Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am revenit dupa o absenta motivata (colici, vizita la bucuresti sa vad alt apartament(nu mai rezist mult), lipsa laptop, bebe plangacios si zi si noapte)
Am inceput sa mai atipesc si eu cu el in pat, nu stiu cum reusiti voi ca la mine numai somn nu e ala, dar nu am incotro, aseara am facut cu randul cateva ore eu, cateva ore tati, mai crunt a fost cand s-a oprit curentul pentru vreo jumatate de ora si era bezna si il simteam in pat cum se agita (are multeee momente in care doarme extrem de agitat, maraie, isi da cu pumnii in cap, se dezveleste)
Mda...experimentam faza in care stau cu el in brate toata ziulica, nu radeti dar era sa fac si pe mine intr-o zi, stiu ca mai trebuie lasat sa si planga, dar plange si in brate asa ca...si stiti ca mai avem si problema cu regurgitatul chiar si la 2 ore dupa masa(sper sa nu fie chiar o problema o pun pe seama lacomiei lui), acum vad ca i s-a accentuat spasmul laringian9cand plange e chiar nasol, am impresia ca ii lipseste aerul pentru o secunda), abia astept sa ajungem la dr.
Dupa noaptea mai mult alta l-am scos afara la 10 dimineata ca nu ne mai intelegeam cu el, era tare frig si batea vantul, a fost linistit, cum am intrat in casa...va dati seama ca a inceput agitatia. Are aprope 2 luni si tot papa noaptea la 4 ore jumate maxim, iar de la 5 nu mai e chip sa doarma ca e ora de caca si e chinul lumii, vreau si eu sa doarma mai mult, el doarme mai mult inainte de baie dar nu ma pot pune la mintea lui sa dorm atunci ca trebuie sa pregatesc totul baie/masa
Hai ca am scris roman
Moni si mie mi-a revenit menstruatia, a doua zi dupa ce s-au oprit lohiile, m-am saturat, n-am stat o zi fara absorbant de cand am nascut, 3 zile a fost robinet dar la mine asa era si inainte de sarcina, abia puteam iesi din casa cu riscuri mari, asa ca e ok acum.
Dya, stiu ca nu alaptezi, ti-a revenit menstruatia? O fi normal sa-mi revina la 7 saptamani de la nastere?

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

CD, eu am citit prin diverse locuri ca a venit imediat ce s-au terminat lohiile. La 6-7 saptamani dupa nastere. Daca imi amintesc, parca si tu ai avut ceva probleme dupa nastere. Ma gandesc cumva ca se curata uterul acum de tot ce a fost pe acolo. Mai ales ca la mine tot s-a vehiculat ca ar fi si ceva resturi de placenta.

Musette, cred ca e cam acelasi lucru. Ca si la pierderi de sarcina ai bebe plus placenta.
Si apropos, am vazut si eu poze de la botez. Esti o mamica incredibil de frumoasa. Te admir foarte mult. Iar tortul ...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

fetelor, care sunteti pe faza..vreau si eu parola de la bobocei..pleeeeseee..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

am incercat sa pun si eu poze la semnatura. oare am reusit?

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

N-am reusit. Mai incerc

Mergi la inceput

Sunt vesel afara,la aer: http://good-times.webshots.com/photo/2933626310103353051FSUQJO

Sunt baietel obraznic, scot limba in parc: http://good-times.webshots.com/photo/2150185300103353051dlKrsl

Mergi la inceput

Mariana..ai reusite o scumpa gargarita ta..

CD seamana cu tine..e frumusel fooooc !

Mergi la inceput

Merci Monyca si bebitza ta e dulce foc, eu as zice ca aduce cu tine dar mai bine ma abtin sa nu zic prostioare
Sotzului meu toata lumea ii spune ca seamana bebe cu mine, ca e leit si ca nu are nimic de la el, ca nici nu zici ca e baiatul lui, mai ales cei din familia lui zic asta si pe mine deja ma exaspereaza

Moni, am avut probleme la nastere, placenta aderenta la uter (nu stiu cum au scos-o ca mi-au provocat o hemoragie greu de oprit) e posibil ca d-aici sa mi se fi tras si infectia ulterioara (am auzit o vorba in treacat ca mi-ar fi pus un fir acolo unde era hemoragia) nu stiu mare lucru despre ce s-a intamplat atunci, sper sa fie spre bine aparitia menstruatie, cum ai zis si tu, sa curete uterul (care este inca marit, se vede cu ochiul liber) Pentru diminuarea sangerarii am luat si eu inainte de sarcina vitamina K (cum zicea o mamica) dar nu cred ca e bine sa iei fara sa iti spuna dr, poti sa faci un ceai de urzica este hemostatic din cate stiu eu, la mine s-a mai oprit acum, sper sa se opreasca si la tine

Mergi la inceput

CD imi imginez ce e in sufletul tau, draguta de tine..dar iti dau un sfat..in loc sa te enervezi mai bine simte-te mandra ca seamana cu tine si-i frumusel fooc ! iti dau un ex ..fratele meu si sotia lui sunt bruneti cu ochii negrii amandoi..nepotelul meu a iesit blond (fff deschis) cu ochii albastrii si tenul f deschis..un contrast ffff mare si fff vizibil..e o frumuste...si noi facem glumite ...dar fara rautate la mijloc..doar daca nu era bunica blonda cu ochii albastrii atuuunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana_flo

Voi ati facut apa aceea sfinttita la biserica? Mi-a spus lumea ca trebuie la 8 zile de la nastere sa mearga cineva la biserica si sa-mi aduca un fel de aghiazma pe care sa o picur in baia copilului. Problema e ca eu n-am voie sa intru in biserica. Sa vad maine daca gasesc pe cineva dispus sa faca asta.

+37

Eu am chemat tata popa acasa la 8 zile de mi a citit 30 de min de nu mai termina...si cu bb in bratze de mi cadeau mainile, iar mirosul carbunelui fumegand ma inebunea si pe mine si pe fi mea, iar cand m a pus in genunchi a fost apogeul, nu ma mai ridica de acolo.
La mine a fost o vecina sa cheme popa si mi a cumparat ea ce trebuia si apa care a sfintit o popa mi a zis sa o dau pe bebeluna dupa baitza...ceea ce uit mai mereu, o mai dau pe fatza cand imi aduc aminte.
PUPI

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput