Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

http://community.webshots.com/album/568563944VJOZaE

Poze Sorina Gabriela
Oare o merge?

Mergi la inceput

se pare ca am reusit!!!

Mergi la inceput

Fetele spuneti-mi si mie ce cheltuieli implica un botez si cam cat ajunge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

preety La multi ani pentru Sorina Gabriela!!! E o dulceata! Si ce mandru e tati de ea ...
Ce sa iti zic de botez...depinde cum vrei sa faci. Varianta minima ca si pret si preferata de multi este cu nasii si familia apropiata la botez la biserica, apoi o masa in familie pregatita cu drag ce bunici, mamica, matusici etc. La biserica se ocupa nasa de tot: platit biserica, preotul, cumparat cruciulitele de pus in piept, hainutele bebelusului de dupa baitza.
A doua varianta, un pic mai costisitoare, este cea in care, dupa botez, parintii, nasii si familia apropiata (cam 15 persoane de obicei) merg la un restaurant, intr-un separeu, fiecare comanda ce vrea, taticul plateste.
A treia varianta e cam ca la nunta...rezervi restaurant, stabilesti meniul, pretul meniului, nr de invitati, faci invitatii, le trimiti, astepti oamenii si...platesti. Dar, spre deosebire de nunta, nu te astepti sa iesi pe 0 macar ca si bani pt ca multi invitati aduc cadouri si nu bani, deci platesti tu cam cea mai mare parte...Cel putin la noi a fost asa.
Ah, parintii copilului cumpara de obicei un cadou pentru nasi pe care il ofera la botez.
A doua zi se face baita de mir, vin nasii acasa si fac baita. Urmata, de obicei de alta masa....pregatita acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

preety vazut poze cu printesa ta..e frumusica foc..si seamana cu amandoi...familie reusita
in legatura cu botezul..imi pare rau..nici noi nu l-am facut inca..si pe mine m-ar interesa..poate fetele care l-au facut ne pot spune mai multe si da mai multe sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

azi ne-a citit preotul rugaciunile de 8 zile si am iesit vreo 15 min afara. a fost bine jumatate din traseu, ca deja urla de foame, deh nu mincase suficient inainte sa iesim.
am pus si eu poze (de ieri) cu puiul meu:)
ma intrebati de alexa. l-a primit bine pe fratior, dar s-a rasfatat f mult decind suntem acasa in noua formula. incearca sa capteze atentia, dar il iubeste, il pupa non stop pe cipri.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

mai am si eu o intrebare. Cam cand putem avea liber la si la putina gimnastica (stepper)???

mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Monica, intrebai de mestruatie. mie mi-a venit la fix 6 saptamani, ceva usor asha...aunci am fost si la dr, al ctrl de 6 sapt si m-a intrebat daca mi-a venit (a zis ca asha e normals a vina pt cele care nu alapteaza), apoi a zis sa nu ma sperii ca urmatoarea poate fi ff abundenta. acuma, nu stiu ce sa zic, la mine urmatoarea n-a fost abundenta, dar m-a tinut mai mujlt si a fost ceva cam negru asha.

preety, de obicei sex se poate face dupa 6 sapt, cel mai tarziu (adica daca nu mai ai lohii cica merge si la 3 sapt), dar cel mai sigur, dupa primul ctrl medical, iti spune dr ce si cum:)
de sport..chiar nu stiu, dar cred ca dupa 6 sapt, daca esti sanatoasa, merge. eu am facut bicicleta, cam pe la 8 sapt...operata fiind si a fost ok

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

vazut pozici cu copii frumosi de MonicaC, mami de alexa si CD:) eu raman la parerea mea, ca avem cei mai frumosi copii!
nici eu nu-mi las puiul singur si nici sa planga! il linistesc imediat si nu mi se pare ca fac rau!
de ceva timp il culc cu mine in pat, f rara il mai pun in patut. mi se pare ca se simte mai in siguranta. in patut se tot trezea si se speria.
uneori il culc jumatate de noapte in patut, jumatate cu mine. oricum, am observat ca-i place sa-l strang la piept, sa-l alint. tace imediat:))

a, poze care a fost stearsa se numeste "baita", scrie si in mesaj!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

MonicaC, arati super tare!!!
eu sunt in butoi de tot cu ditamai burtoiul...
ati vazut cat a slabit Luciu??? 30 de kg in 5 sapt. cica mai are de dat jos 8kg. arata f bine! mi se pare totusi ca avea glasul schimbat

a, vazut si Andrei de iriss. dulce foc!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput