, va stii unde sa te trimita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Anis am patit si eu asa cateva zile 5 sau 6. Facea kaki numai o data pe zi si era infernal ca se umplea toata si pe haine, scutecul era total depasit de situatie. Dar dupa si-a revenit, nu stiu inca de ce s-a intamplat si daca se va repeta.

Nikolici multumesc.
Maine o scot pe piti in oras sa sarbatorim, ii dau un laptik la terasa (daca oi mai gasi vre-una deschisa).

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

irina merci frumos si nerantula..sper sa fie ceva trecator si sa nu patesc cum am patit cu sora-sa ..desi alaptata nu a facut kaka singura pana la 6 luni si cat m-am fatait pe la dr..

Am pus si eu poze cu IRIS , in linkul de mai jos la albumul IRIS

sau asa http://good-times.webshots.com/album/568573292jxzmKT?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata!!
nerantula, ridica-l si pune-l sa eructeze cand face scandal. a mea face la fel si pana nu elimina aerul nici ca se calmeaza.
am vazut o multime de bebici frumosi, frumosi. sa va traiasca, dragelor.
am tras o sperietura in seara asta... a inceput sa sughita si-am pus-o la san. a tras de doua ori si-a dat afara laptele pe gura si pe nas in jet. pff, groaznic.
anis, fii-mea face o data-n zi si se cam screme. eu cred ca-i ceva normal, de constipat nu poate fi vorba.
carla, tot inante, mamico! pup
am ajuns si noi ieri sa facem molifta, la aproape 2 luni de la nastere.
va pup!

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

bhai frate, fi'mea mananca in somn sau viseaza ca mananca...? Ea doarme draga de ea si da din botic ca si cum ar suge.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

bhai frate, fi'mea mananca in somn sau viseaza ca mananca...? Ea doarme draga de ea si da din botic ca si cum ar suge.

fericita de - Andreea

toti fac asa. mie mi-e drag de ea de mor cand se intinde. la cat e ea de mica se face si mai mica

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput